• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenlerim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi narinnarin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzenler arası kıskançlık olmadığı aile görmedim ben... :((

nedir senin bu kocanın uykusundan, annenin sürekli kocanı sawunmasından, kuzenlerinin seni kısknmasından çektiğin be anacım:delphin:

dert mıknatısı olmuşun wala ne diyim:kahve:

nedir senin bu kocanın uykusundan, annenin sürekli kocanı sawunmasından, kuzenlerinin seni kısknmasından çektiğin be anacım:delphin:

dert mıknatısı olmuşun wala ne diyim:kahve:
ay ne bileyim Allahtan hayatımı çok etkileyen şeyler değilde gülüp geçiyorum:)

benim iki kuzenim var.ikiside ayrı halalarımın kızları.biri evli diğeri ise henüz evlenmedi.evli olan benden 4 yaş büyük diğeri ise 3 yaş küçük.benim eşimin maddi durumu çok iyi kendisi küçük bir işletmenin sahibi.patron yani.bu durumu çekemedikleri içinmidir nedendir bilmem her ikiside devamlı bana cephe almış durumda.mesela büyük olan kuzenim diğerine devamlı koca bulmaya çalışıyor.benimkinden daha iyi olsun diyede başvurmadığı yol yok.başta ben bu durumu anlayamamıştım taki iyi niyetimden dolayı küçük kuzenim bana kırılıncaya kadar.buna buldukları adamın çok zengin olduğunu zannetmişler bende bir arkadaşım aracılığla öğrendimki aslında o adam hiç kendisini anlattığı gibi değilmiş.küçük kuzenimi ben kardeşim gibi görürdüm ve yanlış birşey yapmasından korktuğum için ona bu adamı iyi araştırmasını söyledim.duyduklarımı anlattım.o da ben onun havasını bozdum zanneti ve bana kırıldı aklınca.offf neden ben hiçbir kimseye karışmama kararı alıp tekrar vazgeçiyorum ve sonunda ah kafam diyorum ki...

ne geliyorsa bizim başımıza iyi niyetliliğimizden geliyor
ne kadar değer verirsek o kadar göze batıyoruz canım
bırakın ne yaparlarsa yapsınlar olan bize olacaksa kendi kendimizi yemektense
onlar kendilerini yesinler
siz üzerinize düşeni yapmışsınız
gerisi onlara kalmış birşey

sende şimdi bundan bişeymi çıkarmaya çalışıyosun.ya ne ilginçsiniz.17 ye girdiğimde evlendim şimdi 22 bitiyor.ona göre kafadan hesap yapmıştım.5 bitmiş 6 mı oluyor bu durumda.özür bundan sonra günü gününe hesap yaparım takvimi açıp.evlilik tarihimide veriryim hatta evlenme cüzdanı fotokopiside istermisin? kaydirigubbakcemile3

sende şimdi bundan bişeymi çıkarmaya çalışıyosun.ya ne ilginçsiniz.17 ye girdiğimde evlendim şimdi 22 bitiyor.ona göre kafadan hesap yapmıştım.5 bitmiş 6 mı oluyor bu durumda.özür bundan sonra günü gününe hesap yaparım takvimi açıp.evlilik tarihimide veriryim hatta evlenme cüzdanı fotokopiside istermisin? kaydirigubbakcemile3

noldu nie bukadar laf kalabalığı yaptın??:delphin:

kaç yıllık ewli olduğunu bilmiosun we hesap yapıosun sorulduğunda,ama daha 2 gün önce 5 yıllık demişsin, çabuk unutosun heralde parmak hesabı hesaplamalarını:kahve:

bidahakine getir bu saydıklarını, ama noterede onaylat olurmusositososito

noldu nie bukadar laf kalabalığı yaptın??:delphin:

kaç yıllık ewli olduğunu bilmiosun we hesap yapıosun sorulduğunda,ama daha 2 gün önce 5 yıllık demişsin, çabuk unutosun heralde parmak hesabı hesaplamalarını:kahve:

bidahakine getir bu saydıklarını, ama noterede onaylat olurmusositososito
olur kafamçokkarıştı
sen evlimisin?

aa zengin hanım senmisin,?

canım evliliğin 8 oldumu dünden beri.....

hadi canım hadi buralar sana göre değil....

aa zengin hanım senmisin,?

canım evliliğin 8 oldumu dünden beri.....

hadi canım hadi buralar sana göre değil....

ne war kız öle parmak hesabı sölüo yani ne war bunda :mymeka:

bundan sonra takwimden bakıp sölicek söz werdi noterede onaylatcak :delphin:

ya noluyo şimdi anlamadım.2004 şubatta evlendim.bu durumda 5 bitmiş oluyor.onun için 5 yıllık demişim demekki.şimdi soruncada 6 bitcek gibi düşündüm.bu arada iki çocuğumvar ve bi taraftanda onlarla uğraşıyorum.ne bu tepkiniz anlayamadım.hesap konusunda bilgili olmakmı gerekiyor burda olmak için.hiç anlayamadım sizi gerçekten.

ya noluyo şimdi anlamadım.2004 şubatta evlendim.bu durumda 5 bitmiş oluyor.onun için 5 yıllık demişim demekki.şimdi soruncada 6 bitcek gibi düşündüm.bu arada iki çocuğumvar ve bi taraftanda onlarla uğraşıyorum.ne bu tepkiniz anlayamadım.hesap konusunda bilgili olmakmı gerekiyor burda olmak için.hiç anlayamadım sizi gerçekten.

tabi cnm kk kurallarından biri bu : abaküs zeka olmak :1ninca:
ben seni anlayamadım asıl, we yalnızda değilim sanırım:delphin:

ne war kız öle parmak hesabı sölüo yani ne war bunda :mymeka:

bundan sonra takwimden bakıp sölicek söz werdi noterede onaylatcak :delphin:

ya dimi sorma bi hesaplasın önce sonra net olarak söyler belki....

çocukla ne alaka?:delphin:

neden bu kadar tepkilisiniz anlayamadım?

sizce?

tabi cnm kk kurallarından biri bu : abaküs zeka olmak :1ninca:
ben seni anlayamadım asıl, we yalnızda değilim sanırım:delphin:

vereliniortak

valla pes,nerden nereye vardınız:)konu hakkında bi yorumu olan yokmu?

bu arada tekrar ediyorum 5 yıllık evliyim ve 6 bitecek şubatta.ben bunda yanlış bişey göremedim.a.s.

konuşma madem yahu. millet neler yazmış hala yorum beklenir mi? Kocan zengin ya gül gibi geçinip gidin işte. zengin koca bulmak için uğraşan kuzenlerin de aramalarına devam etsin.

Back
X