Kv adayimin bosbogazligi canima yetti artik!

Söylediklerinizi ağzım açık okudum
Neler söylemişsiniz öyle
Nişanlınız bunları biliyor mu ?
Valla ben böyle şeyler söyleyeceğim heralde ayrılık sebebi olurdu .

milletin kocasıyla muhabbetinden, iş paylaşımından size ne?
onlar size karışıyor mu, o zaman söz hakkınız olur.
kv şimdiden sizden yılmıştır, dırdır eden bir gelin adayını kimse istemez.

Selam kizlar..
Benim derdim kv adayim. Ve onun patavatsiz konusmalari. Biktim yildim artik.
Gecen gun ona gittim ayri sehirlerde yasiyoruz. Bize yemege gelin diye tutturdu gittigimizde yemegi hazirliyordu filan, ayni zamanda esine atip tutuyor kp adayim disari cikmis biraz geciktik biz o da dolasmaya cikmis ne olacak.
Kp geldi ona cemkirmeye basladi iste sen yoktun ama ben tum gun isleri tek basima yaptim sildim supurdum vs..
Ben de duramadim artik dedim ki "x teyze bunlar zaten kadinin gorevi erkek yalnizca getir goture yardim eder ya da salata yapar vs.."
Bu basladi yok iste hayat musterek filan demeye. O zaman dedim sen de calis.. Yok iste ben kac yasindayim dedi. Ben de x amca da kac yasinda ondan is bekleme artik dedim. Hicbir lafin altinda kalmiyor ki hep soylensin dursun. Her defasinda aynisini yapiyor bayramda annemlerle gittik kp ye sen otur ben yaparim diyor insan icinde. Ben artik orda kendimi fazlalik hissediyorum bu yuzden. Hayir madem istemiyosun bari sus. Biz sozluyuz ve bu baharda nisan sonbaharda da dugun istiyoruz. Bu kalpazanlikla ona nasil guvenip ev kurucam bilmiyorum kafam cok karisik.... Bana akil verir misiniz kizlar? Tesekkurler...
durduk yere zıtlasmıssınız yahu :) ne gerek var
aralarındakı muhabbet sız müdahıl olursanız hos olurmu
mesela sız ıstermısınız kayınvalıdenız esınızle aranıza boyle olur olmaz karıssın veya sızın annenızın babanızın arasındakı duruma karıssın hos olur mu :)
sankı kavga cıksın ıster gıbı, sakin olun azcık
etliye sütluye karısmayın kendı ısınıze bakın derım
;)

Hayat müşterek canım tabii ki eşi ona yardım etmeli. Kusura bakma kayinvaliden senden daha medeni geldi bana. Senin de onların işine karışmaya hakkın yok.
Ancak şöyle yanlis bir durum var misafirin yanında kavga edilmez. Seni hem evlerine davet edip hem de yanında tartışıp gerginlik yaratmaları çok ayıp. Bence nisanlina söyle ailesine iletsin. Benim yanımda tartismasinlar çok geriliyorum, sizinkilerden soguyorum falan de.

Selam kizlar..
Gecen gun ona gittim ayri sehirlerde yasiyoruz. Bize yemege gelin diye tutturdu gittigimizde yemegi hazirliyordu filan, ayni zamanda esine atip tutuyor kp adayim disari cikmis biraz geciktik biz o da dolasmaya cikmis ne olacak.
Kp geldi ona cemkirmeye basladi iste sen yoktun ama ben tum gun isleri tek basima yaptim sildim supurdum vs..
Ben de duramadim artik dedim ki "x teyze bunlar zaten kadinin gorevi erkek yalnizca getir goture yardim eder ya da salata yapar vs.."
Bu basladi yok iste hayat musterek filan demeye. O zaman dedim sen de calis.. Yok iste ben kac yasindayim dedi. Ben de x amca da kac yasinda ondan is bekleme artik dedim. Hicbir lafin altinda kalmiyor ki hep soylensin dursun. Her defasinda aynisini yapiyor bayramda annemlerle gittik kp ye sen otur ben yaparim diyor insan icinde. Ben artik orda kendimi fazlalik hissediyorum bu yuzden. Hayir madem istemiyosun bari sus. Biz sozluyuz ve bu baharda nisan sonbaharda da dugun istiyoruz. Bu kalpazanlikla ona nasil guvenip ev kurucam bilmiyorum kafam cok karisik.... Bana akil verir misiniz kizlar? Tesekkurler...

oooo biz de erkeklere anlatmaya çalışalım, onlar kadının görevi değil diye.
baksana kadınlarımız bile böyle düşünüyor.

ben anlamıyorum gerçekten, bu erkekler ne iş yapacaklar?!
hadi eskiden bu işler kadının işiymiş, çünkü erkek de dışarıda beden gücüyle çalışıyormuş.

şimdi çalışan erkek de beden gücünü çok kullanmıyor ki (elbette bazı meslek grupları hariç tutuyorum), evde eşine yardım etse incileri mi dökülecek.

ne diyeyim konu sahibi, kayınvalideye çemkirmek istemişsin benim anladığım, ama yanlış yerden girmişsin.
bu konu dönüp dolaşıp seni vurur, demedi deme, ha ha :)

Bence üzerinize alinmayin.Kayinvalideler genelde söylenirler, ne kadar yorulduklarini ve yaslandiklarini sürekli dile getirirler.Bence ne Siz ne bir başkası üzerine alinmamali.Evlilik bu şakaya gelmez kararsızsiniz belli kayinvalide sebep gibi göründü bana.İyi dusunun hatır gönül işi ile olmaz bu işler.Kolaylıklar diliyorum

Bdv de kayınvalidenin suçsuz günahsız olduğu nadir konulardan biri. Benim nişanlım anneme böyle konuşsa neler olurdu orası da ayrı bir konu. Onun açısından da düşünun. Sonuç olarak ayıp etmişsiniz bence.

Selam kizlar..
Burda seni ilgilendiren bi konu yok onlar karı koca aralarında ufak tefek tartışmalar yaşıyorlar sen niye karışıyosun ki?

Selam kizlar..
Yarın bi gün evlenince eşim bana yardım etsin dersen kv de sana kadın işi sen yap derse tam yeridir yada siz tartışınca olaya müdahale ederse aman kv seni ilgilendirmez deme çünkü sende az değilsin valla 3 yıllık evliyim hala karışmam kendi aralarında ki konuşmalarına

Bence üzerinize alinmayin.Kayinvalideler genelde söylenirler, ne kadar yorulduklarini ve yaslandiklarini sürekli dile getirirler.Bence ne Siz ne bir başkası üzerine alinmamali.Evlilik bu şakaya gelmez kararsızsiniz belli kayinvalide sebep gibi göründü bana.İyi dusunun hatır gönül işi ile olmaz bu işler.Kolaylıklar diliyorum
Sozlumu seviyorum 4yillik sevgiliydik zaten. Ama annesinin bu davranislarindan dolayi ona da tavir aliyorum artik. Kadin sadece kendine musluman. Senin oglun evlencek sen hala koca derdindesin.
Kararsizim evet canim. Evliligi dahi askiya aldim su an.

Kaçinci yüzyilda yaşiyoruz yok kadin işi falan.kaynananiz sizden daha aydinmiş,birde işlerine karişmamaniz gerekirdi.bu arada sizden cok fena kaynana olur.

Koca derdinde mi !! Insaf ya u, siz evleneceksiniz diye kadin kayatini mi durdursun, ben burda normal ev halinden baska bir sey gormedim. Ne bicim konusuyorsunuz, yazmayacaktim dayanamadim. Sizin basiniza gelecek var, bu kadar buyuk konusulmaz. Ama tabi genelde boyle sizin gibi tiplere de merhametli iyi huylu kocalar dusuyor, kadin oglunu da hayat musterek anlayisina gore yetistirdiyse, yazik bosa gitcek.

Koca derdinde mi !! Insaf ya u, siz evleneceksiniz diye kadin kayatini mi durdursun, ben burda normal ev halinden baska bir sey gormedim. Ne bicim konusuyorsunuz, yazmayacaktim dayanamadim. Sizin basiniza gelecek var, bu kadar buyuk konusulmaz. Ama tabi genelde boyle sizin gibi tiplere de merhametli iyi huylu kocalar dusuyor, kadin oglunu da hayat musterek anlayisina gore yetistirdiyse, yazik bosa gitcek.
Cok iyi huylu cok!
Orda masada agzini acip tek laf etmedi onu da anlamis degilim zaten kimin safinda oldugunu. Kafam karmakarisik....

Cok iyi huylu cok!
Orda masada agzini acip tek laf etmedi onu da anlamis degilim zaten kimin safinda oldugunu. Kafam karmakarisik....
Her mesajinda daha cok sok oluyorum, biraz daha yazarsan ah simdiki gelinler diye kayinvalide moduna girip, kendi kayinvalidemi bile anlamaya baslayacagim diye korkuyorum :KK48::KK53::KK57::confused:

Bence de senin haddine degi bunlari soylemek sen karisamazsin bi evin icindeki gorev dagilimina kimin ne rolu olduguna kari koca arasindaki iliskiye

Kayinvalidenle boyle laf yarisina girmen dogru degil

Biraz kendini tut lutfen boyle konusman dogru degil

Back
X