Hııııı görünce dikkatimi çekti birkaç sayfa okuyup çıkmıştım ay dur birdaha bakayımSevgilim bana abaza dedi diye bir konu var bdv da. Sabah 63 sayfaydi. Simdi kac oldu bilemiyorum artik okuyabilirsen oku :)
huylu huyundan geçmez artık bdv yorumcuları hepten şüphe ile yorum atarlarBende devamini sabah gordum. Konu sahibi itirafta bulunup ozur dilemis. Kazende ozrunu kabul etti, uyeligini kapatmadi.
bak kardeşim bak konu baya hareketliydiHııııı görünce dikkatimi çekti birkaç sayfa okuyup çıkmıştım ay dur birdaha bakayım
Baktım kız hiç üşenmedim okudum onca sayfayıbak kardeşim bak konu baya hareketliydi
dünde erken kalkasım tuttu benim kardeşim gecenin bir yarısı oldu yok konu çekiyor bittim uykusuzluktanBaktım kız hiç üşenmedim okudum onca sayfayıneler olmuş öyle
Bende sabah gördüm konuyu bir iki sayfa okudum bıraktım, sonra buradaki sohbeti görünce hemen sorup bakayım dedimdünde erken kalkasım tuttu benim kardeşim gecenin bir yarısı oldu yok konu çekiyor bittim uykusuzluktan
Nasil kazende mi dahil oldu konuya ne dedide özür dilediBende devamini sabah gordum. Konu sahibi itirafta bulunup ozur dilemis. Kazende ozrunu kabul etti, uyeligini kapatmadi.
slmss...
Ivet tatlim, iyi yaptin geldin, hosgeldinnasilsiniz hanimlar...baktim bensiz olmaz dedim
Evet ya, birsuru uyeligi varmis konu sahibinin. Kazende desifre etti. Bikmislar, bir yildir biz bununla ugrasiyoruz dediler.Nasil kazende mi dahil oldu konuya ne dedide özür diledi
Gel gel gel guzelimİste kuzu kuzu geldim @COLİN
Hosgeldin canımmmmGeldim annemCOLIN
KiMsecikler yok, biz takilalim burda, olmaz miCOLIN Geldiiiiiiiiiiiiiim ,kimse yok muuuuuuu
Yoksa sana da mi bildirimler gelmiyor?Huuuuuu tık tık tık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?