- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Uzun zaman sonra seni geyikte yakaladımKiMsecikler yok, biz takilalim burda, olmaz mi
Buradayım canikom
Evet canim ya, takiliyoruz ara sira sıkıntıdan. Hosgeldin sende canimUzun zaman sonra seni geyikte yakaladım
Kahve olsun, fal bakariz yaa.Heh şimdi gördüüüm hoşgeldiniiiiz çay kahve ne yapayım tatlılaaaaar
Hoşbulduk kuzum , ama fazla durmayacağım çıkıcam birazdan benimkini bekliyorum yemeğe kaçıcazEvet canim ya, takiliyoruz ara sira sıkıntıdan. Hosgeldin sende canim
Reklamlara tikliyorsundur yanlislikla, telefondan giriyorsan. Benimde internet zayif simdi. Oluyor oyle ara sirabenim web gidiyooo geliyooo gıcık oldum ,bi de başka sayfalara gidiyo ,o da delirdi benim gibi
Iyi eglenceler canim. Yine beklerizHoşbulduk kuzum , ama fazla durmayacağım çıkıcam birazdan benimkini bekliyorum yemeğe kaçıcaz
Gelirim colinkomIyi eglenceler canim. Yine bekleriz
Harbiden, kuzu sohbeti yazmişin da, kuzu sohbeti ne?olmaaaaz fal yok,kuzu sohbeti var
Kimseye laf soylemeden herseyi konusabiliriz canim.+18 de dahilşimdi biz burda istediğimizi konuşabilir miyiz +18 haricinde
Oldu canım banlanayım hemen , senin niyetin ne tatlımKimseye laf soylemeden herseyi konusabiliriz canim.+18 de dahil
Yok canim, +18 yasak degil burda bildigim kadariyla. Banlanmazsin merak etme. Hic banlandin mi sen?Oldu canım banlanayım hemen , senin niyetin ne tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?