Kuzeninizin aklı biraz kit mi? Neden ablasının kayinbiraderleriyle sevgili olmak istiyor ki?
Sevgilisiyle tatile gider, ya da yakınlaşır , ya da uygunsuz bir iki anısı olur, ya da sinirlenir aile içi olayları anlatır. Hoop kaynananın kulağında.
Ne gerek var ? Zaten başlayan ilişkilerin çoğu bitiyor, boşuna bir ömürlük gerginlik.yillar sonra kocası çocuklarıyla düğüne cenazeye gitse ortamda eski sevgilisi
kocasiyla papaz bile olabilir ilerde,ablasının evine zırt pırt gitmesi problem olabilir.
Kaldı ki ablası yeni evli. Gün oldu abla kaynanayla kavga etti, olan kuzene olur. Gün oldu abla bosanmaya karar verdi, olan kuzene olur.
Ayrıca hadi eniştenin eşiyle konuşup,eşinin kardeisyle konuşup öteki kardeşiyle arasını yapmasına bir şey demiyorum, o yine insani bir şey. Ama erkeğin öteki kardeşinin dan diye yengesinin kardeşine yazması ahlaklı bir davranış mi? Benim ablamın bekar kayinbiraderi olsa bana yazsa huzursuz hissederim. Yarın bir gün bayram olacak seyran olacak,düğün olacak aile içine girecek kuzen de, niye böyle sacma uygunsuz durumların içine giriyor ki?