Kuzenimin eş seçme kriterleri:-)

Şimdi tabii ki kuzeninizi okumadığı için vasat bir eğitim hayatı olduğu için ve zengin biriyle evlendi diye sorgulayamayız buna sizinde hakkınız olamaz. Her kadın hayatını garantiye almak rahat yaşamak ister bu bir gerçek hem belki de eşini de sevmiştir. Tabii ki bende öncelikle aşktan yanayım. Öbür taraftan size bunu söylerken de sizin alınabileceğinizi düşünmesi gerekirdi. Tartması lazım sözcüklerini belki de kötü niyetle dememiştir ama sizde alındığınıza göre deseysiniz ki yarın ne olacağımız belli olmaz eşimizden ayrılabiliriz çocuğumuzla tek başımıza kalabiliriz ayaklarımızın üzerinde durmamız lazım ayrıca ben yıllarca okudum dirsek çürüttüm diploma aldım boşuna mı okudum tabi ki mesleğimi yapacağım diyecektiniz hiç olmazsa belki hatasını anlardı. Herkesin tercihi farklıdır o ev hanımlığını tercih etmiş. Bende elbette çocuğuma kendim bakak isterim şu anda hala açıköğretim okuyorum çocukta düşünüyoru ve hala ikilemde kalıyorum çalışsam mı ev hanımımı olsam diye ama kendi ayaklarımın üstünede durmak kendi paramı harcamak daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…