Kuzu sohbeti

bi kadın vardı ,eşi aldatıyormuş ,ben de ona dua yazdım , orası yanlış yermiş ,banlandım bir gün boyunca

bi kadın vardı ,eşi aldatıyormuş ,ben de ona dua yazdım , orası yanlış yermiş ,banlandım bir gün boyunca
Forumu ve kurallarini ogrenmek biraz zaman aliyor tabi. Kullandikca herseyini ogreniyorsun.
Mesajlarimi alintilayip yazmayinca bildirim gelmiyor canim, dolayisiyla gormuyorum yazdiklarini.

Forumu ve kurallarini ogrenmek biraz zaman aliyor tabi. Kullandikca herseyini ogreniyorsun.
Mesajlarimi alintilayip yazmayinca bildirim gelmiyor canim, dolayisiyla gormuyorum yazdiklarini.
Gördüm canım , kanımda olması gerekenden fazla , salaklığa yakın saflık olduğu için banlanacağımı düşünemedim o zaman

Gördüm canım , kanımda olması gerekenden fazla , salaklığa yakın saflık olduğu için banlanacağımı düşünemedim o zaman
Canim lutfen boyle deme kendine. Bir daha yasakliyorum sana boyle konusmayi

aaaaa yok ama , benim burda gözüm açıldı , içimdeki canavar uyandı

Geliyorum gidiyorum bomboş ,msj lerde gelmiyor sanırım size m e ben daha ne yapayım , ay zaten bi dünya işim var ,takıldım kaldım yine ,bi gözüm mügede bi gözüm burda COLIN kahvaltıya da gelmediniz

Bende mugeyi izliyorum. Canim geyik topigini devam ettirmek zordur. Surekli topigi canli tutmalisin, yoksa boyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…