Kuzenimin çok üzüldüğü konu

QueenElizabeth1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
456
909
33
Arkadaşlar iyi akşamlar kuzenim üye olmadığı için onun adına yazıyorum kendisi tüm yazılanları okuyacak şimdiden teşekkürler. Kuzenimin ablası biriyle evlendi evlendiği kişi bunu kendi erkek kardeşine yapmak istedi fakat evlendiği kişinin abisi bu ayarlayacağı çocuktan önce görüp kıza mesaj yazdı. Kızda istemiyor bu mesaj atanı kardeşini istiyor sizce artık bir ilişki başlamaz mı işin içine abisi girdiği için ne yapması lazım imkansız mı ?

Abi ile kardeş durumu açıkça konuşursa zor.
Abi kızın kardeşe ilgisini görüp susarsa olur.
Kız istememiş zaten.
Ama abi için kötü bir durum tabii.
Herhangi bir sorunda kızın ablasının da huzuru bozulacak bunu da göze alsın kuzenin.

Zaten kardeşi ile arasını yapacaklarmış. Niye ona cevap versin ki. Cevapsız kalınca anlar zaten. Ayrıca ne gerek var bu çöpçatanlığa

Niye bu kadar kapalı devre takılıyorlar?
Eniştesinin kardeşlerinden başka erkek mi kalmamış dünyada?
Bu kadar karmaşıklık iyi değil. Enişte baldızını kardeşine ayarlamak istiyor, tutuyor abisi talip oluyor. Ne gerek vardı bunlara?
Görüşüyorlarsa hele bir de ortam iyice tuhaflaşır.

Yani sizce de çok tuhaf bir durum değil mi bunun için çok üzülüyor kuzenim. Çünkü kardeşini sürekli görüyor ve herkes onları birbirine çok yakıştırdığı için kuzenim birazcık bu konuda kısmetsiz olduğunu düşünüyor

Tuhaf olan hiçbir şey yaşamadığı enişte kardeşine beklenti oluşturup üzülmesi.
Sanki son şansı mı bu çocuk? Daha neler çıkar karşısına.
Hem öyle iç içe ilişkiler, evlilikler vs. pek de hayal edilen gibi bal şeker olmuyor.
Bir tanıdığım ablasıyla elti oldu. Hiç de iyi olmadı.

Kuzeninizin aklı biraz kit mi? Neden ablasının kayinbiraderleriyle sevgili olmak istiyor ki?
Sevgilisiyle tatile gider, ya da yakınlaşır , ya da uygunsuz bir iki anısı olur, ya da sinirlenir aile içi olayları anlatır. Hoop kaynananın kulağında.
Ne gerek var ? Zaten başlayan ilişkilerin çoğu bitiyor, boşuna bir ömürlük gerginlik.yillar sonra kocası çocuklarıyla düğüne cenazeye gitse ortamda eski sevgilisi kocasiyla papaz bile olabilir ilerde,ablasının evine zırt pırt gitmesi problem olabilir.
Kaldı ki ablası yeni evli. Gün oldu abla kaynanayla kavga etti, olan kuzene olur. Gün oldu abla bosanmaya karar verdi, olan kuzene olur.
Ayrıca hadi eniştenin eşiyle konuşup,eşinin kardeisyle konuşup öteki kardeşiyle arasını yapmasına bir şey demiyorum, o yine insani bir şey. Ama erkeğin öteki kardeşinin dan diye yengesinin kardeşine yazması ahlaklı bir davranış mi? Benim ablamın bekar kayinbiraderi olsa bana yazsa huzursuz hissederim. Yarın bir gün bayram olacak seyran olacak,düğün olacak aile içine girecek kuzen de, niye böyle sacma uygunsuz durumların içine giriyor ki?

Gerek var mı ki durduk yere bu üçlü koalisyona? Ortada aşk, sevgide yokken henüz başlamadan bu konunun kapanması daha doğru bence. Abisi yazmışken onu reddedip kardeşi ile bir şeye başlamak huzursuzluğa davetiye çıkarmaktır. İleride bir de aileler de duyar işin içine karışırsa vay halinize.
Duydum ben böyle bir olay. Sonunda aileler duydu, kötü oldu. Hiç bulaşmasın kuzeniniz.

Evet bende kendisine sürekli söylüyorum olmaz diye ama o neden bunlar başıma geliyor diye üzülüyor sürekli

Anladığım kadarıyla görüşme filan olmamış zaten başlayan bir şey de yok. Açılmadan kapanmalı bu mesele bence, dünyada son erkek o değil insanlar kaç yıllık evliliklerinden vazgeçiyor bu neki ? Başka biri olunca unutur

Ayy ne kötü bir durum.

Tuhaf durum değil mi normal mi
Kardeşinin tanışacağı kıza göz koyan abi
Yanı evet evet baya normal durum

Bence kuzenin, ablasını düşünmeli bir noktada, kendini düşünmüyorsa. Yarın öbür gün bir kavga veyahut bir tatsızlık söz konusu olursa, ablası da bu durumdan etkilenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…