Kv ameliyat olmus

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Hayırlı geceler
Herşey bitti şimdi başka iş actim başıma.
Esimin ailesiyle düğünden bikac hafta önce iliskimizi kestik,
(Çok sey yasandi ama ozetle Bizim dugün zamanı söz verdikleri hiç bişeyi yapmayıp küçük oğullarına araba aldilar)3 yil geçti arada arıyorlar acmıyordu. Oğlum sarılık olunca anne baba bedduası alma diye diye ikna ettim engeli kaldırdı telefondan. Geçen akşam annesinin orda isimiz vardi abisiyle görüşüyor bu arada abisini arattırdım,geldi yemek yedik. Annesi ameliyat olmuş teyzesi ve anneannesi bakıyormuş annesine. Eve çik dedi çıkmadı, ordayken annesi aradı çağırdı bağırdı kapattı. (Bagirsamda beni görmeye gelmeliydi dedi sonradan )
Beni teyzesi ekledi fb tan. Eşimin numarasını istedi verdim, ona da ben 3 çocukla annene bakıyorum zor oluyor demiş, devamini diyemeden eşim bakıyorsan ablan Allah için bakiyorsun demiş konu kapanmış.
Hem bir yanım keşke eşim gitse görüşse bayramda seyranda gidecek yerimiz olur diyor(sulaleden kimseyle görüşmüyoruz) hem etme bulma dünyası eşime yaptiklarini ödüyorlar hiç karismiyim diyorum.
Acaba sonumuz ne olacak ?

Detay ekliyorum:esim ev kredisi çekti kefil lazımdı banası oldu,ev alındı,bana da sadece imzan lazım denildi. Meğer banka anlaşmış ben kefil babası tapu ortağı olmuş. Tabi imzadan önce onun ortaklığı anlaşıldı ama eşime babası benim bilgim yok dedi ikna etti düğünden sona tapuya tabii ki vereceğine.
Düğüne az kala evin kira gelini yüksek,kardesinle ödeyin ortak denildı.
Yani söz verilenden cayildi dediğim bu.
Tabi kabul etmedik çünkü tüm herşeyi pesinata biz yatırdık. Eve koyulan eşyaları aldık kiraya çıktık,ev icraya düştü (odemediler) kredi sicilimiz ondan bozuk şuan çocuğumuz var ve ne ev ne araba bisey alamiyoruz

Son düzenleme:
Aileden maddi beklenti içerisine giren insanlar kızdırıyor beni ..hiçbir mecburiyetleri yok ..bakmış ,büyütmüş, bu yasa getirmişler ..bir zahmet o da çalışıp çabalayıp ,ailesinden beklediklerini kendi yapiversin ..hiç kimseye oturduğu yerden para yağmıyor ..

Annesinı ziyaret etmeliydi, büyük hata ! Sonra istiyorsa yine konuşmasın ..hiç mi merak etmedi ? Ne büyük merhametsizlik. ..

Eşin bence görüşmeli ya banada söylenilen yapmadı eşim görüşüyor yapma etme

Ben eşinizi haklı buldum şu cümleden:

Bizim dugün zamanı söz verdikleri hiç bişeyi yapmayıp küçük oğullarına araba aldilar.

Ortada söz var ama icraat düğünü olana değil bir arabaya Hepside evladın ona yapamıyorsan diğerine alma..
Hiç karışmayın siz kötü olursunuz eşiniz kendi ne yapmak isterse onu yapsın..

Esinizin maddi bir konu yuzunden gosterdigi bu buyuk silip gecme hareketi bana biraz sert gorundu. Yumusamasi icin bence yardimci olmalisiniz.

Bence cok sacma. Bir sey yapmadilarsa ki beklemek hata ona gore dengeyi saglauabilirdiniz.
Zaten ne oluyorsa bu ev alma derdinden oluyor . ev aliniyor da birileriyle sorun yasanip burnunuzdan geliyor getiriliyor.

yaptıkları şey yenilir yutulur şey değil ,onların size yaptığı çirkinlik sebebiyle bir mal bile alamıyorsunuz şu an çok üzüldüm,annelik babalık kutsaldır diye bir şey kalmadı bence ,sizin hayatınızın içine ettilerse ceremesini çekerler.bu dünyaya onlar gibi siz de bir kere geliyorsunuz.

valla sadece şunu diyebilirim

karışma ne halleri varsa görsunler , ne yaparlarsa yapsınlar onlar benım ailem deseydi eşin böyle düşünmeyecektın değil mi

oyuzden karışma bırak görüşmesinler

Esimin ne denli kırgın olduğunu bildiğim için kiyamiyorum. Millete gelin evi küçük buldu başka ev aldık ona demişler. Bi sürü kişi aradı nankorler diye(biz düğün salonunu degistirip kimseyi çağırmadık onlardan )
Şimdi ise dediğiniz gibi eşim kesinlikle affetmem dedikçe ben başımıza gelen her musibette acaba anne baba hakkımı diyorum yoksa kaç tane ev degistirdim tüm esyalarim curudu ve bankalar adam yerine koymuyor bizi. En azından bayramdan bayrama gorusse diyorum çünkü herkes a çok sorun yaşıyor tek biz kriz gibi kimseye bişey demeden uzaklastik yalnizliga itti kendimizi, en azından olaya karismazsa hala dayı vs ile gorusse. Kv affedemiyorum ama çocuğum olunca anladım hersey bi yana anne çocuk ilişkisi bir yana diyip baristirsam ilerde kendileri utanır mi yoksa yuzsuzluge devam mı ederler

Bazı insanlar ciddiyim sıkıntıdan dertten besleniyor. Hayatlarında hep bir aksiyon olsun olmazsa başkasının derdini düşüneyim diye beyin patlatıyorlar. Anlatmak bakın ben ne dertler çekiyorum diyip dert de yarıştırır bazı insanlar. Size ne konu sahibi. Madem sizin bağlantınız yok bunu da şurdan anlıyoruz ki;
Benim alakam yok ki. Detay ekliyorum ilk mesajima

Size ne! Kendi derdiniz yetmiyor üstüne kombo yapıp nedir yani. Durduk yere kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz ama siz bunu seviyorsunuz. Aman diyim sakin bir hayatınız olmasın aman diyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…