- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi captain price
-
Konusmalisin sorunu cozup kuzenini yalniz birakmadan devam edebilirsinizarkadaşlar siz kardeş kadar yakın olduğunuz kuzeninizi/arkadaşınızı şiddet içeren bi ilişki içinde diye hayatınızdan çıkarır mısınız?
adam ellerini bağlayıp dövmüyor yani karşılıklı hırpalıyolar. bu da bi şiddet tabi ki ve ben çok kere bu konuda uyardım. kendisi gelip bana ağlayan sızlanan bi insan da değil. ama bi süre sonra baktım ki devam etmeye kararlı. daha fazla üstelemedim bu konuda.
bu durumda kuzeni hayatımdan çıkarmayacağım tabi ki.
sadece bu durumu konuşmalı mıyım onu soruyorum.
Böyle durumlarda klasik yasanan seylerKuzen dediğim benim en yakın arkadaşım oluyor. ayşe diyelim. nişanlısı ile de yıllardır tanışırım, yedik içtik beraber, ailesiyle bile gittiğimde görüşürüm. bu nişanlıya mehmet diyelim ona.
bunlar eskişehir'de yaşıyolar. çok sık gider gelirim ve her gittiğimde de iyi davranır bana 'senin yerin ayrı, kardeşimiz gibisin, evlenince evin bi odası senin.' vs der.
ama bundan 6-7 ay önce şöyle bi durum olmuş. onların arkadaş çevrelerinin de içindeyim her gittiğimde. yani beni tanıyan insanlar var ortamda. bu x demiş ki 'evlendiğimizde ayşe ile captaini çok fazla görüştüreceğimi sanmıyorum.'
sebebi de sanırım şu. bunlar zamanında ayrılmışlardı. ben de barışmalarını istemedim yalan yok. şiddet vs vardı işin içinde çünkü. o ayrılıklarında kuzenle biz beraberdik ve o telefonları açmayınca beni aramaya başladı ısrarla. ben de aramamasını söyledim ama ısrarla aradı. sinirle tartıştık biz de 'sen kim oluyosun' şeklinde. ama sonrasında bu konuyu aramızda konuştuk, halletik, kırgınlık yok dedik. meğer varmış.
şimdi siz olsanız bu durumu konuşur musunuz? yoksa içinize mi atarsınız?
adamın görüştürmemesine gerek kalmaz ben o kuzenle görüşmezdimKuzen dediğim benim en yakın arkadaşım oluyor. ayşe diyelim. nişanlısı ile de yıllardır tanışırım, yedik içtik beraber, ailesiyle bile gittiğimde görüşürüm. bu nişanlıya mehmet diyelim ona.
bunlar eskişehir'de yaşıyolar. çok sık gider gelirim ve her gittiğimde de iyi davranır bana 'senin yerin ayrı, kardeşimiz gibisin, evlenince evin bi odası senin.' vs der.
ama bundan 6-7 ay önce şöyle bi durum olmuş. onların arkadaş çevrelerinin de içindeyim her gittiğimde. yani beni tanıyan insanlar var ortamda. bu x demiş ki 'evlendiğimizde ayşe ile captaini çok fazla görüştüreceğimi sanmıyorum.'
sebebi de sanırım şu. bunlar zamanında ayrılmışlardı. ben de barışmalarını istemedim yalan yok. şiddet vs vardı işin içinde çünkü. o ayrılıklarında kuzenle biz beraberdik ve o telefonları açmayınca beni aramaya başladı ısrarla. ben de aramamasını söyledim ama ısrarla aradı. sinirle tartıştık biz de 'sen kim oluyosun' şeklinde. ama sonrasında bu konuyu aramızda konuştuk, halletik, kırgınlık yok dedik. meğer varmış.
şimdi siz olsanız bu durumu konuşur musunuz? yoksa içinize mi atarsınız?
Hem kuzenime şiddet uyguladı ben ayrılmalarını uygun buldum telefonlarını açmadım sonra da kızdım arama beni diye diyorsunuz ama şu anda da aranızda su sızmıyor sürekli onlarla birliktesiniz adamı gayet övüyorsunuz bana şöyle yakın böyle iyi diye.Madem o zaman kızdınız ayrılmalarına onay verdiniz barıştıklarında da nişanlısına mesafeli olsaydınız sık sık biraraya gelmeseydiniz. eğer bu olaydan dolayı ayşeyle görüştürmek istemeseydi şimdiden soğuk davranmaz mıydı bir bahane bulmaz mıydı?neden hala bu kadar yakın davransın? bu arkadaş çevresi de nasıl insanlar herşeyi.yetiştiriyorlar
tabiki çıkarmamalısın ama yarın evlendikleri zaman iş öyle bir boyuta gelecek ki kuzenin seni silecek muhtemelenarkadaşlar siz kardeş kadar yakın olduğunuz kuzeninizi/arkadaşınızı şiddet içeren bi ilişki içinde diye hayatınızdan çıkarır mısınız?
tabiki çıkarmamalısın ama yarın evlendikleri zaman iş öyle bir boyuta gelecek ki kuzenin seni silecek muhtemelen
çünkü eş daha önemli oluyor o zaman keşke ben çıkarsaydım deme
Görüştürmem ne demek...kedi köpek evcil hayvan sanki de sevdirmem der gibi sanki. Olay kuzende biter. Kocamdır sözünden çıkmam yapısında bir kadın mı?arkadaşlar siz kardeş kadar yakın olduğunuz kuzeninizi/arkadaşınızı şiddet içeren bi ilişki içinde diye hayatınızdan çıkarır mısınız?
adam ellerini bağlayıp dövmüyor yani karşılıklı hırpalıyolar. bu da bi şiddet tabi ki ve ben çok kere bu konuda uyardım. kendisi gelip bana ağlayan sızlanan bi insan da değil. ama bi süre sonra baktım ki devam etmeye kararlı. daha fazla üstelemedim bu konuda.
bu durumda kuzeni hayatımdan çıkarmayacağım tabi ki.
sadece bu durumu konuşmalı mıyım onu soruyorum.
Görüştürmem ne demek...kedi köpek evcil hayvan sanki de sevdirmem der gibi sanki. Olay kuzende biter. Kocamdır sözünden çıkmam yapısında bir kadın mı?
Ben konuşurdum, hatta ikisi beraberken konuşurdum. Hayır kuzenle görüşmenin dışında, adamın arkanızdan atıp tuttuğunu bilerken hiç bişey olmamış gibi yüzüne gülünür mü ki?
demeye çalıştığım o değildi sadece insanın çok ağırına gideröyle bişey olursa o onun bileceği iş. o bana tekmeyi vurmadan ben vurayım kafasında değilim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?