• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv adayı ile tanışma

Peki nasıl selamlaşmalıyım ? Elini öpmeli miyim yoksa normal sarılıp yanaktan mı öpeyim ? Normalde bu kadar takılmam böyle şeylere ama arkamdan laf söyleyebileceği bir durum olsun istemiyorum. Burda okuyorum çünkü yıllar sonra bile kv ler en başa dönüp laf atabiliyorlarmış. :KK12:
Bence direk yanaktan op el opmeye gerek yok.Tabi cok sogukda durma o zaman zaten buz gibi hava olur.Cok da yakin olma yani mesafeli bi iliski istediginin sinyanllerini ver.Sorulari felan olursa acikca isteklerini ve istemediklerini soyle guclu bir kisilik oldugunu belli et kendini ezdirmeyecegini anlasin.En onemli anne ogul arasinda ki iliskiye bak.Annesine karsi cekingen mi bagli mi her dedigini onayliyor mu bunlara bak.Annesinin yaninda sana daha mi mesafeli bu da onemli.Zaten laf etmek isterse her seye eder bosver o laf edebilir diye her seye boyun egme tabi cok burnunun dikine gitmekte iyi degil

Kendini ezdirmeme ve yuz goz olmamaya
Dikkat et
Bunu basarabilirsen ne mutlu sana.:sampiyon:
Malum Kv mevuzlari ulkede gecmisten gelecege kanayan en buyuk yara..
Bir arpa boyu yol alinamadi..:KK14:
Gardini almalisin :)

Konuyu okumadan daha basligi gorunce stres oldum yemin ederim. Konuyu okuyunca hakli oldugumu anladim. Disarda gorusmek mantikli. Evlendikten sonrasini kestirmek cok zor. Esinin tutumuna bagli oluyor bu durumlar. Ama kv kiskancsa isin zor bayagi.

Arada evlilik teklifi falan yoksa tanışma kesinlikle. Cıvıklığa gerek yok.

Varsa da dışarıda ve mesafeli bir tanışma olsun. KV aba altından her sopa gösterdiğinde de cevabını ver. Ezik durma.

Back
X