Kuzenimin nişanlısının arkamdan konuşması

O adamla zaten görüşmem bir daha
Ayşe de kocişine hoşt diyemiyorsa onunla da görüşmem.
Bence sizden çok Ayşe nin konuşacakları var nişanlısı ile. Görüştürmem ne demek?

Durumdan kuzeninize bahsedin, Yaklaşımına göre hareket edersiniz. Her şeye rağmen bi hayat kurmaya karar veren, Şiddete rağmen devam etmek isteyen birisi, Sizinle ilişkisi pahasına iliskisini değiştirmeye çabalar mi?

Bakarken görüşmenizde problem cikarirdi, haliyle evlenince tapu üzerine geçince eşi uzerindeki tüm haklar ona mi devrolacakmis?

Bu vesileyle kuzeniniz iyice düşünür. Bırakın kararı kendisi versin. Siz gereken yerde çok doğru davranmissiniz.. korumacı tavrınız için teşekkür etmesi gerekli bile bence..

Konusmalisin sorunu cozup kuzenini yalniz birakmadan devam edebilirsiniz

Kuzen yaramaz insanmış :)
Bana eşim en yakın arkadaşımla görüşmemem için çok diretti 2 sene boyunca. Hep cevabını verdim. Kuzen de cevabını vermeliydi nişanlısına.
Ben olsam konumam keserim iletişimimi.

Böyle durumlarda klasik yasanan seyler
Çok takılma bence
Burda senin yakın arkadasınınn sana karsı olan tavrı önemli

Hem kuzenime şiddet uyguladı ben ayrılmalarını uygun buldum telefonlarını açmadım sonra da kızdım arama beni diye diyorsunuz ama şu anda da aranızda su sızmıyor sürekli onlarla birliktesiniz adamı gayet övüyorsunuz bana şöyle yakın böyle iyi diye.Madem o zaman kızdınız ayrılmalarına onay verdiniz barıştıklarında da nişanlısına mesafeli olsaydınız sık sık biraraya gelmeseydiniz. eğer bu olaydan dolayı ayşeyle görüştürmek istemeseydi şimdiden soğuk davranmaz mıydı bir bahane bulmaz mıydı?neden hala bu kadar yakın davransın? bu arkadaş çevresi de nasıl insanlar herşeyi.yetiştiriyorlar

Ben olsam konuşurdum. Kuzenimi dahil etmeden böyle bir duyum aldığımı ve beni çok rahatsız ettiğini bunun gerçek olup olmadığını öğrenmek istediğimi belirtirdim.

Söylemeden geçemeyeceğim Allah kuzeninize sabırlar versin. Yaptırmayacağım, ettirmeyeceğim, görüşturmeyeceğim kafasındaki kaptan mağara adamları tüm kızlardan uzak olsa...

Herseyi gectim tek bir noktaya takildim
" evlendikten sonra ikisini gorusturmuycem"
Vay anasini be herifteki egoya bak , kendine evcil hayvan aliyor da komsunun kopegiyle oynatmayacak sanki
Yok ya valla tum suc kadinlarda
Akil alir gibi degil gercekten

Bence konuşmanızda fayda var. Gayet insanî bir tepki verdiğinizi, tepkinizde de haksiz olmadiginizi düşündüğünüzü ve ikisinin de mutlu olmasını dilediğinizi söylersiniz. Açıkca konuştuktan sonra hala sizinle görüşmek istemezse siz kuzeninizle ayrı görüşmeye devam edersiniz. Hiç alınması gereken bir şey yok. Aksine damat bey, bu durumdan ders alıp ilişkisine bir çeki düzen vermesi gerektiğini anlar umarım.

adamın görüştürmemesine gerek kalmaz ben o kuzenle görüşmezdim
kocaköylüler
hem mi aynı tip olur bunlar
sevgilisi tarafından aldatılır dayak yer gelir herkesin omzunda ağlar
sonra o omzunda ağladıklarına ihanet eder
o adam için arkadaşlarını akrabalarını silerler
iyi şeyler yazamayacağım sizin kuzene

daha önce de söyledim karşılıklı birbirlerini hırpalıyolardı. bu bana göre çok yanlış ve doğal olarak ayrıldıklarında barışmamasını istedim. barıştıktan sonra da bu tip bi kaç olayda ben yine fikrimi söyledim ama baktım değişmiyor, artık hayırlısı modunda takıldım hep. çocuk bunu durup durup dövüyor değil yani. ve her gittiğimde de beraberler yani o geliyosa ben gelmiyim ya da ben geldim o gelmesin diyemem ki. bu kuzenimi arada bırakmak olur. bir araya gelince de gülüp eğleniliyor yani benim ortamda hıh diye trip atmamın ne yararı olur?

belki sonradan fikrini değiştirmiştir diye düşünüyorum o yüzden soğuk değillerdir bana karşı.

arkadaşlar siz kardeş kadar yakın olduğunuz kuzeninizi/arkadaşınızı şiddet içeren bi ilişki içinde diye hayatınızdan çıkarır mısınız?
tabiki çıkarmamalısın ama yarın evlendikleri zaman iş öyle bir boyuta gelecek ki kuzenin seni silecek muhtemelen
çünkü eş daha önemli oluyor o zaman keşke ben çıkarsaydım deme

tabiki çıkarmamalısın ama yarın evlendikleri zaman iş öyle bir boyuta gelecek ki kuzenin seni silecek muhtemelen
çünkü eş daha önemli oluyor o zaman keşke ben çıkarsaydım deme

öyle bişey olursa o onun bileceği iş. o bana tekmeyi vurmadan ben vurayım kafasında değilim ki.

Ben olsam adamla arama mesafe koyarım, kuzenimle ilişkime her zamanki gibi devam ederim ve beklerim. Söylediği gibi evlendiğinde uzaklaşma sezersem de soğurum muhtemelen, onunla da mesafeli olurum. Kuzen sonuçta tamamen hayattan çıkartılamaz. Bugüne kadar en yakın arkadaş sıfatını taşıyan birine de pat diye güle güle diyemez insan gönlü elvermez. Ama kuzen bu söylenenleri bildiği halde nişanlıya "sana ne" demediyse üzülürüm ve düşünürüm aramızdaki arkadaşlık ilişkisinde ikimiz aynı noktada değilmişiz diye.

Benzerini ben de yaşadım.

Bir gün memlekete gitmiştim, önce anneanneme uğradım orada nişanlı kuzenim vardı. Aynı gün babaanneme de geçeceğim için evde çok sıkıldığını benimle gelmek istediğini söyledi. Tam çıkarken kuzenim dedi ki ben gelmeyeceğim. Niye? Nişanlım diyor ki sen şimdi wolfroga takılırsın kimbilir nerelere götürür seni neler yaparsınız Hayır bunu hakedecek bir durumum da yok. Bizzat aynı kuzen "sen de çok sıkıcısın yaa" derdi bana. Ben de kuzenle görüşmeyi kestim. Sonuçta nişanlısına wolfrog öyle biri değil kuzanimle ilişkime karışamazsın diyebilirdi.

(Bundan sonrası konu dışı: ilahi adalet mode on) Kuzenim evlendikten yaklaşık 10 sene sonra internetten bulduğu ve zaten 3 yıldır evine aldığı başka bir adama kaçtı. İkinci çocuğun adamdan olma ihtimali var. Hayret yanında ben de yoktum nasıl yaptı ki acaba

Görüştürmem ne demek...kedi köpek evcil hayvan sanki de sevdirmem der gibi sanki. Olay kuzende biter. Kocamdır sözünden çıkmam yapısında bir kadın mı?

Ben konuşurdum, hatta ikisi beraberken konuşurdum. Hayır kuzenle görüşmenin dışında, adamın arkanızdan atıp tuttuğunu bilerken hiç bişey olmamış gibi yüzüne gülünür mü ki?

sözünden çıkmam yapısında biri değil. aksine o da çok diktir. o konuşmada kuzenim ne dedi bilmiyorum. hani o kararı ona bırakıcak, aramıza birini alacak bi kadın değil. yani gerçekten çok uzun yıllardır birbirimizin en yakın arkadaşıyız. kuzenlikle de birleşince kardeş gibiyiz yani.

şu an için konuşmama kararı aldım aslında. duruma bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…