- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Evet ilk defa ekledim oda hepsini koymuş. Sonradan gordum bende. Teşekkür ederim. İnsallah değiştirirlerBence fazla resim eklemişsiniz. Siz silene kadar bilgisayarlarına indirmiştir bile kötü niyetli kişiler. Elbiseye gelirsek bence daha yaşınıza uygun bir şey alın. Rengi ve modeli ağır geldi bana
Aynı yaştayız bence kıyafet güzel düğünlerde siyah rengi çok beğeniyorumKizlar aldım beğenerek ama içime sinmedi diyorum acaba daha mi uçuş ucus biseyler olsaydi. 21 yaşındayım yaşımdan büyük mu göstermiş. Yorumlarinizi bekliyorumEki Görüntüle 2266562
Yapma gözünü sevem. Gençlik demek cıvıl cıvıl olmak demek. Saklaması gereken bi kilosu yokken kendini siyah renge bürümesini bi çok kişi yapıcı eleştirmiş. Ha siyah giyemez mi tabiki giyebilir ama elbise modeli ve renk bir arada hiç gitmemiş. Oysa ki yüzü fiziği ne kadar güzel.Aynı yaştayız bence kıyafet güzel düğünlerde siyah rengi çok beğeniyorum
Sünnet anneleri bile artık şakır şakırYahu 21 yaşındasın giy şöyle Lolita gibi bişeyler , sen bildiğin sünnet annesi gibi yapmışsın kendini.
Yüzünü bilmiyorum ben kıyafet modelini beğendim renkte güzel bence zevkler ve renkler tartışılmaz ben açık olsam alır mıydım belki almazdım ama fena değil genel olarak siyah rengi genç ve yaşlılara göre ayırt etmiyorum isteyen giysin güzel renkYapma gözünü sevem. Gençlik demek cıvıl cıvıl olmak demek. Saklaması gereken bi kilosu yokken kendini siyah renge bürümesini bi çok kişi yapıcı eleştirmiş. Ha siyah giyemez mi tabiki giyebilir ama elbise modeli ve renk bir arada hiç gitmemiş. Oysa ki yüzü fiziği ne kadar güzel.
HahahaYahu 21 yaşındasın giy şöyle Lolita gibi bişeyler , sen bildiğin sünnet annesi gibi yapmışsın kendini.
Boydan biraz kestirmistim inşallah değişirler. Yarın gideceğimDeğiştirme imkanın varsa değiştir bencede. İnan yaşına gitmemiş rengi falan
Teşekkür ederimBu olmamış ben 42 yaşındayım ben bile giymem. Daha modern şeyler bak, fiziğin düzgün daha değişik modeller deneyebilirsin
Haklısınız bende sonradan farkettim teşekkür ederim sağolunYapma gözünü sevem. Gençlik demek cıvıl cıvıl olmak demek. Saklaması gereken bi kilosu yokken kendini siyah renge bürümesini bi çok kişi yapıcı eleştirmiş. Ha siyah giyemez mi tabiki giyebilir ama elbise modeli ve renk bir arada hiç gitmemiş. Oysa ki yüzü fiziği ne kadar güzel.
Boyundan biraz kestirmistim. Insallah değiştirirler yarin gideceğim. Hiç icime sinmedi canım sıkıldıYaşınıza uygun değil gibi geldi bana da özellikle renk daha da ileri yaş elbisesi yapmış gibi. İnşallah değiştirme imkânınız vardır yoksa etek boyundan kesitirerek de biraz daha yaşınıza uygun hale getirebilirsiniz
damat annesi gibi olmuş, çok çok ağır bir elbise. Yaşına,fiziğine ve gençliğine gitmemiş.Kizlar aldım beğenerek ama içime sinmedi diyorum acaba daha mi uçuş ucus biseyler olsaydi. 21 yaşındayım yaşımdan büyük mu göstermiş. Yorumlarinizi bekliyorumEki Görüntüle 2266562
Yaşın için biraz ağır kaçıyor gibiKizlar aldım beğenerek ama içime sinmedi diyorum acaba daha mi uçuş ucus biseyler olsaydi. 21 yaşındayım yaşımdan büyük mu göstermiş. Yorumlarinizi bekliyorumEki Görüntüle 2266562
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?