Kuzenimin doktor eşi sapık olabilir mi

Çok ayıp!

Stetoskopu unuttun.

Yeni nesil doktorlarda gümbür gümbür geliyor anacım. Allah yardımcın olsun
Yok steteskop falan gerekmiyor, önlük kafi. Ama en birincisi yeşil önlük. Cidden çok etkiliyor beni. Benimki sırf o yüzden bir akşam beni almaya yeşil önlükle gelmişti hatta "senin için değiştirmedim üstümü" demişti, sonra eve gittik. Ay ben fena oluyorum konuşturmayın beni

Tamam tamam, gündüz vakti şimdi

Hem hasta fantazisi hem isim veriyor Ayse'sin Fatma'sın diye , kuzeniniz de sen Ali'sin mesela bugün desin bakalım ne oluyor. Fantaziden başka bir boyuta geçmiş olay.
Aa bence super fikir sey desin mesela kuzeni bugun sen eve gelen tupcu ahmet ol,yada kasap fahri. Imm askim sular akmiyodu tesisatci cagirmis olayim,sen gel beni mutfakta ... hahahah

Kuzenin boyle bir fantazi uretsin bakalim kocasi nasil karsilicak. eger karismassa yilin bilmem ne kocasi odulunu verelim.sjsj

Bence kuzeniniz arayı düzeltsin ve biraz daha bu fanteziye müsaade etsin. O aradada hangi isimde hangi gün kendisiyle olmak istediğini not alsın. Bunlar biraz birikince bir şekilde iş yerindeki hasta randevularına ulaşıp baksın o isimde o gün bir hasta gelmiş mi diye. Ben olsam böyle yapardım. Eğer öyle bir durum varsada yapılacak belli yolu gösterir. Tabi bir de şu var gerçekten böyle bir durum varsa bana göre sapıklık başkalarına göre fanteziye kurban giden hastalara olan olmaya devam edecek.

Şu 3 günlük dünyada daha neler duyacağız ya rabbi tövbe tövbe içinde kalsaymış saygısız adamin o bayanların eşleri bir duysa var ya o zaman görün manzarayı ))

Sekreterden kendi ismiyle randevu alsın. Gitsin saatinde , kapıyı kitlesin . Yapacağını yapsın.

Giderkende başka bir adamın ismini söyleyip iltifat edip gitsin , boşanma davası açsın.

Kurtulsun bu sığ sapıktan.

Fantazi diyenler ; sapık ruhlu bu omurgasizlarin hayaline meze olduğunuzun farkında misiniz ?

Üstelik tek amacınız muayene olmak.

Gidince ne olduğu , ne olacağı belli olan saçma sapan mekan değil gittiğiniz yer.

Herkesin cinsel hayat dinamiği farklıdır. Evliyim hiç böyle bi şey yaşamadım ama bana normal geliyor . İlişkilerini siradanlastirmamak için eşler nasıl daha mutlu olacaksa belli sınırlarda yapılabilir . Bence sapıklıkla alakası yok sanki adam aramıza üçüncü biri daha alalım demiş . Kuzeniniz de kendi neyden hoslaniyorsa onu yaptirsin. Eşler birbirinin mutluluğu için böyle şeyler yapabilir bunları konuşabilir . bana tek sorun her seferinde farklı isim olması gibi geldi bu rahatsız edici çünkü isimleri neye göre seçiyor diye düşünüyo insan

Hepsi diş hekiminden iyidir. En azından konuya giriş daha müsait, yani diş hekimi muayenesinden konu nasıl sekse geliyor, çok zorlama.

Ya valla ben ağzımı açmayayım bu konularda

Eski sevgilim diş doktoruydu, konunun nasıl oraya geldiğini anlatmak isterdim ama burada olmaz

Eski sevgilim diş doktoruydu, konunun nasıl oraya geldiğini anlatmak isterdim ama burada olmaz
Bunlar dişçi korkuma hiç yardımcı şeyler değil, biliyorsun değil mi?

Ayol ben o anda canımla uğraşıyorum, adam yaslansa bile fark etmem. Dişçiyle seksi bağdaştıramıyorum bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…