kuzenlerimin davranislarindan biktim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
2 kuzenimide çok seviyorum .. biri benimle yasit diyeri kucuk.. kucuk olan hic bi zaman sevmedi beni ablasiyka cok yakinim diye. Kiskandi surekli .. yasitim olanka her zaaman cok iyiydik tek kuzenim degil yeri geldiginde ablam yeri geldiginde kardesimdi .. simdi bana o kadar cok kotu davraniyo ki icim aciyo hemde cok . Cunku ben onu cok ozledim onunla konusmayi ona simsiki sarilmayi .. artik onlarda kalmam onlarinda gozune batiyo . . Ama baska duzgun kalabilcegim yer yok . Sanirim teyzem benimle ilgilendigi icin boyle.. ana teyzem onlarlada ilgileniyo.. kuzenimle konusmaya calistigimda "sacmalama eslem" diye susturuyo. Konusamiyoruz.. hep tersliyo .. ne yaoabilirim onu nasil yine bana yumusatabilirim..

sız nerde yasıyorsunuz aılenız evınız yokmu

Teyzemlerle yasiyorum . 16 yasindayim , annem vefat etti babam baskasiyla evli ve sorunlarimiz oldugu icin babamla kalamiyorum

benım bır arkadasımın durumuda aynı sızın gıbı babası baskasıyla evlendı fılan
evde kadın ıstemedı 17 yasında babası ev tuttu 18 de unuyu kazandı hala yanlız yaşıyor

kuzenlerınız sızı kıskanıyor ve yaşlarınız bunun ıcın cok elverişli

az daha dayan uniye girmene az kalmıs zaten ondan sonra sehır dısı vs belkı yaz babanızdan maddı destek alma sansınız yokmu

Peki neden değişti sana karşı canim? Bir sorun mu oldu aranızda bunu söylersen belki daha kolay yardımcı olabiliriz..

Peki neden değişti sana karşı canim? Bir sorun mu oldu aranızda bunu söylersen belki daha kolay yardımcı olabiliriz..

Ozur dilerim uzun zaman yazamadim.
Aramizda hic bir sorun olmadi.. be davranislari hala bu konuda yazdiklarin gibim.

Maddi destek ne icin .. okul konusunda zaten her turlu ihtiyacimi karsiliyo
Tesekur ederim

Ozur dilerim uzun zaman yazamadim.
Aramizda hic bir sorun olmadi.. be davranislari hala bu konuda yazdiklarin gibim.

Maddi destek ne icin .. okul konusunda zaten her turlu ihtiyacimi karsiliyo
Tesekur ederim

Kuzenlerinizle aranız düzeldi mi merak ettim??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…