Adamın cevabı da şöyle oldu yurtta 8 kişi kalıyorlar o daha tehlikeli değil mi .Yani bende anlayamadim pandemide ayni odayi geçtim bide ayni yatakhadi ayni oda kabul edilir ama yataklari ayirsaydilar be kardeşim.
pandemi döneminde devlet yurdunda kalan öğrenciler tek kişilik odada mı kalıyor 6 kişiye kadar çıkıyor o odalarYani bende anlayamadim pandemide ayni odayi geçtim bide ayni yatakhadi ayni oda kabul edilir ama yataklari ayirsaydilar be kardeşim.
doğru söylemişler ve o 8 kişinin kaldığı odalar öyle büyük falan değil 4 ranze 4 tek kapaklı dolabın sığdırı 10-15 metrekarelik yerlerAdamın cevabı da şöyle oldu yurtta 8 kişi kalıyorlar o daha tehlikeli değil mi .
Oda daki kisi sayisina lafim yok ayni yatak nedirpandemi döneminde devlet yurdunda kalan öğrenciler tek kişilik odada mı kalıyor 6 kişiye kadar çıkıyor o odalar
Sizde deseydiniz keşke odadaki kişi sayisi önemli değil 8 kisilik oda da en azindan koyun koyuna yatmiyorlar diyeAdamın cevabı da şöyle oldu yurtta 8 kişi kalıyorlar o daha tehlikeli değil mi .
belki ayrılan yataklardandır bilemeyiz ama şu an için durumu yoksa eğer kira ödemesinden ya da özel yurtlara abuk sabuk para vermesinden iyidir inşallah kısa zamanda normal yurda çıkabilirOda daki kisi sayisina lafim yok ayni yatak nedir
kendi istekleriyle tek kişilik yatakta iki kişi yatan manyak oda arkadaşlarım vardı 4 kişilik oda da 6 kişi yaşadığımız dönem olmuştuSizde deseydiniz keşke odadaki kişi sayisi önemli değil 8 kisilik oda da en azindan koyun koyuna yatmiyorlar diye
Yok değilmiş bayağı bildiğiniz çift kişilik yatakbelki ayrılan yataklardandır bilemeyiz ama şu an için durumu yoksa eğer kira ödemesinden ya da özel yurtlara abuk sabuk para vermesinden iyidir inşallah kısa zamanda normal yurda çıkabilir
Amin inşallah zaten çok çekingen bir çocuk hiç başka şehir görmemiş ordan oraya sürükleniyor kötü olduAllah yardimcisi olsun tüm çocuklarin bir an önce hepsinin şartlari çok çok güzel olur inşallah
Tuvaletleri, banyoları kullanan kişi sayısı bile belli değildi bizim zamanımızda ya, öyle zordu ki. Allah’tan şimdi biraz hizaya sokulmuş, kuzenim kalıyor bu sene devlet yurdunda yemekler dışında her şeyden memnundoğru söylemişler ve o 8 kişinin kaldığı odalar öyle büyük falan değil 4 ranze 4 tek kapaklı dolabın sığdırı 10-15 metrekarelik yerler
Onlar birbirini tanıyor işte .Bu kız bugün gitti yurda .Bir kişi daha gelecekmiş diyor .Kim nasıl biri hiç tanımıyorsun.Sapık mı psikolojik hasta mı horluyor mukendi istekleriyle tek kişilik yatakta iki kişi yatan manyak oda arkadaşlarım vardı 4 kişilik oda da 6 kişi yaşadığımız dönem olmuştu
Derdinizi burada paylaşmaniz normal amaOda daki kisi sayisina lafim yok ayni yatak nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?