- 13 Eylül 2008
- 655
- 40
- 318
- Konu Sahibi ipektuncer
-
benim annem de çalışan bir anneydi. ve her zaman gurur duymuşumdur bununla. bu taraftan sizi vurmaya çalışanları hiç duymayın bile. çocukken zorluk çektim de diyemem annem çalıştığı için çünkü aklım ermeye başlayınca diğer annelerden daha farklı, eğitimli, kendi ayakları üzerinde durabilen bir anneye sahip olmanın ne kadar ayrıcalıklı bir durum olduğunu hisstemeye başladım. bu bakımdan sakın çalışan annenin çocuğu çilelerin çocuğudur moduna girmeyin bence sizi bu moda sokmaya çalışanlardan da uzak durun.yerimseniben
offff yine lüzumsuz bir karakter daha..
kişiliği karakteri oturmamış,belki aslında okumaışlığın verdiği bir ezikliği sizin üzerinizden bu şekilde çıkarmaya çalışıyor..
sizde deseydiniz ya ben halimden memnunum,
sen boşansan ortada kalacaksın ben en azından mmesleğimi yapacağım diye..
banada neler diyorlar,saçma sapan konuşuyorlar..
şuan çalışmıyorum bende
o kadar okulu boşunamı okudun,senle benim ne farkım var şimdi..sende ev hanımısın bende ev hanımıyım diyor..kendiside orta okul mezunu..
1,2,3 dedi dedi..bir kere laf koydum bir daha ağzını bile açamadı bu konuyla ilgili..herkes haddini sınırını bilecek..fazla kurcalayan olursa o zararlı çıkar..
aynı şey benimde başıma geldi n eyazıkkı arkadasım ben de cok iyi bir okuldan iyi bir bölümden mezun oldum..kayınvalıdem de bana size soyleneni farklı bir boyutuyla soyledı..okumussun ama zengin bir koca bulamamıssın ben kızlarıma aılesıyle işiyle zengin kısmet aradım hep dedi...ben de nasıpten ote yol gıtmıo bak aramıssın ama ancak birine zengin koca bulabilmişssi dedim..arkadasım bu zihnıyette annelerde cok kızlarda ne yazıkki..bilmiyorlarkı o zengın kocanın onune daha cok fırsat cıkacak karısını aldatabilecek..onunda iş vicdanına kalmış..
valla hiç garipsemedim bu dediğini kuzeninizin
oakdar duyduğum kişi yada hareketlerinden bu düşündcede olduğunu bildiğim kişiler var ki...
evet sırf zengin diye ben evlencem zaten diyip evlenenler var
zengin kocayı sf bu yüzden istyenler
hatta ve hatta daha zengini karşısına çıkınca öbürüne gçeip evlnenen bile var
biz enayiyiz okuduk onların gözünde
gerçekten böyle de düşünüyorlar
ama ben memnunum halimden ya
parası için evlenmicem kimseyle
taştan çıkartcaz kendimiz kazancaz
sonra kayın dırdırı çekemem bana bir hayat sağladılar diye herşeyime karıştıramam
bana göre değil
bence ikiniz de birbirinizi kıskanıryorsunuz. O sizin kendi paranızı harcamanızı. çalışan bir bayan olmanızı kıskanmış..
sizde onu "ben sabahlara kadar ders çalıştım emek harcadım zevk zenginliği ben hakkettim ama o benden daha zengin ve mutlu"
sanırım zengin olması rahat olması çocuğuna rahat bakması sizin biraz da olsa kısaknmanıza neden olmuş.
Herkes kendinde olmayanı ister.. doğamız böyle ne yapalım yetinmeyi bilmiyoruz...
Akıllı ev hanımları var, koca parasına bakmak değil ev hanımlığı acizlik de değil. çalışma hayatın ve anneliği istemeyen bayanlar onlar. rencide emeyin. ev hanımlarını. her birimiz işsiz kalıp ev hanımı olabilirdik bunu unutmayın.
çok şanslıyız ki işimiz var. çalışıyoruz... elimiz ekmek tutmuş...
benim daha lisedeyim ve hayattaki en büyük fobilerimden birisi ilerde kuzenin gibi biri olmak
önemli olan lüks değil vasıflı insan olmak.
Canım, 1 senelik konumu nereden ve neden bulup hortlattılar bilemiyorum ama, dilerim ki gönlünden geçen mesleğe sahip olur ve çok mutlu olursun..
Öğüt vermeye çalışmışsın sanırım da anlamadım ben bişey..
Kim kimi kıskanıyor, ne alaka...
Ev hanımlığına acizlik diyen kim..
Kim kimi rencide etti, ne zaman..
Madem konu sizin için kapandı ,konunuzun kapatılmasını istersiniz yetkililere konu kapanır.
Size yapılan yorumlarda yazıyordu. Sizde kuzeninize zengin koca buldu ev hanımı oldu diye iğneleyici konuşmamış mı oldunuz?
BEn konunuzu okudum yorum istememişmisiniz radikal yorum işde size.
Zaten okumayan her bayan çalışan bayanları kıskanır.
Çalışan bayanlar da ne vardı eşim zengin olsaydı da benimde çalışmadan - yada daha az çalışrak yüksek kazancım olsa , maaşım olsa demez ki. .. yorulmdan aylık gelirim olsaydı demez ki...
Şahsen ben isterdim Malım mülküm olsa yine para kazanmayı isterim ama hem aileme hemde kendime vakit ayırmak isterim.
Öğüt verir gibi mi olmuş hiç farkında değilim. konunun tarihine bakmadım yazılanları okuyarak en son yorumu yapmıştım da. Bana göre mantıklı gelmedi. Şimdi kim hayır diyebilir ki çok varlıklı biri talip olsa 30 yaşında olsa kim aşkı seçer... Herşey para değil ... Ama bu devirde herşey para ile dönüyor.
Şahsen ben şu durumda aşk mutluluk getirmediği için seçmem.
Bana aşk mutluluk getirmedi. o Yüzden böyle düşünmüştüm..
Seçimler kişilere ait. Allah herkese hayırlı yuvalar nasip etsin.
Mutlulukla dilerim inşallah sorunlarınızı çözmüşünüzdür. Gerçi 1 senede olmamış mayıs ayı 2010 yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?