Kuzenimin nişanlısının arkamdan konuşması

kuzenin nişanlısına göre güçlü karakterde bir kadinsınız.
tam "akıl çekmelik" yani.bu yüzden demiştir.
kızın bazı konularda gözünü açmasını sağlayabilirsiniz.
sonra ilişkide ara sıra yaşanan şiddeti " her ilişkide olur böyle şeyler yaa" deyip normal gören kuzen eşini terkedebilir sizin yüzünüzden
yerinizde olsam yüz göz olmam ama asla evlerine gidip yatili kalacak kadar samimi olmam.

Bir anlik laf olsun diye ağızdan çıkan bir söz de olabilir,ciddi ciddi adamın düşüncesi de böyle olabilir.
Sorsaniz da evet dedim diyeceğini sanmıyorum açıkçası..
Bence bekleyin,kuzeninizin sizden bir uzaklaşmasi söz konusu olursa eğer o zaman diyeceğinizi dersiniz..
Zira bir mesafe koyma durumu söz konusu olursa bu kuzeninizin de karakter eksikliği olur malesef..

teşekkür ederim.

beklemek ve duruma bakmak en mantıklısı sanırım.

O kız araya mesafe koymadan önce sen koy.. arama sorma ..
bide bn eşimle konu konuyu açarken arkadaşmn sevgililernden bahsetmiştim ( pişman oldum ) şmdi o kızla görüşmemi istemiyor.. yani seni kötü yola düşmüş gibisinden şunla görüşüyor bunla bilmem naptı gbi özellerinizi anlatmışta olabilir..

Son düzenleme:
Eşinin biriyle ( hem de kadın, hem de kuzeni) görüşüp görüşmeyeceğine karar verme hakkını kendinde gören biriyle ne konuşacaksın da birbirinizi anlayacaksınız?

Kuzenle konusurum bu durumu hiç nisanlisiyla muhattap olmam..

Nişanlısına şiddet uygulayan bi vandalla neyi konuşacaksınız ki. Benim çok yakın bi arkadaşım kocasından dayak yedi ve sonra barıştı tekrar; ben arkadaşımla görüşmeye devam ettim ama kocasıyla selamı bile kestim ben öyle bi pisliğe selam vermem deyip. Sizin için de top ayağınıza gelmiş kuzen nişanlısıyla ilişkinizi minimuma indirin kuzen niye niye derse de benim kesmek gereken ilişkiyi o kesti der söyleyiverirsiniz

Sen ne kadar iyilik yaparsan yap kötüyü seçecektir nankördür insan ne istediğini bilmez boşver lafını bile etme görüşme kalsın öyle arkadaşlık vs.

Kuzenin bu lafın ardından ağzını açıp bir şey demediyse üzerinde çokta düşünme.
Belki daha sorna konuşmuş halletmişlerdir.
Bence duymamış gibi yapın. Durum gerçekleşirse zaten Ayşeyi o gün kaybettiniz.
Bazı kadınlar gerçekten böyle erkekleri seviyorlar.
Aslında Ayşe'ye bunu diyen adam yarın Ayşe'yi anne babasıyla ilişkisine müdahale etme hakkını veriyorlar.

Adam nişanlılıkta selektör yapa yapa geliyor.
Ayşe tercihlerinin sonucu yaşayacak...

Nişanlısı bunu derken ses çıkarmayan arkadaşı hayatımdan çıkarırım
Sorunuza gelince konuşurum açık açık

Bence görüştürmek istememe sebebi o değil.
Yani bunlar sürekli kavga edip barışan tiplerse Kuzenin çabuk kandırılan, çabuk ikna olan biriyse evliliklerinde sizin ona akıl hocalığı yapmanızı istemiyor olabilir. Yani kuzenin gözünü açacak onu uyaracak kimse olmasın.

Kuzeni çıkarma su durumda .Bu olaydan kuzene bahset.Sevgilisi haddini bilsin.Hem sana karsi hem kuzenine karşı.

Benim de başıma geldi aynısı.Simdi arkadasim daha iyi anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…