aslında evet ,yemese ölmez;zamanla yer..fakat bugğn kendini parçlarcasına ağladı bırakırkenÖğretmeni bugün Elvin doğru dürüst yemek yemiyor dedi. ben de "bilmediğim bir şey söyle" der gibi yüzüne baktım. "ama makarnayı bile yemedi" dedi. ben de "elvin domatesli makarna yemez " dedim. " ama öğrenecek merak etme "dedi. Allahım inşallah şimdilik evde yedikleriyle vitaminle falan idare ediyoruz bakalım. bu hafta başı bu haftaki faaliyet kağıdı geldi. uç uç böceğim şarkısını bir de "çal kapıyı" oyununu oynayacaklarmış bir gün boyama, bir gün oyu8n hamuru, paraşüt, drama, sinema, kukla diye devam ediyor :)) ağlama durumu ise aynı. ağlıyor ama öğretmeninin kucağına gidiyor :)
aslında evet ,yemese ölmez;zamanla yer..fakat bugğn kendini parçlarcasına ağladı bırakırken,okula geç kaldım ..çok fenayaa,daha 3 yaşındaki çocuk ''bana su bile vermediler biliyor musun kreşte diyor..
3.günümüz ve bugün saat 3 buçukta aldım,yemek çok yememiş,eh işte..yüzmüş,uyumuş-ki bu benim için iyi..fakat çocuk gün boyu mu ağlıyor bilemiyorum,ben ayrılırken zaten ağlıyor,gayet kararlı bir şekilde ben gelip seni alacağım,sen eğlenmene bak deyip gidiyorum..fakat döndüğümde de ağlıyor oluyor hep,ve beni görünce şiddeti artıyor ağlamanın...fakat kreşe gi di le cek
aslında evet ,yemese ölmez;zamanla yer..fakat bugğn kendini parçlarcasına ağladı bırakırken,okula geç kaldım ..çok fenayaa,daha 3 yaşındaki çocuk ''bana su bile vermediler biliyor musun kreşte diyor..
3.günümüz ve bugün saat 3 buçukta aldım,yemek çok yememiş,eh işte..yüzmüş,uyumuş-ki bu benim için iyi..fakat çocuk gün boyu mu ağlıyor bilemiyorum,ben ayrılırken zaten ağlıyor,gayet kararlı bir şekilde ben gelip seni alacağım,sen eğlenmene bak deyip gidiyorum..fakat döndüğümde de ağlıyor oluyor hep,ve beni görünce şiddeti artıyor ağlamanın...fakat kreşe gi di le cek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?