Sevgilim bana abaza dedi diye konu vardi aksam bdv da. Kacirdin mi sen onugünaydınn kızlarrr musmutlu haftasonlarıı kız hangı konu yarıda kalmıstı bende cıktım erkenden
Hee sanki cok yiyiyon da. Bosu bosuna zahmete sokma biziBiri bana kahvalti hazirlasin
o konuyu bitiremedim ben uyku kazandı gece ne oldu sonu colinimmSevgilim bana abaza dedi diye konu vardi aksam bdv da. Kacirdin mi sen onu
Hee sanki cok yiyiyon da. Bosu bosuna zahmete sokma bizi
Sevgilim bana abaza dedi diye konu vardi aksam bdv da. Kacirdin mi sen onu
Hee sanki cok yiyiyon da. Bosu bosuna zahmete sokma bizi
uykuluyum ama iyi bir ruh hali ile uyandım bu günNasilsiniz bayanlar
Iyiyim cok sukur bende :) :) sagol canim :)uykuluyum ama iyi bir ruh hali ile uyandım bu günsen nasılsın bitanemm
Ben senin nicki inatla sucukluyumurta diye okuyorum açlık başıma vurduysa dimekCümleten selamünaleyküm
Ben senin nicki inatla sucukluyumurta diye okuyorum açlık başıma vurduysa dimek
Hosgeldin beybi, ne tatli seysin sen oyleSelaaammm ben de katıliyim bari
Bensiz başlamışsınız
Bende devamini sabah gordum. Konu sahibi itirafta bulunup ozur dilemis. Kazende ozrunu kabul etti, uyeligini kapatmadi.o konuyu bitiremedim ben uyku kazandı gece ne oldu sonu colinimm
Hangi konu bu ben çok meraklıyımdır kusuruma bakmayın artık kızlar, Konuya dan diye daldım :)Bende devamini sabah gordum. Konu sahibi itirafta bulunup ozur dilemis. Kazende ozrunu kabul etti, uyeligini kapatmadi.
Hosgeldin beybi, ne tatli seysin sen oyle
Seni ilgimanyagi yapabiliriz burda
Sevgilim bana abaza dedi diye bir konu var bdv da. Sabah 63 sayfaydi. Simdi kac oldu bilemiyorum artik okuyabilirsen oku :)Hangi konu bu ben çok meraklıyımdır kusuruma bakmayın artık kızlar, Konuya dan diye daldım :)
Ivet canim. Biz ne gune duruyoruzOo süper o zaman
Bütün bunlar hep duygusal boşluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?