- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.579
- 898
Bu sürüklenmenin asıl suçlusunun kimler oldugunun farkinda olun rica ederim.Amin inşallah zaten çok çekingen bir çocuk hiç başka şehir görmemiş ordan oraya sürükleniyor kötü oldu
çalışanın tavrı küstahça ve yanlış sonuçta devletten o oda için para alıyorlar madem müşteriye kibar davranacaklar.
Öyle yapacaklar artık .Adamın dediğine göre öğrenciler ağlayarak gidiyormuş keşke burada kalsak diye.Açık büfe varmış su veriyorlarmış.Yatağın arasına yastık falan koysunlar, iki uca yatsınlar.
Ayrıca belediyenin sorumluğu olmadığı halde öğrencileri mağdur etmemeye çalışıyor, yine de bazılarına yaranamıyor. Emin olun çoğu yurttan konforludur o otel odası.
Ellerindeki imkanlar bu şekildedir. Tabiki kimse tanımadıgı kısı ile aynı yatakta yatmak istemez. Ama rahatsızlık durumunda başka yurt yada ev düşünebilirsiniz.Herşey sizin de imkanlarınız dahilinde.Oda daki kisi sayisina lafim yok ayni yatak nedir
Neyini anlamadınız ki, kaç kişi açıklamış zaten? Belediye nasıl böyle bir şey yapar diye söylenmenizin yersiz olduğundan, tepkinizi yetkili mercilere göstermeniz gerektiğinden bahsetmişler.Arkadaşlar bana niye tepki gösteriyorsunuz anlamadım .Bana anormal geldi ilk duyunca sizin yorumlarınızı sordum.Çoğunluğa gayet normal gelmiş .Demekki normal bir durum .Böyle bir şartta kötünün iyisi.
Arkadaşlar bana niye tepki gösteriyorsunuz anlamadım .Bana anormal geldi ilk duyunca sizin yorumlarınızı sordum.Çoğunluğa gayet normal gelmiş .Demekki normal bir durum .Böyle bir şartta kötünün iyisi.
Belediye boyle bir seye nasil izin verir, çocuk oradan oraya sürükleniyor seklinde sorumluluğu olmayan belediyeyi suçlayıcı konuşuyorsunuz da bir kez olsun bakanliga ağzınızdan bir sey çıkmıyor. O yuzden size tepki gösteriliyor.Arkadaşlar bana niye tepki gösteriyorsunuz anlamadım .Bana anormal geldi ilk duyunca sizin yorumlarınızı sordum.Çoğunluğa gayet normal gelmiş .Demekki normal bir durum .Böyle bir şartta kötünün iyisi.
Belediyeye haber verin. Haberleri yoktur. Belediye otelin parasini oduyor ayrici, piskinliklerini agızlarina tıkarlar merak etmeyin
İşte ben acaba belediyenin haberi yok mu diye düşündüm. Adamlar yalanmı söylüyor diye düşündüm.Belediye boyle bir seye nasil izin verir, çocuk oradan oraya sürükleniyor seklinde sorumluluğu olmayan belediyeyi suçlayıcı konuşuyorsunuz da bir kez olsun bakanliga ağzınızdan bir sey çıkmıyor. O yuzden size tepki gösteriliyor.
sokakta bırakmamışlar gene de yaranamamışlarBelediye bunu görevi oldugu icin yapmiyor.
Gorevi olan kurumlar yetersiz oldugu için, öğrenciler mağdur olmasın diye yapıyor.
Belediye olmasaydı ogrenci sokaktaydi degil mi?
Sokakta kalmasi mi iyidir, yoksa bu şekilde bir odada kalmasi mi?
Görevi olsaydi da boyle yapsaydi, o zaman eleştirirdim görevini düzgün yapmıyor diye.
Ama bu belediyenin görevi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?