Kuzenimin kizi

Psikolog değildir o psikolog olsa duramazdiniz. Psikolog arsız mı der, diyorsa diplomayı kontrol etmek lazim. Doğru düzgün bir psikolog bulup götürmek lazım. Annesi de biraz kızıyla ilgilenmeli, evde bir süre yalnız kalmamalı . İlgi , sevgi ihtiyacını ailede bulamıyor başkalarında arıyor demekki . 14 yaşında kız evlendirilir mı, aman ha sakın.

Kadının çözüm yolu her şeyde evlilik. Kendini evliliğe atmış kızı da evlendirecek. Çözüm yolu bu yani. Bu kadar vizyonları.

ben çok üzülüyorum böyle çocuklara ya el birliğiyle çocuğun psikolojisini tüm dünyasını mahvediyorlar bi de adını arsıza çıkarıyorlar
yazık okuyup kendini kurtarsa bari

Yok yok dusundugunuz gibi deyil iste adamda bu laflardan korkuyo kiz uvey babasini seviyo kendi babamin yapmadiklarini yapiyo babam diyo adam zaten disarda calisiyo ayda 1 eve geliyo

Allah yardimcisi olsun. Cidden zor bir durum. Benimde calistigim okulda cocuklarin anne babasi ayri her sinifta 5 6 tane. Kime dokunsan altinda aile problemi çıkıyor.

ben çok üzülüyorum böyle çocuklara ya el birliğiyle çocuğun psikolojisini tüm dünyasını mahvediyorlar bi de adını arsıza çıkarıyorlar
yazık okuyup kendini kurtarsa bari

Daha önce de belirttim ben. Böyle çocuklara zulmedildiğini gördüğüm zaman bundan sonra şikayet edeceğim. Eltisinden görümcesinden bahseder gibi koca aile kızın dedikodusunu yapıyor.

Şikayet ederim çünkü kimse 14 yaşında kızı evlendiremez.

Bir tanidigin yanina gelinlikcide calissin diye yollayacakti kiz evden kacti kadin kafayi yemek uzere konusuyorum hani dusunuyorum ne akil versem nasil yapsa diye ama yok nereden tutarsam elimde kaliyo kizada uzuluyorum annesinede

"hic biseyi yok arsizligindan yapiyo demis..." Normal bir psikoloğa götürsünler. Durum gerçekten bu olsa bile psikoloğun uygulanabilir tavsiyeler vermesi lazımdı.

Ben goturdum demedim annesine soyledim abla bi pskologa goturun belki sana anlatamadiklarini anlatir konusur belki cozum yolu sunarlar dedim yemin ederek dedi ablam goturdum acaba depresyonda falan mi diye doktor bana hic birseyi yok arsirsizligindan boyle davraniyo dedi dedi ozelde bi pskolog varmis ona goturucem dedi... bu evlendirme olayina herkez karsi cikti zaten

Babasi hic ilgilenmiyor arayip sormuyor bile uvey babasi disarda calisiyo kendi babasindan daha fazla sevdigini soyluyo annesi yemin ediyorum ustune titriyo yapma kizim etme kizim bir dedigi iki olmuyo

Yatırsınlar ruh ve sinir hastalıkları hastanesine 2-3 ay.
Bak çıkınca mum gibi oluyor. Vardı bizim de bi tanıdık. Yaptı bunu kız da düzeldi. Aile de rahatladı.

Bir tanidigin yanina gelinlikcide calissin diye yollayacakti kiz evden kacti kadin kafayi yemek uzere konusuyorum hani dusunuyorum ne akil versem nasil yapsa diye ama yok nereden tutarsam elimde kaliyo kizada uzuluyorum annesinede
Valla empati kurmaya çalışıyorum ama gerçekten sinir bozucu anneyı bile suçlayanlar olmuş ama sanmıyorum kadının ilgisiz biri olduğunu yaşadım biliyorum çünkü. Kadın çalışıyorsa işi bırakacak. Beraber zaman geçirecekler hergün yeni bi plan yapılacak sinema tiyatro gibi kedi yada köpek alıp sorumluluk versin hayatını degistirsin. Kurslara göndersin. Internt ve telefondn uzak tutsun arkadaş çevresini tamamen biraktrsn. Daha napilabilirki zaten

yardım almak için götürüldüğünde "arsızlığından yapıyor" diyen bir psikolog ve 14 yaşındaki kızını kontrol altına almak için evlendirmeyi düşünen bir anne.
ayrı anne-babanın yarattığı travmayı düşünemiyorum bile.

kim kaçmaz bu durumda

lütfen kuzeninizle bu konuyu detaylı yüz yüze konuşun...

Koca a
Annesi calismiyor arkadaslar ilgisizlikten falan diyor gormedikleri icin ama vallahi kadin kafayi yiyecek her yolu denedim yok olmuyo diyo

Kendimdende örnek verecek olursam bende zor bi çocukluk geçirdim ergenlik bunalımı falan . Ailemi çok ugrastirdim ne zaman arkadaş çevrem bitti ne zaman bi hayvanla tanıştım ne zaman telefondan uzak kaldım o zaman duzeldm

14 yaşındaki çocuğunu evlendirip kurtulmaksa
bu annenin bulduğu çözüm
Çocuğun böyle olması hiç şaşırtıcı gelmedi bana..
Bir psikologun arsızlığından yapıyor diyebileceğini de hiç
sanmıyorum..
Ziyan etmişler çocuğu, sonra niye böyle?

Kadının çözüm yolu her şeyde evlilik. Kendini evliliğe atmış kızı da evlendirecek. Çözüm yolu bu yani. Bu kadar vizyonları.
e heralde kim uğraşacak öyle arsız çocukla,hazır psikolog da öyle teşhis koymuş
kadın o kadar kendini yetiştirmiş olsaydı o kız zaten böyle olmazdı,ff neyse.

Kardesim vallahi cok uzuluyorum benimde annem babam ayri buyudum uzuluyorum ama cozum uretemiyorum cocuk gercekten tum yollari kapatiyo abla dedim abartma sende o kadar da deyil face deki konusmalari atti bana bacim.kendi cocuguma iftirami atacam ben diye kizin konusmalarindan okurken ben yerin dibine girdim

Yatırsınlar ruh ve sinir hastalıkları hastanesine 2-3 ay.
Bak çıkınca mum gibi oluyor. Vardı bizim de bi tanıdık. Yaptı bunu kız da düzeldi. Aile de rahatladı.
Ben size katiliyorum herkes anneyi suclamis kizin pisikolojisinin normal olmadogi muhakkak ama bu kadar insana illallah cektirmekte sevgisizlijten degildir

Biz gram sevgi gormeden buyuduk alakasi oksa bulyndugumuz sehrin altini ustune getirirdik evet belki psikolog ilgisizdi baska bi psikologa goturmekte fayda var ama babanin cinsel istismarda bulundugunu bile soyleyenler olmus buda kabilir ama biyle emin konusmakta iftiradir

Allah hr iki tarafada yardim etsi ama ben anneye acidim resmen

Korkuyorum gelecek nesilden..
Boşanmış aile çocukları yaşıyor da ailesinle yaşayan çocuklarda sorun olmuyor mu sanki.Herşeyin hayırlısını versin Allah
Her yerde ahlaksızlık ,herşeyi o kadar normalleştirdik ki .
İnsana yararı değil zararı olan evlilik programları, dizilerde yasak aşklar lise aşkları, seviyesizce moda programları bunlar daha iyi günlerimiz

Bir psikolog İlgi istiyor diyebilir, şımartılmak istiyor diyebilir ama aklı başında hiçbir psikolog "arsız bu" demez. O evdeki aile bireylerinin yakıştırmasıdır(!) bu tanımlama. İnsanlarda yanlış bir psikolog algısı yaratmayalım lütfen. 14 yaşındaki bir kız bir günde böyle olmamıştır ki bir günde de düzelsin. Evlendirmeyi düşünmek işin kolayına kaçmaktır, kimse anneliğin kolay olduğunu söyleyemez heralde. Sabır lazım, emek lazım, herşeyden önce yavrusunun düzeleceğine inanan ve onu kazanmak için mücadele eden bilinçli ebeveynler lazım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…