- Konu Sahibi ipektuncer
-
İşin enteresan yanı.. Bu konuşmalar geçerken, yanımızda babamın eşi de (üvey anne diyebiliriz) vardı.. Ve onu tasdik etti..
Bir anda çocuklarının istikbalini düşünmeyen, sırf aşık oldu diye gözünü karartıp evlenen ve şimdi çalışmak zorunda kalan bir kadın gibi gördüm kendimi..
Yani hiç böyle bişey yokken aklımda.. "Kendi adına değilse de, çocuğun adına düşünmeliydin" dedi bana, inanamıyorum ya..ohaoldumsmileohaoldumsmile
Çalışan anne stresine girdim durup dururken.. :gitme:
Peki O Bu Lüks Hayat ıçinde Aşk Denilen Harika Duyguyu Yaşamış Mı?!
yani bu hayatta hiç bir şeye şaşırmam adaleti yok çünkü.şans olsun yeter gibi bir durum.adalet olsaydı siz odtü mezunu bir mühendis olarak krallar gibi yaşamalıydınız.ama liseyi zor bitirmiş havai yaşamış bir kız gelip size yazık ya ekmek parası işte ne yapsın diye bakıyor.ne garip.arkadaşlar o boşansa aç kalır ,sizin mesleğiniz var güllük gülistanlık yaşarsınız demişler ama onun da garantisi yok.belki sizin başınıza bir durum gelecek meslekten men edileceksiniz,belki işsiz kalacaksınız,belki kuş kadar maaşa çalışmak durumunda kalacaksınız.sanki bu ülkede diplomaya güven mi oluyor.ne mühendisler işsiz kalıyor ya da asgari ücrete çalışıyor.belki o paşa hayatına devam edecek,boşansa bile alıp tazminatını nafakasını şen dul olup gününü gün edecek.
tersten bakış açısı oldu ama bunlar da olası.bu hayatın adaleti yokki senin sırtın yere gelmez,onun sonu perişanlık deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?