- 20 Kasım 2018
- 14.251
- 54.231
- 598
- 35
- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
Yok steteskop falan gerekmiyor, önlük kafi. Ama en birincisi yeşil önlük. Cidden çok etkiliyor beni. Benimki sırf o yüzden bir akşam beni almaya yeşil önlükle gelmişti hatta "senin için değiştirmedim üstümü" demişti, sonra eve gittik. Ay ben fena oluyorum konuşturmayın beniÇok ayıp!
Stetoskopu unuttun.
Yeni nesil doktorlarda gümbür gümbür geliyor anacım. Allah yardımcın olsun
Uçacaksan kendin uç bizi peşine katma lütfen.Arkadaşlar şu gönderiyle büyük risk alıyorum ama dayanamadım
Uçarsam hakkınızı helal edin
Tamam tamam, gündüz vakti şimdiYok steteskop falan gerekmiyor, önlük kafi. Ama en birincisi yeşil önlük. Cidden çok etkiliyor beni. Benimki sırf o yüzden bir akşam beni almaya yeşil önlükle gelmişti hatta "senin için değiştirmedim üstümü" demişti, sonra eve gittik. Ay ben fena oluyorum konuşturmayın beni
Arkadaşlar şu gönderiyle büyük risk alıyorum ama dayanamadım
Uçarsam hakkınızı helal edin
Alintilamasaydin goremicektim sagolasinnUçacaksan kendin uç bizi peşine katma lütfen.
Aa bence super fikirHem hasta fantazisi hem isim veriyor Ayse'sin Fatma'sın diye , kuzeniniz de sen Ali'sin mesela bugün desin bakalım ne oluyor. Fantaziden başka bir boyuta geçmiş olay.
Aa bence super fikirsey desin mesela kuzeni bugun sen eve gelen tupcu ahmet ol,yada kasap fahri. Imm askim sular akmiyodu tesisatci cagirmis olayim,sen gel beni mutfakta ... hahahah
Kuzenin boyle bir fantazi uretsin bakalim kocasi nasil karsilicak. eger karismassa yilin bilmem ne kocasi odulunu verelim.sjsj
Ben masumum.Cok kelle gidecek .
Herkesin cinsel hayat dinamiği farklıdır. Evliyim hiç böyle bi şey yaşamadım ama bana normal geliyor . İlişkilerini siradanlastirmamak için eşler nasıl daha mutlu olacaksa belli sınırlarda yapılabilir . Bence sapıklıkla alakası yok sanki adam aramıza üçüncü biri daha alalım demiş . Kuzeniniz de kendi neyden hoslaniyorsa onu yaptirsin. Eşler birbirinin mutluluğu için böyle şeyler yapabilir bunları konuşabilir . bana tek sorun her seferinde farklı isim olması gibi geldi bu rahatsız edici çünkü isimleri neye göre seçiyor diye düşünüyo insanArkadaşlar kuzenim tam 6yıldır evli dışarıdan bakıldığında muhteşem bir evlilikleri var enişte bey doktor kendi kliniği var (diş hekimi).
Bugün ilkkez duyduğum birşey beni çok işkillendirdi kuzenimi üzmemek için net bir yorum yapmadım ancak sizden de fikir almak istedim.
Kuzenim bugün bana geldi eşiyle akşam birlikte olurlarken kavga etmişler sabahı zor etmiş ağlaya ağlaya geldi.
Konu şu: eşi tam 6yıldır her ilişkilerinde sen benim hastamsn kliniğe gelmişsin gibi sevişelim diyormuş ve bütün ilişkileri bu şekilde olmuş hergün yeni bir isim veriyor kıza bugün ayşesin bugün serap vs gibi bazende hemsire oluyor bunlara göre kıyafetler getiriyormus kuzenm artk süpheleniyor hastaları mı arzuluyor vs gibi cünkü bir kere bile doğal bir iliski olmamış. İki yıldır dile getiriyor ama eşi geçiştiriyormuş saçmalık vs gibi. Dün baya büyük kavga etmişler neyse..
Sizlerden fikir rica ediyorum acaba ben mi kötü düsündüm
Hepsi diş hekiminden iyidir. En azından konuya giriş daha müsait, yani diş hekimi muayenesinden konu nasıl sekse geliyor, çok zorlama.
Ya valla ben ağzımı açmayayım bu konularda
Bunlar dişçi korkuma hiç yardımcı şeyler değil, biliyorsun değil mi?Eski sevgilim diş doktoruydu, konunun nasıl oraya geldiğini anlatmak isterdim ama burada olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?