Babası olmaz öyle şey falan demiş ama annesi yani kayınvalidem çok sevinmiş (bir tek konuda zıt olmasak şaşardım zaten)
Eşim sen gitmezsen ben de gitmem dedi, çok sinirlendi o da bütün gece uyumadı evde dolandı durdu, o sadece benim bazı sözlerimi aşırı buldu, ensest dedim mesela, kuzenine aşık olan abisine de olur dedim falan bunlar ağır geldi sanırım. Ama sonuç olarak ben bu ilişkiyi onaylamıyorum ve ucundan kıyısından içinde olmak istemiyorum, küçük bir kızım var yarın öbür gün halasının kuzeniyle evli olduğunu nasıl açıklayacağım ona, hepsi geçiyor aklımdan.
Babası olmaz öyle şey falan demiş ama annesi yani kayınvalidem çok sevinmiş (bir tek konuda zıt olmasak şaşardım zaten)
Eşim sen gitmezsen ben de gitmem dedi, çok sinirlendi o da bütün gece uyumadı evde dolandı durdu, o sadece benim bazı sözlerimi aşırı buldu, ensest dedim mesela, kuzenine aşık olan abisine de olur dedim falan bunlar ağır geldi sanırım. Ama sonuç olarak ben bu ilişkiyi onaylamıyorum ve ucundan kıyısından içinde olmak istemiyorum, küçük bir kızım var yarın öbür gün halasının kuzeniyle evli olduğunu nasıl açıklayacağım ona, hepsi geçiyor aklımdan.
Düğünününe gitmememi neden bu kadar abartılı buldunuz anlamadım, bana iğrenç gelen bir ilişki var ortada gidip içinde bulunmam asla, içimin almadığı hiçbir ortama girmem, eşim de destekliyor beni bu konuda...
Cok ayip etmissiniz cok. Yuzyuze baktiginiz insana cok agir laflar etmissiniz. Bu laflar hayat boyu unutulmayacak, hicbir zaman da geri alamayacaksiniz bilin. O kizin sizinle ilgili duygu ve dusunceleri artik sonsuza kadar degisti. Yarin birgun sen bana boyle boyle demistin diye hatirlatinca yerin dibine gireceksiniz utanctan.
Kiza ozur borcunuz var bence. Karsi da olsaniz kimse kimseye boyle laflar edemez secimlerinden dolayi. Hem size niye bu kadar dokundu bu hala anlamis degilim, meral etmeyin kiziniza bu evliligi incik cincik aciklamak zorunda degilsiniz, kiziniz da etkilenmez. Dunya kadar insan var boyle evlenen, bizce de normal degil ama dunyayi da yikmiyoruz yakinlarimizda duyunca.
Ay resmen uzuldum o kiza ya.
hayatım boyunca düşüncelerimi gizleyen bir insan olmadım, haliyle ona da söyledim açık açık, pişman da değilim, zaten o evlilik olursa kendileriyle yüzyüze gelmeyi düşünmüyorum, kimisine iki erkeğin yaptığı evlilik ters gelir,burda birçok kadın kaynı gidip bir erkekle evlense elele tutuşup karşısına geçse irrite olur, görüşmek istemez değil mi? benim de bu kadar yakın iki akrabanın evliliği irrite edici geliyor, sırf eşimin kız kardeşi diye, bana sapıkça gelen bir ilişkiye seyirci kalmak zorunda mıyım sizce?
oooo hele bu yazınızdan sonra size ne desem boş.. ne demek ensest, ne demek abisinede aşık olur??? kızınıza neyi açıklamakta zorlanacaksınız Allah aşkına, onların anne-babası farklı insanlar, onlar kardeş değil!! üstelik kayınvalideniz onaylamış, siz onaylamama hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz? çok çok aşırı tepkiniz, bir an önce kendinize gelin, iki masum insanın geleceğiyle oynuyorsunuz, madem olayların içinde olmak istemiyorsunuz, bi zahmet çıkın içinden, karışmayın işlerine
görümcenz bi katil bi cani yada başka kötü bi insanla değil kuzenyle ewlenio olay bu yani düğüne gtmemnzn garip olan tarafıda sizin elnzde büyümüş olması sizin ona destek değil köstek olmanız
hayatım boyunca düşüncelerimi gizleyen bir insan olmadım, haliyle ona da söyledim açık açık, pişman da değilim, zaten o evlilik olursa kendileriyle yüzyüze gelmeyi düşünmüyorum, kimisine iki erkeğin yaptığı evlilik ters gelir,burda birçok kadın kaynı gidip bir erkekle evlense elele tutuşup karşısına geçse irrite olur, görüşmek istemez değil mi? benim de bu kadar yakın iki akrabanın evliliği irrite edici geliyor, sırf eşimin kız kardeşi diye, bana sapıkça gelen bir ilişkiye seyirci kalmak zorunda mıyım sizce?
ensest le ne alakasi var bunun
bu kadar a$iri tepki verince ne anla$iliyor di$ardan soyleyim sana ..
sen bu kiza senin tanaidgin yakinin olan bi oglan du$unyyordun evlenmesi için , ku$ elden kaçti uçtu gitti
senden ona kizip kuzeni ayagina bu kadar tepki veriyorsun gibi ..
yanli$ anlama oyle demiyorum kesinlikle , dugune gitmdiginde milletin du$uneceklerini soyluyorum ..
aralari bozulsa yenge yapti bile derler, turk milletinde dedikodu çok
bari kocani gonder , karde$i kaç defa evlencek
hem yarin dugun yokdur herhalde , belki ayrilirlar sende verdigin a$iri tepkiyla kalirsin ortada :)
malesef zorundasınız çünkü bu onun hayatı....
çıkıyorum zaten farkındaysanız düğünlerine bile katılmayacağımı ve görüşmeyeceğimi söylüyorum.
katil ya da cani değil diye oldu olacak baba kız da evlensin tövbe yarabbim
çıkıyorum zaten farkındaysanız düğünlerine bile katılmayacağımı ve görüşmeyeceğimi söylüyorum.
ama malesef geç kaldınız, bu kadar lafı , hakareti edip, ensestle, abisine aşık olabilmekle, sapıklıkla, hatta eşcinsellikle bir tutup, ortalığı toz dumana kattıktan sonra, tamam artık karışmıyorum demek... baştan karışmayacak, haddinizi bilecektiniz
çok geç artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?