aslında evet ,yemese ölmez;zamanla yer..fakat bugğn kendini parçlarcasına ağladı bırakırken,okula geç kaldım ..çok fenayaa,daha 3 yaşındaki çocuk ''bana su bile vermediler biliyor musun kreşte diyor..
3.günümüz ve bugün saat 3 buçukta aldım,yemek çok yememiş,eh işte..yüzmüş,uyumuş-ki bu benim için iyi..fakat çocuk gün boyu mu ağlıyor bilemiyorum,ben ayrılırken zaten ağlıyor,gayet kararlı bir şekilde ben gelip seni alacağım,sen eğlenmene bak deyip gidiyorum..fakat döndüğümde de ağlıyor oluyor hep,ve beni görünce şiddeti artıyor ağlamanın...fakat kreşe gi di le cek
zasa maşalah seninkine
gizgizar cerenora sizin kreşin faaliyetleri çok güzelmiş bizimkisi üstün dökmen okullarından drama müzik ingilizce eğitimi olucak onlar da 3 yaşa göre ne kadar olur zaten bizimki pek kısıtlı geldi gözüme inşallah hoplayıp zıplarlar da enerjisini atarlar . şimdilik hep boyama falan yapıyolar inş. düzene girer.
iştah konusu aynı bizimki zaten havayla sütle beslenen bi çocuk kreşte de hiçbişey yemiyo hatta evdeyken yemiycem diyor yani kreşe tepki inş. bu da düzelir şu an yemesini pek düşünmüyorum yeter ki ağlamadan dursun çünkü bugün de bayağı ağladı bırakırken
Biz de iki gündür sınıfa ağlamadan giriyoruz fakat sabah uyarınca daha başlıyor gitmicem demeye.bir yandan da ağlıyor.neyse dun okuldan sonra bir alışveriş merkezi var oraya götürücem diye ikna oldu.ama arabadan inerken bana diyo ki: annecim beni seviyorsan okula bırakmaicim parçalandı resmen .evdeyken ben okulda yemek yemicem diyo .beni hassas noktamdan vurmaya çalışıyor.
sanki bugün beni deniyormuş gibi hissettim.peki istemiyorsan yeme sen bilirsin deyince bişey diyemedi.
biraz daha sabırlı olup izlemek lazım galiba.
bugun almaya biraz erken gidip sınıfta napiyo kameradan izleyeyim diyorum bakalım sınıfta nasil?
dün gece kendi kendine kitap okuyordu İdil..''Bi varmış bir yokmuş..bir ayıcık popi varmış,kreşe gitmiş,annesini beklemiş beklemiş ama annesi gelmemiş,yemek bile yemiş,annesini beklemiş beklemiş ama annesi yine gelmemiş...sonra yüzmüş,uyumuş,oyun oynamış..ama annesini beklemiş beklemiş ama annesi yine de gelmemiş.....'' böyle devam etti,uzun uzun dinledim masalını..ama annesiinin toplantısı varmış,sonra gelmiş dedim..evde ,kreşte ,yatarken ,kalkarken hep ağlıyor..biraz zor alısacağız gibi..almaya gideyim artık ben..aslında 8-6 kreşimiz,fakat yeter herhalde
merhaba, benimde kızım 28 aylık bende çok düşündüm ama okan koleji dragos anaokulna karar vredk yarın kayıt olucaz,p.tesi başlıycak işallh aynı soru işaretleri bende de var ama malesef bizler çocuklarımıza bir yere kadar yetebiliriz. onların enerjisi o kadar doluki bizler yetişemiyoruz işallah iyi olurlar yaaa
Öncelikle kendini suclamamaya çalış.cunku bunu hepimiz yapıyoruz.benim oğlumda geçenlerde mutfakta bişeyler dokmustum yanlışlıkla, bana dönüp dedi ki anne benim sucum mu?o kadarkotu hissettim ki kendimi!
Ama sonuçta biz de insanız
Bu ArAda ben de bursadayim.ozluce taraflarında ege Berk anaokulu var bir araştır istersen
hiç canını sıkma bende bursadayım kreş konusunda bursa epey iyi durumda hatta özlücede oturmanda büyük avantaj benim oğlum yönele gidiyo çokta memnunuz istersen sitesine bir göz at
birde ben bazen doktorların bizi fazla evhamlandırdığını düşünüyorum nacizane fikrim
hep aynı teraneeeeee...
sabah okula kadar ağlama okulun kapısında katılma. içeri girince 5 dakika susup keyifli gün geçirme. bu çocuk benden ne istiyor acaba? biraz önce aradım öğretmeni elvin ne yapıyor diye "oooo ne yapmıyor ki, anne baba şarkısı söylüyor dans ediyor, kahvaltı yaptı şimdi de öğlen yemeğini yiyor
bende de suç var bu amana kadar hiç vedalaşarak gitmedim hep kaçtım. şimdi de onun acısı çıkıyor.
selamlar arkadaslarrr aranıza yenı geldım bendee sızelrı gorunce cok sevındım en azından fıkrı anlamada yardımlasırız dıye...28 aylık kı<zım var ogretmenım yarım gun calısıcam busurede ogleye kadar krese verıcem ama ıcımde korkular dolu tedırgınım...soylekı gecen yıl bakıcıdan 4 ay cok cektım kızım hep mutsuzdu bakıcıyı gorunce aglar o gıderken kapıyı yuzune kapatırdı sevmıyrodu ...kamera koydugumun haftasına kız ayrıldı ısten ??? oyle yanıı sonra 2 ay kayınvalıdem baktı 3 hafta ben okula goturdum sonra rapor aldımmm bugunlere ggeldık sukur...esas mesele sımdı baslıyor artık kress nasıl yapıcazz ? kızımı buhafta 4 gun goturdum severek gıttık okula gıdıcem dedı hep sevıyorum dedı ama orada yemıyor arkadaslar cocugum resmen ac duruyor bu nasıl olucak nereye kadar ac ac...oradakı kızlar da suan zorlamak ıstemıyruz dıyorlar daa hep boyle olursa bu cocuk zaten oyle kılolu degıl ıyıce gelısımı olumsuz etkılenır.
bırde dıkkatımı ceken krese veren arkadaslar gunluk sabah ogle beslenme sekıllerı nasıl ?lıste verdılerımı sızede ? ben aldım lısteyı ama kahvaltı cok az oyle boyle degıl ornek bırgun arkadaslar : 2 zeytın bırdılım recel surulmus ekmek ,serce parmagımın yarısı kadar peynır...carsamba gunu bunlar vardı allahaskına nedır bu ? bugunde yumurtanın ceyregı ,2dılım domates kucuk 2 parca salatalık 2 zeytın yanı bu kahvaltının adıda acık bufe kahvaltı dıye gecıyor lıstede ??? ben mı yanlıs dusunuyorum yardımm
bizim kreş için kayıtta 300 tl. kırtasiye masrafı verdik.
5 tam gün yemekli uykulu 500 tl. servis yok. zaten eve çok yakın.
slm kızlar bu konu ıyı olmus burdada fıkır paylasmak guzel 2009 hazıran dogumlu 40 aylık oluyo yanı
simdiye kadar bakıcıdaydı 3.5 aylıktan berı bakıcıda
2 bakıcı degıstırdık tasınmadan dolayı
zamn zamn gıtmak ıstemezdı bakıcıya son zamnlar bneımle olkula gelmekıstedı bu nedenle bu sene krese verelımdedık bakıcıyla sıkılıyordu zaten
kızım cok ısteklı cok sevıyor okulu bı kac kez gıttık bugunde gıdelımmı dıyor öğretmenı cok tatlı bı bayan tercıh edılen bırı
yarı özel bır anaokulu 185 tl aylık 65 tlde kırtasıye en basta bır ılcedeyım 2 özel 2 yarıözel 2de devlet anaokulu var bunu begendık
ınsalh ıyı olur ılk gun toplantı var sonrakı gunler annanesı goturcek beklıycek orda terkedılmıslık duygusu olmasın dıye 1 haftammız böle gececek
cok tedırgınm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?