evet canım.gerçekten çok güzel davranış sergilemeye başladı.annecim gelirmisin demesi yok mu ahhhhh annelik ne mükemmel bir duygu.Rabbim kimseyi bu güzel duygulardan mahrum etmesin.
amin inşallah banada naip etsin dünyada gözümde başka hiçbişey yok sadece bi evlat ben degerini çok iyi biliyorum inşallah o duyguyu taddırır rabbim başka duam yok dünya için...
amin inşallah banada naip etsin dünyada gözümde başka hiçbişey yok sadece bi evlat ben degerini çok iyi biliyorum inşallah o duyguyu taddırır rabbim başka duam yok dünya için...
slm arkadaşlar.aslında yeni konu açmıştım ama burda da bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar olduğuna inandım.benim oğluşum 3 yaşında ve bu yıl bakıcıdan alıp kreşe verdim.takvimimden de belli olduğu gibi hamileyim ve doğuma sadece 1.5 ay gibi bir süre kaldı.çalışan bi bayanım ama şimdi izindeyim.hamileliğimin son aylarında dinlenebilmek ve doğumdan sonra iki çocuğun yükü daha ağır olur düşüncesiyle oğlımun kreşe devam etmesi gerektiğini düşündüm.ama ben evde yatıp uyurken onu zorla sabah kaldırıp servise bindirip kendimden ve yuvasından uzaklaştırmam ne kadar doğru bilmiyorum.orda arkadaşlarıyla güzel şeyler paylaştığını düşünerek vicdanımı rahatlatmaya çalışsam da sanki bencillik ediyormuşum gibi geliyor.yani şu an çalışmadığıma göre ona da yeni doğacak bebeğime de yetişirim gibi gelse de bir süre sonra ya bu bana çok ağır gelir de deprosyana girersem diyorum.çok kararsızım sizler benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz?
oğlum bu sabah babasını çıldırtmıştı.. kapı sendromumuz devam ediyor kızlarr....
ama yeni bir görüşe göre davranışımı değiştirmeye karar verdimm....
evde okulla ilgili konuşmuyoruzz ve ayrıcada ağlama okulda ağladın mı vs gibi konular konuşmuyoruz en azından bugün bunu başardım... yarında ben götüriyim bakalım belki faydası olur... hamileliğinde verdiği etkiyle onun ağlamaları beni haddinden fazla üzüyorr. İşin içinden çıkamamdıkçada kendimi harap ediyorumm rahatsızlanıyorum...
İnşallah çocukalarımız en kısa zamanda alışırrr....
hee bide bunun yanında sabah ağladığı için okula gidip ben aldım öğretmeniylede konuştummm.. Tek sorunumuz kapı diyor yoksa içerde çok iyi etkinlikler süperr tavşan olmuş oyunlara katılmışş... sadece uyku geldiğinde biraz huysuzlanıyormuşş öğretmeninide seviyorr... Ama kapı sendromu nasıl geçicek bilmiyorummm babamızzz isyanlarda dayanamıyor ağlamasına birazda geçmezse o benden önce pes edicek gibi görünüyorr....
selamlar,
ben de katılayım aranıza :13:
kızlarım okul dönemiyle beraber anasınıfına başladılar,
geçmişi çok fazla okuyamadım,arkadaşlarla ilgili çok fazla bir tanıdıklığım da yok,
paylaştıkça tanışıklığın artacağını düşünüyorum,
Ben özel bir okulda sınıf öğretmeniyim,kızları da kendi okulumdaki anaokuluna verdim,
ilk hafta sorunsuz geldiler ancak yarım gün devam ettiler,
Sonra biri mızırdamaya başladı,ateşli günler geçirdi dişi çıkıyormuş,biz psikolojik sandık bir ara,ama kızım iyileşince abahları biraz mızırdansa da geliyorlar okula çok şükür..
Bu arada yedek kıyafet yetiştiremiyorum,şimdiden makine performansım ve deterjan sarfiyatım 3 katına çıktı bu ne yaaa
selamlar,
ben de katılayım aranıza :13:
kızlarım okul dönemiyle beraber anasınıfına başladılar,
geçmişi çok fazla okuyamadım,arkadaşlarla ilgili çok fazla bir tanıdıklığım da yok,
paylaştıkça tanışıklığın artacağını düşünüyorum,
Ben özel bir okulda sınıf öğretmeniyim,kızları da kendi okulumdaki anaokuluna verdim,
ilk hafta sorunsuz geldiler ancak yarım gün devam ettiler,
Sonra biri mızırdamaya başladı,ateşli günler geçirdi dişi çıkıyormuş,biz psikolojik sandık bir ara,ama kızım iyileşince abahları biraz mızırdansa da geliyorlar okula çok şükür..
Bu arada yedek kıyafet yetiştiremiyorum,şimdiden makine performansım ve deterjan sarfiyatım 3 katına çıktı bu ne yaaa
benmde i̇kizlerim var..özel bir okula vermek istiyorum ama iki cocuk masraflı olacak..iki cocuk için indirim yapiyorlarmi ve ücreti ne kadar bilgi verbilirmisiniz?Siz o okulda öğretmen oldugunuzu belirtmissiniz bunun faydası olmuştur sanırım size..peki verilen egitimden memnunmusunuz?yabancı dil egitimi ve yüzme gibi etkinlikler var mı ?Bir sorum daha olacak size cocuklarınızın akranlarına göre gelişimleri nasıl ?İyi gunler dilerim size
slm arkadaşlar.aslında yeni konu açmıştım ama burda da bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar olduğuna inandım.benim oğluşum 3 yaşında ve bu yıl bakıcıdan alıp kreşe verdim.takvimimden de belli olduğu gibi hamileyim ve doğuma sadece 1.5 ay gibi bir süre kaldı.çalışan bi bayanım ama şimdi izindeyim.hamileliğimin son aylarında dinlenebilmek ve doğumdan sonra iki çocuğun yükü daha ağır olur düşüncesiyle oğlımun kreşe devam etmesi gerektiğini düşündüm.ama ben evde yatıp uyurken onu zorla sabah kaldırıp servise bindirip kendimden ve yuvasından uzaklaştırmam ne kadar doğru bilmiyorum.orda arkadaşlarıyla güzel şeyler paylaştığını düşünerek vicdanımı rahatlatmaya çalışsam da sanki bencillik ediyormuşum gibi geliyor.yani şu an çalışmadığıma göre ona da yeni doğacak bebeğime de yetişirim gibi gelse de bir süre sonra ya bu bana çok ağır gelir de deprosyana girersem diyorum.çok kararsızım sizler benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz?
J% 10 indirim ,kardeş indirimi yaptılar benim ikizlerime......Servis dahil 1000 tl ödüyoruz...Servis de indirimli....Kreş sahibine yakın oturduğumuz için servise baya indirim yaptı..Çocuk başına 50 tl.......
J
demek sizde ikiz annesisiniz..tebrik ederim sizi..sanırım kolej anaokulu değil ..verilen egitimden memnunmusunuz?
benmde i̇kizlerim var..özel bir okula vermek istiyorum ama iki cocuk masraflı olacak..iki cocuk için indirim yapiyorlarmi ve ücreti ne kadar bilgi verbilirmisiniz?Siz o okulda öğretmen oldugunuzu belirtmissiniz bunun faydası olmuştur sanırım size..peki verilen egitimden memnunmusunuz?yabancı dil egitimi ve yüzme gibi etkinlikler var mı ?Bir sorum daha olacak size cocuklarınızın akranlarına göre gelişimleri nasıl ?İyi gunler dilerim size
Bildiğim kadarıyla devlet kreşleri daha büyük yaşlarda alıyor..Ben kollej olayına çok sıcak bakmıyorum... Tabi çocuklarım ilerde sınav kazanır,burs kazanır o başka :)..Arkadaslar benim cocuklarım 3. Yaslarina yıl sonuna doğru girecekler iknci donemde kayıt yapıyorlar mı acaba ?
bu konu benim de kafamı karıştırıyor. Oğlum şu an 2 yaşında ve bu hafta kreşe başladı, tüm gün gidecek. Ben de 6 haftalık hamileyim ve doğum yaptığımda oğlum 2 yaş 9 aylık olacak. Eşim ben doğum iznindeyken oğlumun kreşe gitmesinden yana değil, ama ben en azından yarım gün gitsin istiyorum. 2 çocukla uğraşıp ev işlerine de yetişmek pek kolay olmasa gerek, bir de oğlumla bebeğin tm gün bir arada olmaması kıskançlığı da azaltır gibi geliyor. Bilemedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?