Kv adayimin bosbogazligi canima yetti artik!

Cok iyi huylu cok!
Orda masada agzini acip tek laf etmedi onu da anlamis degilim zaten kimin safinda oldugunu. Kafam karmakarisik....
Saf belirledin nişanlininda safini seçmesini bekliyorsun öyle mi? Sen bu evlilik işini iyi düşün. Yaş kaç merak ettim.

Selam kizlar..
Benim derdim kv adayim. Ve onun patavatsiz konusmalari. Biktim yildim artik.
Gecen gun ona gittim ayri sehirlerde yasiyoruz. Bize yemege gelin diye tutturdu gittigimizde yemegi hazirliyordu filan, ayni zamanda esine atip tutuyor kp adayim disari cikmis biraz geciktik biz o da dolasmaya cikmis ne olacak.
Kp geldi ona cemkirmeye basladi iste sen yoktun ama ben tum gun isleri tek basima yaptim sildim supurdum vs..
Ben de duramadim artik dedim ki "x teyze bunlar zaten kadinin gorevi erkek yalnizca getir goture yardim eder ya da salata yapar vs.."
Bu basladi yok iste hayat musterek filan demeye. O zaman dedim sen de calis.. Yok iste ben kac yasindayim dedi. Ben de x amca da kac yasinda ondan is bekleme artik dedim. Hicbir lafin altinda kalmiyor ki hep soylensin dursun. Her defasinda aynisini yapiyor bayramda annemlerle gittik kp ye sen otur ben yaparim diyor insan icinde. Ben artik orda kendimi fazlalik hissediyorum bu yuzden. Hayir madem istemiyosun bari sus. Biz sozluyuz ve bu baharda nisan sonbaharda da dugun istiyoruz. Bu kalpazanlikla ona nasil guvenip ev kurucam bilmiyorum kafam cok karisik.... Bana akil verir misiniz kizlar? Tesekkurler...

Kadın ne güzel hayat müşterek demiş. Yarın eşin gezerken otururken sen tüm işleri yaparsın artık. Şaka gibi ya. Kaynanan senden daha aydın biri.

size ne karı koca arasına girilmez
sizin üstünüze vazife mi ?
siz kocanızla atışsanız başkaları maydanoz olsa hoşunuza gider mi ?
kaç yıllık karı koca siz karışmayın

Selam kizlar..
Gecen gun ona gittim ayri sehirlerde yasiyoruz. Bize yemege gelin diye tutturdu gittigimizde yemegi hazirliyordu filan, ayni zamanda esine atip tutuyor kp adayim disari cikmis biraz geciktik biz o da dolasmaya cikmis ne olacak.
Kp geldi ona cemkirmeye basladi iste sen yoktun ama ben tum gun isleri tek basima yaptim sildim supurdum vs..
Ben de duramadim artik dedim ki "x teyze bunlar zaten kadinin gorevi erkek yalnizca getir goture yardim eder ya da salata yapar vs.."
Bu basladi yok iste hayat musterek filan demeye. O zaman dedim sen de calis.. Yok iste ben kac yasindayim dedi. Ben de x amca da kac yasinda ondan is bekleme artik dedim. Hicbir lafin altinda kalmiyor ki hep soylensin dursun. Her defasinda aynisini yapiyor bayramda annemlerle gittik kp ye sen otur ben yaparim diyor insan icinde. Ben artik orda kendimi fazlalik hissediyorum bu yuzden. Hayir madem istemiyosun bari sus. Biz sozluyuz ve bu baharda nisan sonbaharda da dugun istiyoruz. Bu kalpazanlikla ona nasil guvenip ev kurucam bilmiyorum kafam cok karisik.... Bana akil verir misiniz kizlar? Tesekkurler...
karı koca arasına girilmez:KK53:

Gereksiz cümleler kuran sensin bence. Ne demek bunlar kadının görevi. Sen kendini böyle görüyorsun diye hayatı müşterek görene karismamalisin. Benim gelin adayim bana böyle müdahale etse adayliktan adı silinirdi. İyi kadinmis senin müdahalelerine sakin kalmış vallahi.

Ortada hol yok yumurta yok siz sadece şimdilik misafir olarak gittiğiniz bir evde herseye karışmaniz tuhaf. Zaten ayrı şehirlerde yasayacakmışsınız onun ev hayatına karışmayın bence

Benim asil sinir oldugum sonbahara evlenicez bunlar sadece kendini dusunuyor. Sanki gelin damat onlar. Sofra muhabbeti yapicagina taki ev meselelerina kafa yorsun biraz kv kp olarak. Hala neyin sikayetini ediyosun biraz olgun ol biraz agirbasli ol.
Ama nerde!
Ben senin gibi birini kapımdan içeri almam. Dua et bunlar seni kabul etmiş. Öp başına koy kayinvalideni.

Selam kizlar..

Bence nişanlısınız! ve siz size yakışanı yapıp sakin davranmalısınız,
İnsanlar size yapmacık değil olduğu gibi görünüyorlar,en azından bu iyi,
Fakat sizin çıkışınız ve tavrınız kv'ye yanlış .O aralarındaki problem kendi içlerinde çözmeleri gerekir.
Sizin bu tavrınıza kv 'niz eğer sakin yaklaşmışsa bence rahat olun bu kadın size zarar vermez,
AmA acil olarak siz üslubunuzu değiştirmelisiniz ilerde çatışma çıkmasının sinyallerini veriyorsunuz

Henuz nisanlisiniz ve sizden kac yas buyuk bir hanim icin hicbir lafin altinda kalmiyor diyebiliyorsunuz. Peki ya sizin yaptiginiz ne? Hakli veya haksiz farketmez, sorunlar, anlasmazliklar boyle cozulmez. Simdiden boyle dusunur ve davranirsaniz ilerde araniz nasil olur tahmin etmek pek guc degil. Yasiniz da kucuk sanirim..

Konu sahibinin sözlerini kayinvalide, eşiyle iş bölümü hakkında söylemiş olsaydı "kaynanalik yapiyor" derdi. Kayinvalide yeterince olgun bile davranmış

Sizi ilgilendirmeyen bir mevzuya daha arada resmiyet yokken hangi vasıfla karışabiliyorsunuz bu ne cürret . Onlar kaç yıllık evliler ister söylenir ister başka bişey yapar birde evlerine misafir gitmişsiniz. Ben kayınvalidenize acıdım gerçekten.

Senin gibi bir gelinim olsun istemem...
Yaniii şu an kadının yaptığı kötü birşey olmadığı için böyle söylüyorum.
Yazdıklarınızdan bişi kötü bişi çıkmadı.
Oyuzden siz burda yalnışsınız bence...
Kalpazanlık nedir ayrıca ya tövbe ne alaka...

Back
X