Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne bileyim Allahtan hayatımı çok etkileyen şeyler değilde gülüp geçiyorum:)nedir senin bu kocanın uykusundan, annenin sürekli kocanı sawunmasından, kuzenlerinin seni kısknmasından çektiğin be anacım
dert mıknatısı olmuşun wala ne diyim![]()
benim iki kuzenim var.ikiside ayrı halalarımın kızları.biri evli diğeri ise henüz evlenmedi.evli olan benden 4 yaş büyük diğeri ise 3 yaş küçük.benim eşimin maddi durumu çok iyi kendisi küçük bir işletmenin sahibi.patron yani.bu durumu çekemedikleri içinmidir nedendir bilmem her ikiside devamlı bana cephe almış durumda.mesela büyük olan kuzenim diğerine devamlı koca bulmaya çalışıyor.benimkinden daha iyi olsun diyede başvurmadığı yol yok.başta ben bu durumu anlayamamıştım taki iyi niyetimden dolayı küçük kuzenim bana kırılıncaya kadar.buna buldukları adamın çok zengin olduğunu zannetmişler bende bir arkadaşım aracılığla öğrendimki aslında o adam hiç kendisini anlattığı gibi değilmiş.küçük kuzenimi ben kardeşim gibi görürdüm ve yanlış birşey yapmasından korktuğum için ona bu adamı iyi araştırmasını söyledim.duyduklarımı anlattım.o da ben onun havasını bozdum zanneti ve bana kırıldı aklınca.offf neden ben hiçbir kimseye karışmama kararı alıp tekrar vazgeçiyorum ve sonunda ah kafam diyorum ki...
ay ne bileyim Allahtan hayatımı çok etkileyen şeyler değilde gülüp geçiyorum:)
6 bitecek
sende şimdi bundan bişeymi çıkarmaya çalışıyosun.ya ne ilginçsiniz.17 ye girdiğimde evlendim şimdi 22 bitiyor.ona göre kafadan hesap yapmıştım.5 bitmiş 6 mı oluyor bu durumda.özür bundan sonra günü gününe hesap yaparım takvimi açıp.evlilik tarihimide veriryim hatta evlenme cüzdanı fotokopiside istermisin? kaydirigubbakcemile3
olur kafamçokkarıştınoldu nie bukadar laf kalabalığı yaptın??
kaç yıllık ewli olduğunu bilmiosun we hesap yapıosun sorulduğunda,ama daha 2 gün önce 5 yıllık demişsin, çabuk unutosun heralde parmak hesabı hesaplamalarını![]()
bidahakine getir bu saydıklarını, ama noterede onaylat olurmusositososito
olur kafamçokkarıştı
sen evlimisin?
aa zengin hanım senmisin,?
canım evliliğin 8 oldumu dünden beri.....
hadi canım hadi buralar sana göre değil....
aa zengin hanım senmisin,?
canım evliliğin 8 oldumu dünden beri.....
hadi canım hadi buralar sana göre değil....
ya noluyo şimdi anlamadım.2004 şubatta evlendim.bu durumda 5 bitmiş oluyor.onun için 5 yıllık demişim demekki.şimdi soruncada 6 bitcek gibi düşündüm.bu arada iki çocuğumvar ve bi taraftanda onlarla uğraşıyorum.ne bu tepkiniz anlayamadım.hesap konusunda bilgili olmakmı gerekiyor burda olmak için.hiç anlayamadım sizi gerçekten.
ne war kız öle parmak hesabı sölüo yani ne war bunda :mymeka:
bundan sonra takwimden bakıp sölicek söz werdi noterede onaylatcak![]()
ya noluyo şimdi anlamadım.2004 şubatta evlendim.bu durumda 5 bitmiş oluyor.onun için 5 yıllık demişim demekki.şimdi soruncada 6 bitcek gibi düşündüm.bu arada iki çocuğumvar ve bi taraftanda onlarla uğraşıyorum.ne bu tepkiniz anlayamadım.hesap konusunda bilgili olmakmı gerekiyor burda olmak için.hiç anlayamadım sizi gerçekten.
neden bu kadar tepkilisiniz anlayamadım?
tabi cnm kk kurallarından biri bu : abaküs zeka olmak :1ninca:
ben seni anlayamadım asıl, we yalnızda değilim sanırım![]()