Kuzenimin kizi

Tebrik etmek istedim gercekten o kadar yorum icinde en mantiklisiydi herkes anneyi uvey babayi yerden yere vurmusta her sevgisiz buyuyen yada anne babasi ayri olanlar bu sekilde olsa dunyanin halini dusunmek bile istemiyorum

Yahu güzel arkadaşım, ilgili ve bilinçli bir anne iş okuldan atılma noktasına gelmeden psikolojik yardım alır. İlgli bir anne evlendireyim cümlesini bile kurmaz, ıslah evine yollama fikri ise en çaresiz zamanlarında sadece beyninden geçer de kuzene falan söyleyemez.
Bakın 8 yaşında 6 yaşında çocuğu işkenceyle öldüren çocuklar var. Hoş onlarda da evdeki yaşamın etkisi sıfır değil. Gene de doğuştan hastalıklı doğan çocuklar olabilir. Ama kuzeninizin kızı ergenlikte böyle olmuş. Yani tamam kız şizofren olsun ya da ne biliyim adı konulabilir bir rahatsızlığı olsun bunun yolu yordamı ıslah evine yollamak mıdır? Daha sadece dandirik bir psikologa bir seans mı ne götürülmüş. Aferim çok ilgililermiş valla tüm çareleri aramışlar da iş evlendirmeye ıslah evine yollamaya varmış.

Bakın bir çocuğun başını okşarsınız o ona yeter ama başka bir çocuk sıkı sıkı sarılmak ister.Anlatabiliyormuyum.
Size göre anne ilgilidir ama demek ki çocuk için bu yeterli değil.

Tebrik etmek istedim gercekten o kadar yorum icinde en mantiklisiydi herkes anneyi uvey babayi yerden yere vurmusta her sevgisiz buyuyen yada anne babasi ayri olanlar bu sekilde olsa dunyanin halini dusunmek bile istemiyorum
Tesekkur ederim Donusunboylemiolacakti durum baya zorlu hakaret etmeden yardımcı olmak lazim. Konu sahibi canım sen kimseye bakma bizim toplum böyle işte. Bir olay oldu mu herkes uzman kesilir.. durumunuz çok hassas. Dediğim gibi iyi bir psikiyatrist bulun güzelce dinlesin, gerekirse ilaca başlar. Çok kafanızda büyütmeyin. Ama doktoru iyi araştırın hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama mümkünse ün yapmış tanınmış biri halleder gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
Şu boşanmış çocuklu kadınları koşup tekrar koca sevdasına evlenmeleri yok mu vallahi hepsini boğazlayasım var,insan kendinden önce evladını düşünür.asıl problemli bence kuzenin

Ergenlik zorlu bir süreçtir, enerjinin arttığı, cinselliğin keşfedildiği bu konulardaki merakın çok arttığı zamanlardır. Bunlar olağan şeylerdir, sadece doğru kanalize edilmesi lazım. O müdürün de bu okula gelmesin demeye hakkı yok. Gerekirse alın başka bir okula kaydedin çünkü okul ortamından uzaklaştıkça iyice sarpa saracak işler. Dediğim gibi bu çocuğun sevdiği saydığı bir otorite figürünün eksikliği var, hepimiz geçtik bu süreçlerden. Zaman ve sabır lazım.

Eğer getçekten psikologsa arsızlıktan demez. Doğru düZgün destek almaya çalışsınlar bence

Acaba psikolog bu kiz cok ilgisiz sevgisiz kalmis farkli arayislara girmis buyuzden dikkat cekmiyo calisiyo gibi bisey soylemis olmasin ? Anneside bunu kendine cevirip arsizligindan demesin ?

Babasina versin madem bakamiyo pardon basedemiyo olmadi yatili okula versin

Akli basinda kadin 14 yasinda kizi evlendirmek mi ister istemez

+1
Ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey kafası tam.
Aman sizin adınız çıkmasın, huzurunuz kaçmasın 14 yaşında çocuğu elin herifine karı diye verin. Ondan sonra eminim psikolojisi düzelir(!). 10 tane erkekle gezmesinden de iyidir değil mi? Bu hanım da evinde kocasıyla mutlu mesut yaşasın, sefası olsun!
Neyse devam edersem çok ağır konuşacağım...

Davranış bozukluklarının çoğu hormonal sistemde bozukluk ve genetik yatkınlıkla ilgilidir. Olumsuz yaşantılar çoğu zaman bu davranışların sebebi değildirler. sadece uyuyan yılanı uyandırırlar. İlgi göstermek ya da daha çok sevmek sorunu çözmez.

Böyle çocuklar bazen sizi öyle çaresiz bırakırlar ki ne yapacağınızı bilemezsiniz. Kapıyı kilitleseniz bacadan kaçarlar.

Ancak yaşından büyük erkeklere ilgi ve cinsel dürtü bozuklukları önemli konulardır. Yaşanmış büyük travmalara işaret edebilir bu tür davranışlar.

Mutlaka psikiyatriye gitmeli, gerekirse ilaç tedavisine başlamalı. Psikoloğ ve terapi , asıl tedavinin yanında destekleyici adımlardır. Tek başına böyle bir durumda yetersiz kalabilir.

Kesinlikle psikiyatriye götürülmeli.

Sevgisizlik gibi yorumlar gelmiş ama içinden gelen bu tarz dürtüler olabilir. 6 erkekle parkta yakardım demiş annesi kendinden büyük adamlarla cinsel içerikli konuşmalar. Hasta olabilir ciddi şekilde.

Doktor buna çare bulabilir.

Uydurmasinlar. Psikolog oyle bir sey demez. Ben kizi psikologa goturduklerine bile inanmiyorum.
Goturduler hatta evden kacti 1 gun boyunca bulunamadi polise gittiler bulundu daha sonra pskologa gidildi tanimadiginiz icin boyle dusunuyosunuz

Insallah kardesim

Babasi kizin adini duymaktan korkuyo kabul etmiyo telefonda bile konusmuyo cocukla

Okula yolladiklarinda okula diye gidip okuldan kacacak onun icin zannetmiyorum... bide diyo ki annesi ablam 1 ayda bir banyoya giriyo saclari kivircik o yuzden girmiyomus banyoya duzlestirmesi zormus konuyon kizim gir banyoya ic camasirini vs her gun degistir diyom yok insan sac duzlestirmek zor diye banyo yapmazmi 1 ay yikanmiyo ben boyle soyluyom diye kotu oluyom

Şu boşanmış çocuklu kadınları koşup tekrar koca sevdasına evlenmeleri yok mu vallahi hepsini boğazlayasım var,insan kendinden önce evladını düşünür.asıl problemli bence kuzenin
Ee bosandi diye tekrar evlenmeye hakki yok mu sizde bir alemsiniz yani kadin tekrardan evlendi diye mi kiz boyle

Valla cok tesekkur ederim bende anne baba ayri buyudum uvey anneyle buyudum ama hic 50 yasindaki adamlarla seks konusmadim insanlari anlayamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…