- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi captain price
-
Bir anlik laf olsun diye ağızdan çıkan bir söz de olabilir,ciddi ciddi adamın düşüncesi de böyle olabilir.ayşenin eski iş arkadaşı, benim de onlar vasıtası ile tanıştığım bi kız arkadaşımız. onla da yine samimiyetim var yani dış kapının dış mandalı değil. açıkçası bu açıdan laf taşımış gibi duruyor evet ama şöyle gelişti. bu arkadaş da farklı bi ilde yaşıyor ve ankaraya geldiğinde bişeyler içmek için buluştuk. konu doğal olarak mehmetten açıldı ve zaten hep konuştuğumuz üzere olayın yanlışlığından dem vuruyoduk. dedikodu diyebilirsiniz ama bu muhabbetler ayşenin bilmediği şeyler değil. laf lafı açtı ve böyle böyle olmuştu diye anlattı. ben de o an şaşırdım ama olay yapmadım.
Bir anlik laf olsun diye ağızdan çıkan bir söz de olabilir,ciddi ciddi adamın düşüncesi de böyle olabilir.
Sorsaniz da evet dedim diyeceğini sanmıyorum açıkçası..
Bence bekleyin,kuzeninizin sizden bir uzaklaşmasi söz konusu olursa eğer o zaman diyeceğinizi dersiniz..
Zira bir mesafe koyma durumu söz konusu olursa bu kuzeninizin de karakter eksikliği olur malesef..
Kuzenle konusurum bu durumu hiç nisanlisiyla muhattap olmam..arkadaşlar siz kardeş kadar yakın olduğunuz kuzeninizi/arkadaşınızı şiddet içeren bi ilişki içinde diye hayatınızdan çıkarır mısınız?
adam ellerini bağlayıp dövmüyor yani karşılıklı hırpalıyolar. bu da bi şiddet tabi ki ve ben çok kere bu konuda uyardım. kendisi gelip bana ağlayan sızlanan bi insan da değil. ama bi süre sonra baktım ki devam etmeye kararlı. daha fazla üstelemedim bu konuda.
bu durumda kuzeni hayatımdan çıkarmayacağım tabi ki.
sadece bu durumu konuşmalı mıyım onu soruyorum.
yav atsan atılmaz satsan satılmaz. 3 seneden fazla oldu, artık karışmıyorum, alıştım aralarındaki gerilime. ne diyim yani.Ayse dayak muptelasi olmussa siz onlarla gorusmezsiniz zaten. Captain benim tanidigim captain ise gorusmez
Sen ne kadar iyilik yaparsan yap kötüyü seçecektir nankördür insan ne istediğini bilmez boşver lafını bile etme görüşme kalsın öyle arkadaşlık vs.Kuzen dediğim benim en yakın arkadaşım oluyor. ayşe diyelim. nişanlısı ile de yıllardır tanışırım, yedik içtik beraber, ailesiyle bile gittiğimde görüşürüm. bu nişanlıya mehmet diyelim ona.
bunlar eskişehir'de yaşıyolar. çok sık gider gelirim ve her gittiğimde de iyi davranır bana 'senin yerin ayrı, kardeşimiz gibisin, evlenince evin bi odası senin.' vs der.
ama bundan 6-7 ay önce şöyle bi durum olmuş. onların arkadaş çevrelerinin de içindeyim her gittiğimde. yani beni tanıyan insanlar var ortamda. bu x demiş ki 'evlendiğimizde ayşe ile captaini çok fazla görüştüreceğimi sanmıyorum.'
sebebi de sanırım şu. bunlar zamanında ayrılmışlardı. ben de barışmalarını istemedim yalan yok. şiddet vs vardı işin içinde çünkü. o ayrılıklarında kuzenle biz beraberdik ve o telefonları açmayınca beni aramaya başladı ısrarla. ben de aramamasını söyledim ama ısrarla aradı. sinirle tartıştık biz de 'sen kim oluyosun' şeklinde. ama sonrasında bu konuyu aramızda konuştuk, halletik, kırgınlık yok dedik. meğer varmış.
şimdi siz olsanız bu durumu konuşur musunuz? yoksa içinize mi atarsınız?
Amaan he de gec. Enerjini harcama boyle manyaklarlayav atsan atılmaz satsan satılmaz. 3 seneden fazla oldu, artık karışmıyorum, alıştım aralarındaki gerilime. ne diyim yani.
arkadaşlar siz kardeş kadar yakın olduğunuz kuzeninizi/arkadaşınızı şiddet içeren bi ilişki içinde diye hayatınızdan çıkarır mısınız?
adam ellerini bağlayıp dövmüyor yani karşılıklı hırpalıyolar. bu da bi şiddet tabi ki ve ben çok kere bu konuda uyardım. kendisi gelip bana ağlayan sızlanan bi insan da değil. ama bi süre sonra baktım ki devam etmeye kararlı. daha fazla üstelemedim bu konuda.
Kuzeni çıkarma su durumda .Bu olaydan kuzene bahset.Sevgilisi haddini bilsin.Hem sana karsi hem kuzenine karşı.arkadaşlar siz kardeş kadar yakın olduğunuz kuzeninizi/arkadaşınızı şiddet içeren bi ilişki içinde diye hayatınızdan çıkarır mısınız?
Benim de başıma geldi aynısı.Simdi arkadasim daha iyi anlıyor.Bence görüştürmek istememe sebebi o değil.
Yani bunlar sürekli kavga edip barışan tiplerse Kuzenin çabuk kandırılan, çabuk ikna olan biriyse evliliklerinde sizin ona akıl hocalığı yapmanızı istemiyor olabilir. Yani kuzenin gözünü açacak onu uyaracak kimse olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?