Merhaba sevgili hanımlar..
Fikrinizi almak istediğim bir olay yaşadım hafta sonu.. Görüşlerinizi gerçekten bilmek isterim.
Dün kuzenim ile biraraya geldik. Aynı yıl evlenik, aynı yaşta çocuğumuz var kendisi ile. Ve zaten yaşlarımız da aynı.. Tüm çocukluğumuz birlikte geçti diyemem, ama yaz tatillerimizin önemli bir kısmı birlikte geçerdi. Çok da severiz birbirimizi esasen.. Kuzenim de bayan bu arada.
Ben hep çok başarılı bir öğrenciydim, o hep çok vasattı.. Bir gün ders çalıştığını görmedim. O hep gezerdi hafta sonları, ben hep ders çalışırdım. Ben çok zor bir bölüm kazandım ÖSS' de (ODTÜ Makina Müh) ve sabahladığım çok geceler oldu.. O liseden sonra sınavlara bile girmedi..
Neyse ben şu an çalışıyorum, mesleğimi yapıyorum elimden geldiğince..
O ise ev hanımı, eşinin ailesi inaılmaz zengin ve ailece (benim ve eşimin çalışarak elde edemeyeceği) lüks bir hayat sürmekteler.. Öyle ki kuzenimin bu evlilikle birlikte sadece giyim kuşamı değil, davranışları ve karakterinin de değiştiğini tüm aile gözlemlemekte..
Neyse sohbet esnasında bana bir bomba patlattı, ki hiç tarzı değildi böyle bir söz, böyle bir tutum.. Şok oldum ve cevap bile veremedim..
Dedi ki.. "Çalışa çalışa geceleri sabah edeceğine, sana ve çocuğuna rahat hayat yaşatacak biri ile evlenseydin keşke.. Hem sen sabahın 6' larında yollara düşmezdin böyle, hem çocuğun annesi ile büyürdü.."
Allahım hala şoklardayım..
Evlenirken bir sn bile aklıma gelmedi bu kriter..
Sizler ne dersiniz..