- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Tebrik etmek istedim gercekten o kadar yorum icinde en mantiklisiydi herkes anneyi uvey babayi yerden yere vurmusta her sevgisiz buyuyen yada anne babasi ayri olanlar bu sekilde olsa dunyanin halini dusunmek bile istemiyorumAllah allah millet de amma üstünüze gelmiş yorumlarla. Memleketin haline bak. Şaşırdım yani vurun abaliya olmuş resmen hanımlar kendinizde misiniz siz? Kadın yardım istiyor hakaret değil. Çocuğun annesi belli ki çabalıyor. Üvey babası da ne yapsın cahil bir öz baba olsa vurur öldürürdü kolay mı çok zor bir durum bence. Azcık empati kurun. Sanki bütün hepiniz mırç mırç sevgi gösterileriyle büyümüşsünuz de bi bu çocugun anne babası ayrılmış, bir tek onun üvey babası var. Çünkü anne babası ayrılan üvey baba evinde büyüyen bütün kız çocuklar koca adamlarla yazışır. Evet belliki ailevi sorunları var, ilgilenilmemis ama böyle linç etmek haksızlık bence. Kadın yuvaya koymamis, babasının başına atmamış. Neler neler oluyor. Sahip çıkmış işte psikoloğa götürmüs. Ya allahaskina hangi psikolog arsizliktan yapıyor derki? Öyle dememiştir tabii. Ama meali şudur çocuğun kişilik sorunları vardır, şımarıklık, aşırı dikkat çekme, ele avuca sığmama, otoriteye saygısızlık.. Vs vs. Ama yolu da yol değil. Hergün izliyoruz işte bu zamanda bazı kız çocuklarının hormonları fazla çalışıyor, dur durak bilmiyorlar. Başından büyük işlere girisiyorlar aşırı bir ozguvenle. Kapıyı kilitlemekle de olmaz psikologla da olmaz o işler. Kafasını meşgul edip başka yöne yonlendirmek lazım. Psikiyatriste götürün bence çekinmeyin.
Bende bunun bir hastalik olabilecegi kanisina varmaya basladim sanirim bu bir hastalikmis ilgisizligini gorsem derim ki anne ilgisiz vs ama ben kendi izlenimimi iletiyorum anne ilgili fakat cocuk guven veren bir cocuk olmadigindan kisitlaniyor buda onu daha asi yapiyor sanirim
Bakın bir çocuğun başını okşarsınız o ona yeter ama başka bir çocuk sıkı sıkı sarılmak ister.Anlatabiliyormuyum.Bende bunun bir hastalik olabilecegi kanisina varmaya basladim sanirim bu bir hastalikmis ilgisizligini gorsem derim ki anne ilgisiz vs ama ben kendi izlenimimi iletiyorum anne ilgili fakat cocuk guven veren bir cocuk olmadigindan kisitlaniyor buda onu daha asi yapiyor sanirim
Tesekkur ederimTebrik etmek istedim gercekten o kadar yorum icinde en mantiklisiydi herkes anneyi uvey babayi yerden yere vurmusta her sevgisiz buyuyen yada anne babasi ayri olanlar bu sekilde olsa dunyanin halini dusunmek bile istemiyorum
Guzel konusuyorsunuz fakat basibos birakilmis bir cocuk deyil tabiki bir anda boyle olmadi cocuk ergenlige girdikten sonra ozellikle cok tuhaflasti okuldan kacmalar facede cinsel icerikli konusmalar yakalandi daha sonra okul muduru kuzenimi cagirip anlattigim konusmayi yapti okula gitmiyor simdi de evden kaciyor bu kacma olayi olmadan once guveni tam sagladi calissin kafasini dagitsin diye dusundu gene evden kacti bu sefer kapiyi ustunden kitliyor ki kacmasin inanin vazgecmis deyil cocugundan kendince cozum uretmeye calisiyor
pskolaga goturdu hic biseyi yok arsizligindan yapiyo demis...
+114 yaşındaki bir kız çocuğu
Tam ergenliğin zirve yaptığı dönem
Anne evlendireyim kurtulayım kafasında
Neden ?
Çünkü yeni eşi kızı yüzünden başını derde sokabilir.
Bu anne istediği kadar kendini paralasın evlendirip kurtulma zihniyetinde olduktan sonra bir arpa boyu yol ilerlemez.
Kaldı ki bu çocuğun kendi öz babası nerde ?
Goturduler hatta evden kacti 1 gun boyunca bulunamadi polise gittiler bulundu daha sonra pskologa gidildi tanimadiginiz icin boyle dusunuyosunuzUydurmasinlar. Psikolog oyle bir sey demez. Ben kizi psikologa goturduklerine bile inanmiyorum.
Insallah kardesimKesinlikle psikiyatriye götürülmeli.
Sevgisizlik gibi yorumlar gelmiş ama içinden gelen bu tarz dürtüler olabilir. 6 erkekle parkta yakardım demiş annesi kendinden büyük adamlarla cinsel içerikli konuşmalar. Hasta olabilir ciddi şekilde.
Doktor buna çare bulabilir.
Babasi kizin adini duymaktan korkuyo kabul etmiyo telefonda bile konusmuyo cocuklaAcaba psikolog bu kiz cok ilgisiz sevgisiz kalmis farkli arayislara girmis buyuzden dikkat cekmiyo calisiyo gibi bisey soylemis olmasin ? Anneside bunu kendine cevirip arsizligindan demesin ?
Babasina versin madem bakamiyo pardon basedemiyo olmadi yatili okula versin
Akli basinda kadin 14 yasinda kizi evlendirmek mi ister istemez
Okula yolladiklarinda okula diye gidip okuldan kacacak onun icin zannetmiyorum... bide diyo ki annesi ablam 1 ayda bir banyoya giriyo saclari kivircik o yuzden girmiyomus banyoya duzlestirmesi zormus konuyon kizim gir banyoya ic camasirini vs her gun degistir diyom yok insan sac duzlestirmek zor diye banyo yapmazmi 1 ay yikanmiyo ben boyle soyluyom diye kotu oluyomErgenlik zorlu bir süreçtir, enerjinin arttığı, cinselliğin keşfedildiği bu konulardaki merakın çok arttığı zamanlardır. Bunlar olağan şeylerdir, sadece doğru kanalize edilmesi lazım. O müdürün de bu okula gelmesin demeye hakkı yok. Gerekirse alın başka bir okula kaydedin çünkü okul ortamından uzaklaştıkça iyice sarpa saracak işler. Dediğim gibi bu çocuğun sevdiği saydığı bir otorite figürünün eksikliği var, hepimiz geçtik bu süreçlerden. Zaman ve sabır lazım.
Ee bosandi diye tekrar evlenmeye hakki yok mu sizde bir alemsiniz yani kadin tekrardan evlendi diye mi kiz boyleŞu boşanmış çocuklu kadınları koşup tekrar koca sevdasına evlenmeleri yok mu vallahi hepsini boğazlayasım var,insan kendinden önce evladını düşünür.asıl problemli bence kuzenin
Konu sahibi kuzeniniz ilk eşinden neden boşandı ?Ee bosandi diye tekrar evlenmeye hakki yok mu sizde bir alemsiniz yani kadin tekrardan evlendi diye mi kiz boyle
Valla cok tesekkur ederim bende anne baba ayri buyudum uvey anneyle buyudum ama hic 50 yasindaki adamlarla seks konusmadim insanlari anlayamiyorum yaTebrik etmek istedim gercekten o kadar yorum icinde en mantiklisiydi herkes anneyi uvey babayi yerden yere vurmusta her sevgisiz buyuyen yada anne babasi ayri olanlar bu sekilde olsa dunyanin halini dusunmek bile istemiyorum
Adam eviyle esiyle cocuklariyla ilgisiz bir adamdi ve aldattiKonu sahibi kuzeniniz ilk eşinden neden boşandı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?