Kuzenimin doktor eşi sapık olabilir mi

Ya şimdi fantezi der belli bir kesim, rahatsız da olmaz.
Ama şahsen ben rahatsız olurum.
O kadar renge, cümbüşe açık değilim:)

Ama ben huylanmak için 6 yıl da beklemezdim yahu.. :)

Adam iyiki kadin dogum uzmani degil yanliz :) hayir bence kadinda tesisatci ya da bu tip bi fantazi uydursun yaptirsin kocasina baska isimlede seslensin adini sayiklasin bakalim nasilmis belki anlar ay cidden sinir oldugum ikinci olayda bu oldu. Fantazi bu degil bu resmen sapiklik

Oooooo geyik yapanlar en sevdiklerim konuyla da pek alakalı diye üstelik belki o kadar kötü içerikler yaptık, kendi kendinize bu saate kadar neden bakılmadı soruları da sorulduysa eğer, sabahı sabah ettim ağrıdan, sabah koşturarak doktora gittim, iltihaptan dudağımın üstü göğe, altı yere bakıyor, zebani dungagalara döndüm ama yine de geyikçileri, polemikçileri, üslubuna dikkat etmeyenleri alıp götürecek, hepinize yetecek gücüm var, toplayın bavulları piyangodan ban çıktı.

Ah unuttum, bu topikte geyik yapanların tam listesini istiyorum lütfen, birkaç kişiyle sınırlı olduğunu sanmıyorum çünkü, pamuk eller Şikayet Et butonuna lütfen.

Bu konuda tek yorumum 6 sene iyi sabredilmiş demek olacak.
Ama dün gece gerçek bir hasta ile ilgili muhabbet oldu, kuzen orada sinirlendi ve olay patlak verdi gibime geliyor. Yoksa 6 sene insan rahatsız olduğu bir fantaziyi sürdürmezdi.
Arkadaşlara katılıyorum; kuzen de bir karşı fantazi geliştirsin

zannetmiyorum sapık olduğunu, 6 sene bunu sorun yapmayıp sadece düşünmek de ayrı mesele.

diğer yandan diş hekimliği de en az doktorluk kadar kutsal bir meslek, böyle tiplere bakıp onlara farklı gözle bakmayı da normal bulmuyorum. konu zaten normal değildi ama gitgide saçmalaşmış.

6 yıl süren fantezi mi olur ya?
Seks hayatını renklendirmek için fanteziye başvurmuyor ki. Arada fantezisinden çıkıp karısıyla sevişmiyor bile. Hastayla sevişmeyi saplantı haline getirmiş resmen.
Adamın karısına, mesleğine, hastalarına saygısızlığını saymıyorum bile.

Hastam ol demesi tamam da sen bugün şu ol bugün bu ol demesi midemi kaldırdı
Peki cinsel ilişki dışında nasıllar yani bu sapıklıksa günlük ilişkileri de sıkıntılı olmalı diye düşünüyorum

Konu komik ve geyik yapılacak bir konu değil, ciddi bir sorundan bahsedilmiş sizlere, ayrıca bu konuda bahsi geçen hekimi baz alıp bu sapıklığı tüm hekimlere mal etmeyiniz, fake mi, konu sahibesi de banlanmış deyip topiği yeniden geyiğe çevirmemeniz için bilgilendiriyorum, konu sahibesi bambaşka bir nedenden uyarı aldı, bu konuyla ilgisi yok.

İyiki kadın doğumcu değilmiş.
Sadece fantazide olabilir beğendiği kadınları arzuluyoda olabilir

Bu adam Dr olmasa fantazi derdim. Ama adam kendi hayallerini karısı üzerisinden canlandırıyor gibi. Bu da iğrenç bir durum. Şimdi kuzeniniz de ev hanımı misal, dese ki sen şimdi tüpçü ol sütçü ol olur mu? Eğer koca kişisi fantazi bu sorun değil diyorsa niyeti kötü değil diyebiliriz o da belki.

Super moderator nedir ..ADMİNİSTRATOOOOOOOR daha korkunctu.

6 yıldır anca mı tak etti canına. Fantezi diye birşey var bu durum adamın sapık olduğunu göstermez. Ama 6 yıl boyunca sürekli bunu tekrarlıyorsa bi sorun var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…