Sorumluluğu olanlar inkar ederken o hicbir sorumlulugu olmadan sahip çıkıyor. Hanimefendi çocuğun oradan oraya SÜRÜNDÜĞÜNÜ düşünüyor. Nankörlük değil de ne?sokakta bırakmamışlar gene de yaranamamışlar
Aynen bu sebeple sürünüyor dediniz. Yaranilmaz size.İşte ben acaba belediyenin haberi yok mu diye düşündüm. Adamlar yalanmı söylüyor diye düşündüm.
Sorumluluğu olanlar inkar ederken o hicbir sorumlulugu olmadan sahip çıkıyor. Hanimefendi çocuğun oradan oraya SÜRÜNDÜĞÜNÜ düşünüyor. Nankörlük değil de ne?
siz sponsor olun yatak alın bu kadar eleştiriyorsanız öğrenciyeSizde deseydiniz keşke odadaki kişi sayisi önemli değil 8 kisilik oda da en azindan koyun koyuna yatmiyorlar diye
bizler 6 8 kişilik odalarda kimlerle kaldık kimlerle.hırsızından ahlak çöküklüğü olan evli adamlarla çıkan kıza kadar idare ettik.banyomuz kaç kat alttaydı haftada 3 gündü sadece o da 2 şer saat sadece.ve havlumuzu koyup yer ayırtırdık.hemd e ücret ödüyorduk buraya.siz bedava otel odası bulmuşsunuz 2 kişilik içinde wc banyosu olan daha ne istiyorsunuz?wc lerimiz de onlarca kızla ortakdı.tv yoktu odamızda kahve bile yapamazdık kantinden almak zorundaydık.gene de mutluyduk.beğenmeyen çocuğuna residans tutsun ayoll sinirlendim .bir Ankaralı olarak bu haksız eleştiriye asla sessiz kalmam
temizlik derdi bile yok çarşaflar değişecek tv var aç telefonu canının istediğini söyle odaya.istediğin zaman duş al.şu deveye ........ atasözü vallahi doğruymuşÇocuk niye sürünsün ki, 6 kişilik KYK yurdu yerine mis gibi otelde kalıyor. Belediye gayet güzel bir çözüm getirmiş. Sürünme kısmını kimse anlayamadı gerçekten
Lüks otel diyor hem de. Kim bilir hangi otel... açık büfe kahvaltı, kaç farklı çeşit yemek, temizlik, güvenlilik her sey kusursuzdur.Çocuk niye sürünsün ki, 6 kişilik KYK yurdu yerine mis gibi otelde kalıyor. Belediye gayet güzel bir çözüm getirmiş. KYK yurtları gerçekten kötü, yurtta kalanlar nasıl kalıyor okurken hayret ediyordum. Sürünme kısmını kimse anlayamadı gerçekten
Trendyolda 190 tl tek kisilik sisme yatak.siz sponsor olun yatak alın bu kadar eleştiriyorsanız öğrenciye
Insallah duzelir bir an önceAmin inşallah zaten çok çekingen bir çocuk hiç başka şehir görmemiş ordan oraya sürükleniyor kötü oldu
yakıt masrafı yok kira yok faturalar yok oda temizleme zahmeti yok kahvaltı hazırlama derdi yok okula da sadece 10 dakika uzaklıktaymış.bundan iyisi şam da kayısıAyyy eline geçmiş kıllı diye beğenmiyoşükretsin haline. Çok canınız sıkıldıysa siz evinizden bi oda verin
Bizde bi laf varyakıt masrafı yok kira yok faturalar yok oda temizleme zahmeti yok kahvaltı hazırlama derdi yok okula da sadece 10 dakika uzaklıktaymış.bundan iyisi şam da kayısı
Bı zahmet elini cebine atsın da şişme yatak alsın mademArkadaşlar bana niye tepki gösteriyorsunuz anlamadım .Bana anormal geldi ilk duyunca sizin yorumlarınızı sordum.Çoğunluğa gayet normal gelmiş .Demekki normal bir durum .Böyle bir şartta kötünün iyisi.
Bunun sorumlusu belediye değil ki ama bu hale getirenlerYorumlari okudum şoktayım. Siz zor sartlarda yurtta kaldiniz diye herkes zorlanmak zorunda degil. Cocuk yurt bulamamiş, belediye kendi parasi ile otel ayarlamis sagolsun. Ogrenci zaten otel vs. Istememiş.
Luks ceya degil, elin kizi ile neden ayni yatakta yatsin yahu. Buna neden şukretsin. Neden insanca uyuma hakkini kullanamasın. Bu bir ogrenci, neden dilenci muamelesi yapiyorsunuz. Ayip cidden. Sokaktaki telefonunu cikar amcalari gibi olmusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?