Canim senin internet sıkıntılı. Yazilanlari gormuyon galiba, mesajlari da iki defa gonderiyor.eeeeeee anlatsana
Ne yazdinda ilk haftadan banlandin kizevet ilk geldiğim haftada yedim golü
Forumu ve kurallarini ogrenmek biraz zaman aliyor tabi. Kullandikca herseyini ogreniyorsun.bi kadın vardı ,eşi aldatıyormuş ,ben de ona dua yazdım , orası yanlış yermiş ,banlandım bir gün boyunca
Gördüm canım , kanımda olması gerekenden fazla , salaklığa yakın saflık olduğu için banlanacağımı düşünemedim o zamanForumu ve kurallarini ogrenmek biraz zaman aliyor tabi. Kullandikca herseyini ogreniyorsun.
Mesajlarimi alintilayip yazmayinca bildirim gelmiyor canim, dolayisiyla gormuyorum yazdiklarini.
Canim lutfen boyle deme kendine. Bir daha yasakliyorum sana boyle konusmayiGördüm canım , kanımda olması gerekenden fazla , salaklığa yakın saflık olduğu için banlanacağımı düşünemedim o zaman
Hah boyle ol iste. Evde de boyle ol. Cocuklarindan bahsetsene biraz. Hangisi kiz hangisi erkek, okuyorlar miaaaaa yok ama , benim burda gözüm açıldı , içimdeki canavar uyandı
Geldim bakalım ama benim çok vaktim yok arada kaciriyorum kisssss
Olsun. Zaten bizde cok yoğun yazışmıyoruz burda. Denk geldikce konusuruz.Geldim bakalım ama benim çok vaktim yok arada kaciriyorum kisssss
Ivet canim. Biz ne gune duruyoruz
Seni yakin markaja aldim.
Yok kimse canim. Topik sahibi ugramiyor, bizde ugramadik ne yapalim. Oyle yani.kimse yokmuuuu
Bende mugeyi izliyorum. Canim geyik topigini devam ettirmek zordur. Surekli topigi canli tutmalisin, yoksa boyle oluyorGeliyorum gidiyorum bomboş ,msj lerde gelmiyor sanırım size m e ben daha ne yapayım , ay zaten bi dünya işim var ,takıldım kaldım yine ,bi gözüm mügede bi gözüm burdaCOLIN kahvaltıya da gelmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?