- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Uc cocugu anasinin evinden getirmedi o serefsize dimi. Cocuklarini sana birakiyorum kendime yeni bir hayat kurucam desinde bakalim o serefsizin etekleri nasil zil caliyor gorsun. Eger cocuklari alir giderse zaten. O serefsizin ekmegine nutella surmus olur!!!Slm hanımlar uzun yıllardır takipcisiyim sitenin.yeni konu açıyorum yıllar sonra.konu kuzenim.kendisi 29 yaşında 3 çocuğu var.Kocası aynı mahalleden karşısındaki binada oturan evli ve çocuklu bir bayanla aldattı.ortaya çıktı kocasida inkar etmedi zaten.kuzenim okumadı.bir mesleği yok.çalışmıyor.ailesi kesinlikle maddi manevi destek değil , hiçte olmadılar,rahatlarinin bozulmasını asla istemiyorlar.anlayacağınız gidecek yeri yok, bir işi yok,parası yok ve o evde kalmaya mecbur .bir iş bulsa asgari ücretle kiraya para verecek. Bakiciyada verecek .yeme içme diğer masraflar yetmicek tabi.kendisi çok kötü durumda.depresyonda psikiyatri ve psikoloğa gidecek devlette .affedemiyorum kalbim dogrulmuyor midem bulanıyor diyor.eğer bir mesleğim isim gücüm olsaydı yada arkamda destek anne baba bir dak beklemezdim diyor.burdan "çok aşığım seviyoruz yok evlenicez yok kacicaz diyen genç kızlara sesleniyorum önce okuyun egitiminizi tamamlayın iş güç sahibi olun ayaklarınızın üzerine basın ki ilerde böyle bisey başınıza gelirse Allah korusun kimseye eyvallahiniz olmasın.benim başıma gelmez demeyin.hayat neler gösterecek bizlere bilinmez, lütfen özellikle genç kızlarımız okulunuzu egitiminizi aslaaaa yarım bırakmayın.
kimin basina ne gelecegi belli olmuyor ayaklarinin uzerinde durdun mu birsey yapmaya cesaret edemez kimseSlm hanımlar uzun yıllardır takipcisiyim sitenin.yeni konu açıyorum yıllar sonra.konu kuzenim.kendisi 29 yaşında 3 çocuğu var.Kocası aynı mahalleden karşısındaki binada oturan evli ve çocuklu bir bayanla aldattı.ortaya çıktı kocasida inkar etmedi zaten.kuzenim okumadı.bir mesleği yok.çalışmıyor.ailesi kesinlikle maddi manevi destek değil , hiçte olmadılar,rahatlarinin bozulmasını asla istemiyorlar.anlayacağınız gidecek yeri yok, bir işi yok,parası yok ve o evde kalmaya mecbur .bir iş bulsa asgari ücretle kiraya para verecek. Bakiciyada verecek .yeme içme diğer masraflar yetmicek tabi.kendisi çok kötü durumda.depresyonda psikiyatri ve psikoloğa gidecek devlette .affedemiyorum kalbim dogrulmuyor midem bulanıyor diyor.eğer bir mesleğim isim gücüm olsaydı yada arkamda destek anne baba bir dak beklemezdim diyor.burdan "çok aşığım seviyoruz yok evlenicez yok kacicaz diyen genç kızlara sesleniyorum önce okuyun egitiminizi tamamlayın iş güç sahibi olun ayaklarınızın üzerine basın ki ilerde böyle bisey başınıza gelirse Allah korusun kimseye eyvallahiniz olmasın.benim başıma gelmez demeyin.hayat neler gösterecek bizlere bilinmez, lütfen özellikle genç kızlarımız okulunuzu egitiminizi aslaaaa yarım bırakmayın.
kadın sgınma evlewrine gidebilir. belediyenin ücretsiz kurlarıuna gidip meslek sahibi olabilr. kuaförlük mesela. manikür pedikür fön cekme agda ögrenir ??? cocuklarına belediyecen bakım yardım parası bile alabilyor galiba ama bundan emin degilim muhtarla bir konuşsun...Slm hanımlar uzun yıllardır takipcisiyim sitenin.yeni konu açıyorum yıllar sonra.konu kuzenim.kendisi 29 yaşında 3 çocuğu var.Kocası aynı mahalleden karşısındaki binada oturan evli ve çocuklu bir bayanla aldattı.ortaya çıktı kocasida inkar etmedi zaten.kuzenim okumadı.bir mesleği yok.çalışmıyor.ailesi kesinlikle maddi manevi destek değil , hiçte olmadılar,rahatlarinin bozulmasını asla istemiyorlar.anlayacağınız gidecek yeri yok, bir işi yok,parası yok ve o evde kalmaya mecbur .bir iş bulsa asgari ücretle kiraya para verecek. Bakiciyada verecek .yeme içme diğer masraflar yetmicek tabi.kendisi çok kötü durumda.depresyonda psikiyatri ve psikoloğa gidecek devlette .affedemiyorum kalbim dogrulmuyor midem bulanıyor diyor.eğer bir mesleğim isim gücüm olsaydı yada arkamda destek anne baba bir dak beklemezdim diyor.burdan "çok aşığım seviyoruz yok evlenicez yok kacicaz diyen genç kızlara sesleniyorum önce okuyun egitiminizi tamamlayın iş güç sahibi olun ayaklarınızın üzerine basın ki ilerde böyle bisey başınıza gelirse Allah korusun kimseye eyvallahiniz olmasın.benim başıma gelmez demeyin.hayat neler gösterecek bizlere bilinmez, lütfen özellikle genç kızlarımız okulunuzu egitiminizi aslaaaa yarım bırakmayın.
Herşey okumak değil. herşeyi okula bağlayanlara sinir oluyorum
Doktor olacak arkadaşım var hala saygı edep bilmez kaynanası ile didişir milletin dedikodusunu yapar
ben üniv mezunu değilim ama kendimi geliştirdiğimi söylerler arkadaşlar çok kitap okurum gezerim. Eğitimlere katılırım arkadaşlarla
Slm hanımlar uzun yıllardır takipcisiyim sitenin.yeni konu açıyorum yıllar sonra.konu kuzenim.kendisi 29 yaşında 3 çocuğu var.Kocası aynı mahalleden karşısındaki binada oturan evli ve çocuklu bir bayanla aldattı.ortaya çıktı kocasida inkar etmedi zaten.kuzenim okumadı.bir mesleği yok.çalışmıyor.ailesi kesinlikle maddi manevi destek değil , hiçte olmadılar,rahatlarinin bozulmasını asla istemiyorlar.anlayacağınız gidecek yeri yok, bir işi yok,parası yok ve o evde kalmaya mecbur .bir iş bulsa asgari ücretle kiraya para verecek. Bakiciyada verecek .yeme içme diğer masraflar yetmicek tabi.kendisi çok kötü durumda.depresyonda psikiyatri ve psikoloğa gidecek devlette .affedemiyorum kalbim dogrulmuyor midem bulanıyor diyor.eğer bir mesleğim isim gücüm olsaydı yada arkamda destek anne baba bir dak beklemezdim diyor.burdan "çok aşığım seviyoruz yok evlenicez yok kacicaz diyen genç kızlara sesleniyorum önce okuyun egitiminizi tamamlayın iş güç sahibi olun ayaklarınızın üzerine basın ki ilerde böyle bisey başınıza gelirse Allah korusun kimseye eyvallahiniz olmasın.benim başıma gelmez demeyin.hayat neler gösterecek bizlere bilinmez, lütfen özellikle genç kızlarımız okulunuzu egitiminizi aslaaaa yarım bırakmayın.
Merdiven ve vasıfsız fabrika işçisinin alacağı üçcret belli kira depozito ve ev sahibine göre değişiyor 6 aylık yada 3 aylıkpeşin kira isteniyor ellektirik su doğal gaz mutfak masrafı küçük çocuğun mezi sütü bunlar yap et demekle olmaz ki dimi arkadaşım çalışmak için bahane değil dimiFabrikaya girebilir biyerde caycilik yapabilir . Enolmadi apartman merdiveni siler bunlar icin okumus olmaya gerek yok calismak icinde bahaneye.
Siz alin yaniniza duzen kurunca ayri rve cikar . Ben bukadar dusunsem ilk teklifim bu olur
Amin inşRabbim kimseyi caresiz birakmasin bir aciz kuluz ve basimiza ne gelecrk hic bilmiyoruz
Devlet böyle çocuğu olan anneye bakım parası ve bez yardı mı yapıyor çocuk 18 yaşına geldi mi devlet maaşa bağlıyor bundan yararlansınCanım ortanca çocuğu otizmli konuşamıyor tuvalet eğitimi almıyor 7 yaşında en küçüğü 1.5 zaten çocuklarına bakacak biri olsa hemen çalışacak
Her şey okumak tabi ki..Herşey okumak değil. herşeyi okula bağlayanlara sinir oluyorum
Doktor olacak arkadaşım var hala saygı edep bilmez kaynanası ile didişir milletin dedikodusunu yapar
ben üniv mezunu değilim ama kendimi geliştirdiğimi söylerler arkadaşlar çok kitap okurum gezerim. Eğitimlere katılırım arkadaşlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?