Kuzenimin yurt sorunu

sokakta bırakmamışlar gene de yaranamamışlar
Sorumluluğu olanlar inkar ederken o hicbir sorumlulugu olmadan sahip çıkıyor. Hanimefendi çocuğun oradan oraya SÜRÜNDÜĞÜNÜ düşünüyor. Nankörlük değil de ne?

bizler 6 8 kişilik odalarda kimlerle kaldık kimlerle.hırsızından ahlak çöküklüğü olan evli adamlarla çıkan kıza kadar idare ettik.banyomuz kaç kat alttaydı haftada 3 gündü sadece o da 2 şer saat sadece.ve havlumuzu koyup yer ayırtırdık.hemd e ücret ödüyorduk buraya.siz bedava otel odası bulmuşsunuz 2 kişilik içinde wc banyosu olan daha ne istiyorsunuz?wc lerimiz de onlarca kızla ortakdı.tv yoktu odamızda kahve bile yapamazdık kantinden almak zorundaydık.gene de mutluyduk.beğenmeyen çocuğuna residans tutsun ayoll sinirlendim .bir Ankaralı olarak bu haksız eleştiriye asla sessiz kalmam

Sorumluluğu olanlar inkar ederken o hicbir sorumlulugu olmadan sahip çıkıyor. Hanimefendi çocuğun oradan oraya SÜRÜNDÜĞÜNÜ düşünüyor. Nankörlük değil de ne?

Çocuk niye sürünsün ki, 6 kişilik KYK yurdu yerine mis gibi otelde kalıyor. Belediye gayet güzel bir çözüm getirmiş. KYK yurtları gerçekten kötü, yurtta kalanlar nasıl kalıyor okurken hayret ediyordum. Sürünme kısmını kimse anlayamadı gerçekten

Ankaralıların demokrasiyi sevmeleri ve vatandaş olarak demokrasiye katkıda bulunmaları ne güzel

Çocuk niye sürünsün ki, 6 kişilik KYK yurdu yerine mis gibi otelde kalıyor. Belediye gayet güzel bir çözüm getirmiş. Sürünme kısmını kimse anlayamadı gerçekten
temizlik derdi bile yok çarşaflar değişecek tv var aç telefonu canının istediğini söyle odaya.istediğin zaman duş al.şu deveye ........ atasözü vallahi doğruymuş

Lüks otel diyor hem de. Kim bilir hangi otel... açık büfe kahvaltı, kaç farklı çeşit yemek, temizlik, güvenlilik her sey kusursuzdur.

oğrenciye yurt ayarlamak belediyenin gorevi degil ,kuzeniniz kalmamayi tercih edebilir .
ayni yatakta yatmalari kotu olmus velediyenin ilgili birimine durumu mail olarak yazin veya gidip anlatin .
ayni yatakta yatirmak bana biraz yurdun kurnazligi gibi geldi bildigim kafariyla belediye bunu bedava yapiyor ve ucuz etin yahnisi bu kadar olur her zaman .
ama zaten bu belediyenin yapmak zorunda oldugu bisey degil

Bir şey soracağım konuya yabancıyım da.
Kyk yurtlarına ne oldu?
Okulun kendi yurdu yok mu?
Bunlarda yer çıkmayınca özel yurtlara başvurulurdu eskiden onlar da mı yok?
Belediye neden böyle bir hizmet vermek zorunda kaldı?

Ayyy eline geçmiş kıllı diye beğenmiyo şükretsin haline. Çok canınız sıkıldıysa siz evinizden bi oda verin
yakıt masrafı yok kira yok faturalar yok oda temizleme zahmeti yok kahvaltı hazırlama derdi yok okula da sadece 10 dakika uzaklıktaymış.bundan iyisi şam da kayısı

yakıt masrafı yok kira yok faturalar yok oda temizleme zahmeti yok kahvaltı hazırlama derdi yok okula da sadece 10 dakika uzaklıktaymış.bundan iyisi şam da kayısı
Bizde bi laf var
Fakire hıyar vermişler ucu eğri diye beğenmemiş. Bu da ona döndü.

Yorumlari okudum şoktayım. Siz zor sartlarda yurtta kaldiniz diye herkes zorlanmak zorunda degil. Cocuk yurt bulamamiş, belediye kendi parasi ile otel ayarlamis sagolsun. Ogrenci zaten otel vs. Istememiş.

Luks ceya degil, elin kizi ile neden ayni yatakta yatsin yahu. Buna neden şukretsin. Neden insanca uyuma hakkini kullanamasın. Bu bir ogrenci, neden dilenci muamelesi yapiyorsunuz. Ayip cidden. Sokaktaki telefonunu cikar amcalari gibi olmusunuz.

Bildiğim kadarı ile belediye bu hizmeti öğrencilere yardım amaçlı yapıyor ve otellerde yardımcı olmak için maliyetine bazen maliyerin altına ve gerçek fiyatlarının çok altında ücretlere, doluluk durumlarına göre oda veriyorlar. Yani o çocuklar okuyabilsin diye hem oteller hem de belediye fedakarlık yapıyor. Zira gerçek otel fiyatları üzerinde bu hizmetin verilme imkanı yok. Önce kuzeniniz o otelin paralı müşterisi olmadığının farkına varacak, burada yazdığınız tarzda bir konuşma yaptıysa aldığı karşılık çok normal. Ayrıca asıl sorumlu kurumlara tek laf etmeden belediyeden hesap sormanızda komik olmuş, keşke kuzeniniz Ankara' da yersiz yurtsuz kaldığında da bu tepkiyi verseysiniz. Yapılacak şey basit alacaksınız bir şişme yatak bitti gitti.

Arkadaşlar bana niye tepki gösteriyorsunuz anlamadım .Bana anormal geldi ilk duyunca sizin yorumlarınızı sordum.Çoğunluğa gayet normal gelmiş .Demekki normal bir durum .Böyle bir şartta kötünün iyisi.
Bı zahmet elini cebine atsın da şişme yatak alsın madem yere sisirir ayrı yatar

Bunun sorumlusu belediye değil ki ama bu hale getirenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…