kızlar hangi şehirde hangi kreşe verdiğinizi de yazar mısınız... aynı ildekilere yardımcı olur...
cerenora soruna cvp vereyim cnm zor bir süreç seni bekliyo hazır ol :)) ilk 6 hafta kreşten gelince bildiğin sana yapışık kalacak :))
ve evet bol kıyafet,yatak pedi,çarşaf,yastık,pike,pijama,diş fırcası,ev ayakkabısı vs vs hazırla birde en zoru 1 yaş öncesine geri döndüm ya bitmek tükenmek bilmeyen çamaşır ve ütü serüveni bu kış kurutma makinası almam şart :)
oyyy kıyamam hiç üzülme inan bizden ayrılınca 2 dk sonra susuyolar nazları bizegerçi ben çalıştığım için babanneye bırakırkende ağlıyodu alışkınım
kızlar hangi şehirde hangi kreşe verdiğinizi de yazar mısınız... aynı ildekilere yardımcı olur...
teşekkür ederim canım... hepimizin çocuğu iyi insanlarla karşılaşır umarım..
o sorunları şimdilik aştık. pike verdim bir de keten ayakkabı alıp verdim, kaztüyü yastık aldım, pijama verdim, diş fırçası istemediler.
nasıl kurutacağım ben de bilmem kurutma makinasına yerim de yok. şu alışma işi bir bitseydi. ağlamadan gitsin, gelince yapışsın sorun değil
hımmm işte o biraz zor ağlamak bitse bile her sabah mırın kırın ederek gidiyo bizim paşa,yok gitmek istemiyorumda yok uyucamda ddddıdıdıdıdıama gidincede ondan mutlusu yok önemli olan kreşteki genel durumu
benimki hep evde bakıldı o nedenle sanırım zorlanıyor biraz. bıraktıktan sonra aradım. hiç ağlamıyor dediler ama....
biz kocaeli değirmendere de masal kreşteyiz canım.
aminn...
yasak değildir sanırım... yine de emin olamadım...yasak falan değilse yazılabilir :)
yasak değildir sanırım... yine de emin olamadım...
öğretmenleri çok iyi diyorlar çok uyumlu kendini ifade etmeye çalışması çok güzel ama... gdince de pür neşe buluyorum küçük hanımı öğretmenlere bay bay öpücüğü falan. bu sabah öğretmeni başka olunca ondan sanırım çok ağladı.
çok çabuk hastalanmış canım. belki de daha önce gleişen bir hastalık durumu vardı kreşte ortaya çıktı. iyileşene kadar gönderme bence.
seninki artık kocaman olmuş annesi. ana sınıfı yaşı neredeyse. hayırlı olsun delikanlıya.
çok haklısın canım rabbim hepimiz için en hayırlısını versin. ben bugün çok kötüyüm sevgili anneler. kızım daha sabahtan okula gitmek istemiyor. aslında sorunu okulda değil benim de gelmemi istiyor. bu sabah da öğretmeni gelmeyince başka bir öğretmen aldı. çok ağladı. bıraaktım geldim ama çok üzüldüm. yüreğimi bir şeyler sıkıştırıyor sanki. ev dandini iş güç yapamıyorum. böyle evde olmak çok zor işte olsam yine oyalanırım ama...
yaz gitsin be yaaaa
benimki konya Atatürk kız meslek lisesinin anaokuluna gidecek...
daha kayıt yaptırmadım gerçi son anda cayabilirim...
bak bu anlattıkların gayet olumlu tabiki bişeyler söylemek için erken ama inan bana sabahları çok nazlı oluyolar 4 ayımız bitti hala her sabah sıkıntılı ama orda hiçbir sorun yok,birgün çat kapı gittim bana telefonda hep iyi ağlamıyo diyolar bunda bir iş var dedim aaa ne göreyim paşa öyle neşe öyle keyif aradan beni görüverdi sen ağla ağla boynuma yapıştı sanki işkence görmüş hani öncesinde izlemesem onu şüphe ederdim öyle yani
işte annesine hiç büyümüyo çocuklar... sizinkilerin yanında büyük ama sınıftaki en küçük çocuk olacak...
hayırlısı olsun bakalım yapamazsa kreşe veririm...
benimki konya Atatürk kız meslek lisesinin anaokuluna gidecek...
daha kayıt yaptırmadım gerçi son anda cayabilirim...
bizimki 2 katlı bahçeli bir ev. bırakıyorum sonra bahçede turluyorum pencereden bakıyorum öğretmeninin yanında duruyor. bahçede oyun oynuyordu dün arabayla geçtim. tüm naz bana anlayacağın. dün okuldan çıktık. benim 2-3 cümle zor kuran kızım " anne seni çok özledim" demez mi
48 aylık mı canım seninki? okulda aya göre sınıf yapıyorlar mı sprdun mu?
ilk kreşe verdiğimde aynı senin gibiydimannem canım annem diye koklayarak öpmesini hiç unutmam söylemesi kolayda uygulaması zor geçiyo inan geçiyo dicemde ne fayda
en azından orada mutlu :)
oynayacak, arkadaşları olacak yeni şeyler öğrenecek.
kesinlikle ne şarkılar ne oyunlar artık oğlum bana öğretiyo hatta artık abi oldu kreşe yeni gelenleri teselli ediyomuş bak ağlama akşama annen gelecek diye
Bizim de kreş maceramız dün başladı.dun sabah götürdüğümde ağlamadan hemen sınıfa koştu.arkasina bile bakmadı.sonra kahvaltıya indiler.ben de yukarıda kameradan biraz izledimpek bişeyler yemedi bana göre ama öğretmeni yediğini söyledi.sonra sınıfa çıktılar öğretmeni gayet uyumlu olduğunu söyledi .ben 1 saat kadar bekledikten sonra ayrıldım.oglen yemeğinden sonra almaya gittim.ogle yemeğini yemiş.gerci sevdiği seyler varmış bir de bezelye.bezelye yemesine çok şaşırdım ,inanamadim açıkcası.
Bugün yine kahvaltıdan önce gittik bana öpücük atarak sınıfına gitti.ogretmeni duruma göre belki uyuturuz demişti.bir sorun olursa arayacağını söyledi.saat 12:15 gibi Tel çaldı ve bugün de almamı söylediler.okula gittim.biraz ağlamış yemekte ,yemek istememiş.zaten yeme sorunumuz var normal karşıladım.ama yinede bugün biraz sıkılmış gibi geldi .insallah yaniliyorumdur.
Eve gelince bana ben ağladım dedi. Neden dedim çünkü karnım ağrıdı yemek istemedim dedi.ben de numaradan mı ağladın dedim ,evet diyo bana ! Sonra onu evde uyuturken ;seninde orada durmanı istedim diyor.bakalim neler yasayacağız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?