- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
haklısınız. da bu mevzuda okul müd. önce 14-15 yasıında ki bir kzı da ' evlendirecem seni, seninle baş edemiyorum' diyeni şikayet etmek lazım.Şikayet etmek lazım çünkü bildiğiniz suç. Hem çocuk hakkında kurduğu cümleler rahatsız edici hem de okuldan alin demesi suç. Her yol var nasil bir cümledir. Kanim dondu okurken resmen.
Telefonu alinca elinden interneti iptal edince kapiyi kilitleseniz bacadan kacar oyle bir kiz. Ne zaman basina kotu bisi gelir o zaman anlar iste. Bu seferde is isten gecer.14 yasinda bir cocuk sevgi yoksunlugundan bu hale gelebilir anca anne baba ayri diyorsunuz psikoterapi gorsun derim baskada birsey diyemem bosluk icerisinde bir cocuk ve yararlanmak isteyen kani bozuk erkekler. Telefonu elinden alin interneti pcyi iptal edin ve duzgun bir cocuk psikologu. + ablanizda psikolojik destek alsin derim kizi icin. Yazimlarinizda abarti var bence 6 erkekle yazmissiniz buna ihtimal veremiyorum ama dogruysa durum vahim.
14 yaşındaki bir kızı psikolojik problemleri var diye neden ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırsınlar ki Allah aşkına bu nasıl bir mantıktır? Hayretle karşılıyorum. Kaldı ki ciddi ruhsal problemleri olan insanlar için bile artık kapatmanın bir çözüm olmadığı konusu konuşuluyor tüm dünyada.
Bekara karı boşamak kolaydır lafı vardır bilirsiniz. İnsanların başına gelmeden bilemeyiz. Demek ki yaşamışız buna benzer bişey, boşa atmıyoruz yani.
Size göre çözüm nedir nasıl bir mantıkla yaklaşalım? Mantıklı bayan?
yaklaşım çok saçma ya.ne biliyorsunuz o pis evdeki adamın cinsel istismar yapmadığını
anası erkek derdine düşeceğine kızıyla bir başına otursa böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?