• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenin düğünü beni gerdi! Bıktım asalaklardan !

Sakin ol canım. Çok sinirlenmissin anlıyorum. Ama kendine zarar verme psikolojini güçlü tut sinava hazirlaniyorsun. Ailene kimseyi eve almayacağını söyle. Bi şekilde annen anlatsın durumu. Topu size atsın gerekirse. Çok korkuyor virüsten desin kimseyi alamıyoruz o yuzden desin. Aileniz de inatla gelecekler derlerse o zaman siz gitmeye bakın. Ya da kendinizi odaya kapatın. Kimseyle muhattap olmayın. Zorunlu ihtiyaçlar için çıkın sadece. Yemeğinizi de odanızda yiyin. Kim ne derse desin.

Ben kesinlikle Gitmek istemıyorum zorlarlarsa çok kötü şeyler olabilir düğünü rezil etmeye kadar vardırırım yani.

tek istediğim gölge etmesinler zorla zıvanadan çıkarıyorlar. Hepsi haketti der geçerim vicdan falanda yapmam.

en iyisi tehdit ediyim bu şekilde ama babamla aramı bozar bunu yapmam...

İnsallah dedıgınız gıbı olur ve puan denemelerdeki gıbı gelır muhendısım ve yüksek puan gerekiyor... bu süreçte kendımı her gün yenıden hadı çalış dıye ıkna edıyorum zorlanıyorum motıve etmeye çalışıyorum bazen Umutsuzluğa kapılıyorum korkuyorum bır net düşük yapsam panik oluyorum. Özelde çalışıyordum taciz nedeniyle ayrıldım şimdi de başka şansım yok gibi geliyor... bir daha bu tarz bır yerde çalışmamak ıcın her seyı yaparım yanı.

Az bısı kaldı ve bu olay benı gerdi strese girdim gerçekten sevmedıgım ınsanlar babamı sürekli arayıp şu kişi şunu yapmıs şu puanı almış diyen anormal insanlar ama haklısınız psikolojime etkı etmelerine ızın vermemelıyım.

inşallah duanız kabul olur bende kurtulurum bu sınavdan hayırlısıyla...
Hayatta her zaman bu tarz insanlar hayatimizda olacaklar malesef. Baskalarinin ne aldığı cokta onemli olmamali aileniz içinde sizin icinde sizin azminizi görüyorlar sonuçta. Su an onunuzdeki zamana ve eksik oldugunuz konulara bakın. Odaklandiginiz nokta belli illaki önünüze bir sürü engel cikacak onemli olan bunlari nasil astığınız olacak. Ofkelenmeden gayet icinizi genis tutarak yaklasin olaylara. Hayattaki çizgimiz belliyse kimin önümüze ne koyduğu cokta sorun değil. Yaşayan bilir kesinlikle ama yaşıyoruz ve geçiyor. Herseyin bir sonu olacak. Bunlari boyle dusunmemiz lazım. En büyük düşman paniktir. Ben ilk kpss ye girdigimde bitmeyen ambulans sesi yuzunden kalemimi kırmıştım. Odaklanmam 40 küsür dakikamı almisti. Bu kadar öfkeye ne gerek vardi diye düşündüm diger sinavimda. Ambulansta bir hastayi tasiyordu benim ailemden biri de olabilirdi. Öfke bizi rayimizdan çıkarır. Bu yuzden soru çözerken kendime yabanci kalmiyim diye hep ayni kiyafetleri giyerdim onlara baktikça amacim guclenirdi ayni kıyafetten 3 tane almistim ve sinavda da onlardan birini giymiştim. Sizi rahatlatan seyler bulun sinavda yaninizda goturebileceginiz. Toka dahi olabilir. Lastik tokayi koyun önünüze amaclar yukleyin. Ona baktikca sadece amaclarinizi görün. Stres ve panik size sadece kaybettirir zamaninizi bunlarla harcamayin.

Merhaba hanımlar. Normalde takıp edıyorum ama bugun yazayım dedim artık sinirden kafam yanıyor çünkü.

kuzenım korona, virüs dinlemeyip düğün yapmaya karar vermiş nikah değil bildiğin düğün.

Buraya kadar bana ne , korona var kendimi öldürecek değilim yA tabiki gitmem der geçerim.

Beni ilgilendiren kısım şurada başlıyor.

Düğün bizim bulunduğumuz şehirde yapılacak ne kendileri burda yaşıyor ne kuzenimin annesi. Kızın ailesi burda ama bizim sülalenin yarısı ve kuzenimin arkadaşları burda değil. Kızın ailesi hiç kimseyi ağırlamaz. Başımıza kalacaklar.

halam zaten asalak bi insan oturduğu evi bile babamlaryaptırdı kocası alkolik eve ekmek almaz bir tipti. Bunlar ailenin sürekli mağdur ve fesat olan klasik tiplemeleri.

babamın ailesi maalesef çok bozuk sadece bir tane amcam düzgün diğerleri birbirinden fesat ve dedikoducu kıskanç tipler. Normalde de görüşmüyorum.

Gelecek olan misafirlerin
Başımıza kalmama ihtimalleri yok.

düğün yapılırsa ben gitmiyorum diye işin içinden çıkma durumum kalmayacak yani.

gitmesek bile her şeyleriyle biz ilgilenmek zorunda kalıcaz.

düğünden bir hafta sonra KPSS var ve ben buna emek verdim atanmak dışında başka hiç şansım yok.

Korona olmamak için dersane açılmasına rağmen gitmedim. Bu korona sürecinde market dışında evden çıkmadım arkadaşlarımla görüşmedim dikkat ediyorum.

son haftamı bu fesat pisliklerle geçirmek ve korona olmak istemiyorum.

Cidden sinirlerim bozuldu artık. Ne yapmalıyım ?

düğüne kesinlikle gitmicem Zaten ama eve kimsenin gelmesini istemiyorum.

Babam hepsinin pislik olduğunu biliyor ama dışlanmamak için kabul eder.
buna nasıl bir çözüm bulabilirim.

Biz katilamayacagiz desen ve sehirdisina bi plan cikartsan?
Nebileyim arkadasimla hizlandirilmis etut vs yapcaz desen?

Yada bahcelik bi yerden villa vs ayirtmistik, ztn korona var kalabaliga gelemeyiz desen?

Hastane işi falan cikartsa annengil?

Yada dogruyu soyle direkt
korona var biz korkuyoruz, kalabaligi misafir etmek istemiyoruz bilmiyoruz bile kimin ne oldugunu deyin..
Burdan 1 gecelik otel falan tutun uygun fiyata diye fikir verin.
(Biz evlenirken akrabalara yük olunmasin diye annem otelde konaklatmisti sehirdisindan gelenleri..
Kesenin agzini acsin dugun yapan taraf bi zahmet)

Merhaba hanımlar. Normalde takıp edıyorum ama bugun yazayım dedim artık sinirden kafam yanıyor çünkü.

kuzenım korona, virüs dinlemeyip düğün yapmaya karar vermiş nikah değil bildiğin düğün.

Buraya kadar bana ne , korona var kendimi öldürecek değilim yA tabiki gitmem der geçerim.

Beni ilgilendiren kısım şurada başlıyor.

Düğün bizim bulunduğumuz şehirde yapılacak ne kendileri burda yaşıyor ne kuzenimin annesi. Kızın ailesi burda ama bizim sülalenin yarısı ve kuzenimin arkadaşları burda değil. Kızın ailesi hiç kimseyi ağırlamaz. Başımıza kalacaklar.

halam zaten asalak bi insan oturduğu evi bile babamlaryaptırdı kocası alkolik eve ekmek almaz bir tipti. Bunlar ailenin sürekli mağdur ve fesat olan klasik tiplemeleri.

babamın ailesi maalesef çok bozuk sadece bir tane amcam düzgün diğerleri birbirinden fesat ve dedikoducu kıskanç tipler. Normalde de görüşmüyorum.

Gelecek olan misafirlerin
Başımıza kalmama ihtimalleri yok.

düğün yapılırsa ben gitmiyorum diye işin içinden çıkma durumum kalmayacak yani.

gitmesek bile her şeyleriyle biz ilgilenmek zorunda kalıcaz.

düğünden bir hafta sonra KPSS var ve ben buna emek verdim atanmak dışında başka hiç şansım yok.

Korona olmamak için dersane açılmasına rağmen gitmedim. Bu korona sürecinde market dışında evden çıkmadım arkadaşlarımla görüşmedim dikkat ediyorum.

son haftamı bu fesat pisliklerle geçirmek ve korona olmak istemiyorum.

Cidden sinirlerim bozuldu artık. Ne yapmalıyım ?

düğüne kesinlikle gitmicem Zaten ama eve kimsenin gelmesini istemiyorum.

Babam hepsinin pislik olduğunu biliyor ama dışlanmamak için kabul eder.
buna nasıl bir çözüm bulabilirim.
Ne yaparsanız yapın babanız dinlemeyecektir. Herkes maskeli dolaşsın evinizde başka çareniz yok akrabam da akrabam der babalar. Ne faydası varsa akraba denilenlerin... yıllardır anlam verememişimdir. İyisi vardır da geneli kötüdür hep.

Ailenizin evinde yaşıyorsunuz sanırım.
Anneniz babanız onların gelmelerine ses çıkarmayacak.
Hatta düğüne de gidip altın takacaklar.

Bu durumda size önerilen çözümlerin hepsi havada kalıyor.
Ne tatile gidebilirsiniz, ne biz korona pozitifiz diyebilirsiniz. Ne gelmeyin diyebilirsiniz. Anne babanızı değiştirmeden boşuna gelecek olanlara kızmayın.

Paranız varsa airbnb’den 10 günlük ev tutabilirsiniz. Kendinizi izole edersiniz.
Belki bu da sizi motive eder. İnsanın KENDİ evi, KENDİ kuralları olması çok güzel. İnşallah kazanıp atanırsınız, evinize kimi alıp kimi almayacağınıza sadece siz karar verirsiniz.

Geçen gün de benim dengesiz kuzenim düğün yaptı gitmedim diye bir ton azar işittim aile büyüklerinden. Düğün videolarını gördüm sanki corona falan yok gibi, allahın bi kulunda maske yok herkes sarmaş dolaş. İyiki gitmemişim dedim küsen küstü ne yapayım umrumda değil. Siz de açıkça söyleyin. Babanızı da korkutun biraz hastalığı abarta abarta anlatın o da istemez bence 😂
Kaç gün oldu? Bir müddet sonra sülalenin yarısı pozitif çıkarsa görürüz. 😌

Kızın ailesi burada

Ya korona olmasa bile benim sınav haftam onlar yüzünden uyku düzenim bozulacak en basitinden.

pis kenafir gözleriyle nazar değdirecekler her şeye.

Bunların stresini çekmek istemiyorum.

KPSS çalışanlar bilir nasıl bir psikolojideyim benim en az 90 almam gerekiyor zaten her şey bana batıyor çok bunaldım.

bu süreçte sevmediğim insanları görmek istemiyorum.

Ateşim çıksa sınava almayacaklar mesela . Çok hasta olmasam bile bulaşı olursa ne olacak ?
şaka gibi yA .

Akrabalara korono olduk diyin 😄

Bunun teklif edilmesi bile hastalıklı bir de hamilesiniz. Bence eşiniz bebek için hassas olacaktır inşallah öyle bir şey yapmazlar.

Bu düğün olaylarında mühim olan altın değil mi hesap numarası oluştur herkese yolla altını buraya gönderin de kendinde bas nikahı geç. Kendi canlarının da önemi yok demek ki.

Ben insanların altın alabileceğini bile sanmam rahatça. Çok yüksek fiyatı. Ertele ya da nikah yap izin verilen kişilerle, gelmek isteyenle. Gelip sizin eve çöreklenmeye niyetleri olması saçmalık. Babanızın da susması tipik aile işte. Eminim benim babam da bir şey diyemezdi. Eşin olunca kendi evin olduğu için istediğin gibi yönetebiliyorsun. Baba olunca evin lideri olduğu için bir şey denmiyor maalesef.

Hayatta her zaman bu tarz insanlar hayatimizda olacaklar malesef. Baskalarinin ne aldığı cokta onemli olmamali aileniz içinde sizin icinde sizin azminizi görüyorlar sonuçta. Su an onunuzdeki zamana ve eksik oldugunuz konulara bakın. Odaklandiginiz nokta belli illaki önünüze bir sürü engel cikacak onemli olan bunlari nasil astığınız olacak. Ofkelenmeden gayet icinizi genis tutarak yaklasin olaylara. Hayattaki çizgimiz belliyse kimin önümüze ne koyduğu cokta sorun değil. Yaşayan bilir kesinlikle ama yaşıyoruz ve geçiyor. Herseyin bir sonu olacak. Bunlari boyle dusunmemiz lazım. En büyük düşman paniktir. Ben ilk kpss ye girdigimde bitmeyen ambulans sesi yuzunden kalemimi kırmıştım. Odaklanmam 40 küsür dakikamı almisti. Bu kadar öfkeye ne gerek vardi diye düşündüm diger sinavimda. Ambulansta bir hastayi tasiyordu benim ailemden biri de olabilirdi. Öfke bizi rayimizdan çıkarır. Bu yuzden soru çözerken kendime yabanci kalmiyim diye hep ayni kiyafetleri giyerdim onlara baktikça amacim guclenirdi ayni kıyafetten 3 tane almistim ve sinavda da onlardan birini giymiştim. Sizi rahatlatan seyler bulun sinavda yaninizda goturebileceginiz. Toka dahi olabilir. Lastik tokayi koyun önünüze amaclar yukleyin. Ona baktikca sadece amaclarinizi görün. Stres ve panik size sadece kaybettirir zamaninizi bunlarla harcamayin.

Evet haklısınız ... üniversite sınavından bir hafta önce safra kesem patlamıştı doktorlar anlayamadılar , sınava mide bulantısı ve hasta şekilde girmiştim . İlk sıralamam 18binlerde olmasına rağmen ikincisinde 25 binlere düştüm ve istediğim okula gidemedim.

bu bende travma yarattı.Şimdi de korona varken tekrar hasta olursam sınava hasta girersem korkusu geldi. Üstüne bir de sevmediğim insanları ağırlama olayı çıktı.

en iyisi yok saymak her şeyi boşuna strese giriyorum en kötü ihtimalde hepsine söver odama çekilir otururum.

Ben insanların altın alabileceğini bile sanmam rahatça. Çok yüksek fiyatı. Ertele ya da nikah yap izin verilen kişilerle, gelmek isteyenle. Gelip sizin eve çöreklenmeye niyetleri olması saçmalık. Babanızın da susması tipik aile işte. Eminim benim babam da bir şey diyemezdi. Eşin olunca kendi evin olduğu için istediğin gibi yönetebiliyorsun. Baba olunca evin lideri olduğu için bir şey denmiyor maalesef.

Babamdan bilezik istediler açık açık.

Ailenizin evinde yaşıyorsunuz sanırım.
Anneniz babanız onların gelmelerine ses çıkarmayacak.
Hatta düğüne de gidip altın takacaklar.

Bu durumda size önerilen çözümlerin hepsi havada kalıyor.
Ne tatile gidebilirsiniz, ne biz korona pozitifiz diyebilirsiniz. Ne gelmeyin diyebilirsiniz. Anne babanızı değiştirmeden boşuna gelecek olanlara kızmayın.

Paranız varsa airbnb’den 10 günlük ev tutabilirsiniz. Kendinizi izole edersiniz.
Belki bu da sizi motive eder. İnsanın KENDİ evi, KENDİ kuralları olması çok güzel. İnşallah kazanıp atanırsınız, evinize kimi alıp kimi almayacağınıza sadece siz karar verirsiniz.

Evet maalesef ev benım degıl ve kuralları ben koyamıyorum çok haklısınız annem ve babam medeni bir şekilde korona var Kızım sınava girecek diyebilir .

Eşşek olana semer vuran çok olur zaten 3 ay daha ıdare edeyim ayrı eve çıkacağım.

savunmaları yılda bir kere görüyormuşum ona dahi katlanamıyormusum yahu korona var sınavım var bır sürü ısım gücüm var benım derdım sızın düğününüz mü yanı.

ınsallah atanırım ...

Biz katilamayacagiz desen ve sehirdisina bi plan cikartsan?
Nebileyim arkadasimla hizlandirilmis etut vs yapcaz desen?

Yada bahcelik bi yerden villa vs ayirtmistik, ztn korona var kalabaliga gelemeyiz desen?

Hastane işi falan cikartsa annengil?

Yada dogruyu soyle direkt
korona var biz korkuyoruz, kalabaligi misafir etmek istemiyoruz bilmiyoruz bile kimin ne oldugunu deyin..
Burdan 1 gecelik otel falan tutun uygun fiyata diye fikir verin.
(Biz evlenirken akrabalara yük olunmasin diye annem otelde konaklatmisti sehirdisindan gelenleri..
Kesenin agzini acsin dugun yapan taraf bi zahmet)

Babam dün gece bize sormadan eve baska bır halamı getırmıs. Gelme sebebi baska bır halam amelıyat oldu , ölümcül degıl dandık bır operasyon ,ona bakacak güya. totalde 3 taneler bu halalar. Uzun yoldan geldi virüslü mü değil mi belli değil. Zorla ısrar ettık dıye duş aldı kıyafetlerını zorla yıkadık güneşte bekletelim gerek yok dıyor. Bu ınsanlar egıtılmez . Virüs 92 derecede 15 dk beklerse ancak ölüyor bu güneşte bekletecekmiş.

Kendisiyle muhattap olmadım merhaba günaydın hmmm evet tamam vb kelimeler dışında sabah bana düğünde ne giyiceZ dedı bende korona var ben gelemem dedim . Maskeyle oturursun falan fılan bısıler dedı. Benım soru çözme kamplarım var sanmıyorum gelecegımı dedım. Bir gününü ayırırsın bize dedı bende tekrar sanmıyorum dedim. Sonra babam bıdı bıdı etmeye başladı , korona zamanı düğün yapan sonucuna katlanır o sınava atesım var dıye gıremezsem o zaman sıze gösteririm neler oluyor seyret dedım kuzenımın arkadaşları gelecek onlar nerde kalacak dedım salak salak ıs yapıyorsunuz bana ne dugun benım mi sankı benım ısım gücüm var dedım babam gelmezsen gelme dedı. Halam sustu.

benım banyoma gırıp dıslerını fırçaladı dolabı açtı ama hangı dış macununu kullandığını bılmedıgım ıcın dolaptakı her seyı ve lavabo kenarındakı havyarlı yuz sabunumu atmak zorunda kaldım. Ikı saattır banyoyu ozonla temızlıyorum.

bunlar benı ameliyat olduğumda aramayan ınsanlar. Babamı da aramazlar sadece işleri düşünce ararlar. Bir de bilezik alalım birer tane dıyo. Babama dıcem ıkı tane al da yakamızdan düşsün aç köpekler bari.

heralde gelmıcem , kampım var lafının üstüne düğünde gelıp bızde kalmazlar dimi sabah açık açık soyledım daha ne dıyım? Bılmıyorum. istenmedıgını çok barız bellı ettım ama yüzsüzlük bunlarda genetık.

Sizin yerinizde olsam ya otele ya da iyi anlaştığım bir akraba ya da arkadaş evine giderim annemi kardeşlerimi alıp. Baban bu yapışkan, asalak kardeşlerine çok meraklıysa kendi hizmet etsin. Gelince de evi baştan aşağı bir yıkardım.

aynen dayıma söyleyeceğim bır odasında kalırım bir hafta ne yapayım baska... odamı kitler giderim en kötü ıhtımalde heralde aklıma başka bısı gelmıyor...

Günü birlik gelip gitseler olmazzzz :işsiz: ille yorarlar adamı düşüncesizler hele bu dönemde.Whatshappta korona dan dolayı düğüne gitmeyeceğini ailecek kalabalığa girmeyeceğinizi belirtin.E anlayan anlar artık

sabah halamlardan bı tanesine soyledım .Ne gıyıcez dedı bende ben gelmıcem korona var sınava hasta gırmek ıstemıyorum , Soru kamplarım var dedım. Bı günü bıze ayırırsın dedı , hayır sanmıyorum dedım.

anlamıştır heralde ve gelmıcem dedım gelıp kalmazlar umarım. Eşşek değilse anlamıştır dıye dusunuyorum ama bılemıcem....

Ne yaparsanız yapın babanız dinlemeyecektir. Herkes maskeli dolaşsın evinizde başka çareniz yok akrabam da akrabam der babalar. Ne faydası varsa akraba denilenlerin... yıllardır anlam verememişimdir. İyisi vardır da geneli kötüdür hep.

Gıdecek yer ayaralayamazsam ve gelirlerse odama ve banyoma girmemelerini söylicem. Annem çok yumuşak yüzlü salaklık boyutunda iyi biri yani. Bıktım.

Babam dün gece bize sormadan eve baska bır halamı getırmıs. Gelme sebebi baska bır halam amelıyat oldu , ölümcül degıl dandık bır operasyon ,ona bakacak güya. totalde 3 taneler bu halalar. Uzun yoldan geldi virüslü mü değil mi belli değil. Zorla ısrar ettık dıye duş aldı kıyafetlerını zorla yıkadık güneşte bekletelim gerek yok dıyor. Bu ınsanlar egıtılmez . Virüs 92 derecede 15 dk beklerse ancak ölüyor bu güneşte bekletecekmiş.

Kendisiyle muhattap olmadım merhaba günaydın hmmm evet tamam vb kelimeler dışında sabah bana düğünde ne giyiceZ dedı bende korona var ben gelemem dedim . Maskeyle oturursun falan fılan bısıler dedı. Benım soru çözme kamplarım var sanmıyorum gelecegımı dedım. Bir gününü ayırırsın bize dedı bende tekrar sanmıyorum dedim. Sonra babam bıdı bıdı etmeye başladı , korona zamanı düğün yapan sonucuna katlanır o sınava atesım var dıye gıremezsem o zaman sıze gösteririm neler oluyor seyret dedım kuzenımın arkadaşları gelecek onlar nerde kalacak dedım salak salak ıs yapıyorsunuz bana ne dugun benım mi sankı benım ısım gücüm var dedım babam gelmezsen gelme dedı. Halam sustu.

benım banyoma gırıp dıslerını fırçaladı dolabı açtı ama hangı dış macununu kullandığını bılmedıgım ıcın dolaptakı her seyı ve lavabo kenarındakı havyarlı yuz sabunumu atmak zorunda kaldım. Ikı saattır banyoyu ozonla temızlıyorum.

bunlar benı ameliyat olduğumda aramayan ınsanlar. Babamı da aramazlar sadece işleri düşünce ararlar. Bir de bilezik alalım birer tane dıyo. Babama dıcem ıkı tane al da yakamızdan düşsün aç köpekler bari.

heralde gelmıcem , kampım var lafının üstüne düğünde gelıp bızde kalmazlar dimi sabah açık açık soyledım daha ne dıyım? Bılmıyorum. istenmedıgını çok barız bellı ettım ama yüzsüzlük bunlarda genetık.

dslaşfk. bilinçsiz ailenin bilinçli çocuğu olma laneti bu nerde görsem tanırım. tez zamanda atanıp kendi düzeninizi kurarsınız umarım. yüzsüz olanın suratına tükürsen şükür der, eğer sizde kalma planları var idiyse sırf siz böyle dediniz diye değiştireceklerini düşünmüyorum. bir gece ansızın sizin eve çöreklenip sizi far görmüş tavşan gibi bırakır bunlar. kesinlikle önceden teyit edin, bin kere sorun -gelmiyorlar değil mi bize diye. düğünü kendi yapan otelini çadırını kendi tutsun misafirini ağırlasın. böyle de emrivaki olmaz.

Gıdecek yer ayaralayamazsam ve gelirlerse odama ve banyoma girmemelerini söylicem. Annem çok yumuşak yüzlü salaklık boyutunda iyi biri yani. Bıktım.
Her yere de girerler anne baba izin verdikten sonra seni kimse dinlemez keşke anne baba sert tavır koyabilse ama misafir başımızın tacı psikolojisi 😒

dslaşfk. bilinçsiz ailenin bilinçli çocuğu olma laneti bu nerde görsem tanırım. tez zamanda atanıp kendi düzeninizi kurarsınız umarım. yüzsüz olanın suratına tükürsen şükür der, eğer sizde kalma planları var idiyse sırf siz böyle dediniz diye değiştireceklerini düşünmüyorum. bir gece ansızın sizin eve çöreklenip sizi far görmüş tavşan gibi bırakır bunlar. kesinlikle önceden teyit edin, bin kere sorun -gelmiyorlar değil mi bize diye. düğünü kendi yapan otelini çadırını kendi tutsun misafirini ağırlasın. böyle de emrivaki olmaz.

Çok sinirlenirsem düğüne gider siz ne terblyesiz insanlarsınız çingeneler diye olay çıkartırım ndmfmcmcmc sinirlenince yapabilme potansıyelım var ama sınav var dıye kavga çıkarmak ıstemıyorum tamamen uğraşmamak ıcın yani... bu ınsanlar akıllanmaz ya hepımız olecez gerızekalılar yuzunden kendılerı selekte olsa neyse bızı de yanlarında götürüyorlar.

Back
X