- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Eşin bence görüşmeli ya banada söylenilen yapmadı eşim görüşüyor yapma etmeHayırlı geceler
Herşey bitti şimdi başka iş actim başıma.
Esimin ailesiyle düğünden bikac hafta önce iliskimizi kestik,
(Çok sey yasandi ama ozetle Bizim dugün zamanı söz verdikleri hiç bişeyi yapmayıp küçük oğullarına araba aldilar)3 yil geçti arada arıyorlar acmıyordu. Oğlum sarılık olunca anne baba bedduası alma diye diye ikna ettim engeli kaldırdı telefondan. Geçen akşam annesinin orda isimiz vardi abisiyle görüşüyor bu arada abisini arattırdım,geldi yemek yedik. Annesi ameliyat olmuş teyzesi ve anneannesi bakıyormuş annesine. Eve çik dedi çıkmadı, ordayken annesi aradı çağırdı bağırdı kapattı. (Bagirsamda beni görmeye gelmeliydi dedi sonradan )
Beni teyzesi ekledi fb tan. Eşimin numarasını istedi verdim, ona da ben 3 çocukla annene bakıyorum zor oluyor demiş, devamini diyemeden eşim bakıyorsan ablan Allah için bakiyorsun demiş konu kapanmış.
Hem bir yanım keşke eşim gitse görüşse bayramda seyranda gidecek yerimiz olur diyor(sulaleden kimseyle görüşmüyoruz) hem etme bulma dünyası eşime yaptiklarini ödüyorlar hiç karismiyim diyorum.
Acaba sonumuz ne olacak ?
Benim alakam yok ki. Detay ekliyorum ilk mesajimaÖlürse annesi hep sizi suçlayacak.
Anne bu yani ne olursa olsun.
Hayırlı geceler
Herşey bitti şimdi başka iş actim başıma.
Esimin ailesiyle düğünden bikac hafta önce iliskimizi kestik,
(Çok sey yasandi ama ozetle Bizim dugün zamanı söz verdikleri hiç bişeyi yapmayıp küçük oğullarına araba aldilar)3 yil geçti arada arıyorlar acmıyordu. Oğlum sarılık olunca anne baba bedduası alma diye diye ikna ettim engeli kaldırdı telefondan. Geçen akşam annesinin orda isimiz vardi abisiyle görüşüyor bu arada abisini arattırdım,geldi yemek yedik. Annesi ameliyat olmuş teyzesi ve anneannesi bakıyormuş annesine. Eve çik dedi çıkmadı, ordayken annesi aradı çağırdı bağırdı kapattı. (Bagirsamda beni görmeye gelmeliydi dedi sonradan )
Beni teyzesi ekledi fb tan. Eşimin numarasını istedi verdim, ona da ben 3 çocukla annene bakıyorum zor oluyor demiş, devamini diyemeden eşim bakıyorsan ablan Allah için bakiyorsun demiş konu kapanmış.
Hem bir yanım keşke eşim gitse görüşse bayramda seyranda gidecek yerimiz olur diyor(sulaleden kimseyle görüşmüyoruz) hem etme bulma dünyası eşime yaptiklarini ödüyorlar hiç karismiyim diyorum.
Acaba sonumuz ne olacak ?
Detay ekliyorum:esim ev kredisi çekti kefil lazımdı banası oldu,ev alındı,bana da sadece imzan lazım denildi. Meğer banka anlaşmış ben kefil babası tapu ortağı olmuş. Tabi imzadan önce onun ortaklığı anlaşıldı ama eşime babası benim bilgim yok dedi ikna etti düğünden sona tapuya tabii ki vereceğine.
Düğüne az kala evin kira gelini yüksek,kardesinle ödeyin ortak denildı.
Yani söz verilenden cayildi dediğim bu.
Tabi kabul etmedik çünkü tüm herşeyi pesinata biz yatırdık. Eve koyulan eşyaları aldık kiraya çıktık,ev icraya düştü (odemediler) kredi sicilimiz ondan bozuk şuan çocuğumuz var ve ne ev ne araba bisey alamiyoruz
Benim alakam yok ki. Detay ekliyorum ilk mesajima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?