Kv ameliyat olmus

Vallahi haklısınız ben kendimi bildim bileli hep devamını sorduklari şeyler oldu hayatımda arkası yarın gibi. Ama busefer ilgim yok derken sorunla yok oysa eşimden dolayi tam gobegindeyim herkes kadın arayı bulur diyor.

Herkesi değil kendinizi dinleyin. Herkesin ağzının ortasına dinamit koyup patlatasım var. Yuvayı dişi kuş yapar erkeği evirip çevirir yok efendim hepsi bokpüsür. Siz kendinizi dinleyin. Bakın hiç karışmazsanız eğer bulaşmazsanız bunun bir tadına varırsanız arkası gelir. Canınızı düşünün yazık

Evlat ayrımı yapan anne babayı anlayamıyorum. Evet okutup büyütüp belli bir yaşa getireikten sonra ellerinde avuçlarında yoksa yardım etmek zorunda değiller ama küçük kardeşe araba alıp diğer evladı açıkta bırakmak eşinize kendini baya kötü hissettirmiş olacak ki çok içerlemiş bu konuda eşiniz haklı ama çok abartmış tüm gemiler yakmış halayla teyzeyle görüşmemek ne alaka sorun kimdeyse onunla muhattap olmazsın olur biter düğün salonunu değiştirip kimseyi çağırmamakta çok ayıp bunların olması için çok büyük şeyler yaşamış olmanız gerekiyor

Sakin sakin sakin karisma !
Sana anlattigindada dinle onu sakinlestir ama karsi taraf icin yorum yapma bir dugunden degildir o kadar tepki hastalik cunku insanin gardinin dustugu nokta ama gel gorki esin onda bile cok tepkili demekki senden oncede yasanmisliklar haksizliklar ezilmislik var birak aralarinda halletsinler

Ben iyi bir insan değilim.

Annem evlat ayrımı yaparken veya babam beni bankalarda kara listeye sokarken düşünecekti ileride olacakları ameliyatları falan.

Eski konularınızı bilmiyorum, bahsettiğiniz şu durumda hiçkimse umrumda olmaz. Bana ne yahu eşim koca adam, barışacaksa da küsecekse de kendisi bilir. Bana ne?

Eşinizin yerinde olsam hiç sallamam. Ameliyat olduysa Allah şifasını versin der geçerim, küçük oğlan bakıverir nasılsa, neticede tuttukları evlat gibi görünüyor. Ayrıca size yaptıkları çıkıyor da ameliyat oldu vs diye kendinizi doldurmayın, dünyaya kazık çakmayacağız, herkesin sağlık sorunları olabilir çok normal.

Bir de sormadan geçemeyeceğim, teyzesi sizce neden 3 çocukla zor oluyor, bakamıyorum vs muhabbetine giriyor direkt?? Eşiniz kestirip atmasa muhabbetin gittiği yer bas bas bağırmıyor mu??

Çekirdek ailenize odaklanmanızı tavsiye ederim. Borç harç sorunlarınızı bir an önce bitirmeye çalışıp keyfinize bakın.

Hayat kısa, kuşlar uçuyor, sizden kıymetlisi olmasın hayatınızda.

Eşiniz hatalı bence.
İnsan anne babasının huyunu bilir. Beklentiye girmesi yanlış olmuş.
Biz nişanlıyken eşimle kayınpederim yüksekten atıyordu ama eşim huyunu bildiği için ona güvenmedi
Aynı şekil de benim babam da karışmadı bir şeye
Biz her şeyi kendi birikimimizle yaptık
Babalarımıza da biz kimsenin parasına güvenip, evlenmiyoruz dedik.
Eşim de, bende yardım etmediler, verdikleri sözü tutmadılar diye küsmedik.
Aksine işimize bile geldi, aldığım bir çay kaşığında dahi söz hakları yok.
Sizin eş tarafını engellemeniz de saçma olmuş.
Küslüğünüz elbet bitecek ama yapılan tavırlar ciddiye alınmayacak pek.
Barışırsanız iyi mi olur, kötü mü onu da zamanla siz göreceksiniz.

Benim dahi öfkem arada canlanıyor evet zor şeyler yaşadık,araya girenlere :kira getirisi 1000 olan evi sen olsan verir misin"demiş kp kişisi. Ama nefsimi koreltip Allah için bayramdan bayrama görüşmesine vesile olmayı bazen çok istiyorum. Bazen ise nefretim öyle artıyor ki huzurum kalmıyor,mesela şuanki evde rutubet çıkmıştı hamileydim öyle çok ağladım ki kendi evimiz yok kiralar da bide rurubetle ugrasiyoruz çocuğum hasta olacak diye. Ne diyim Allah affetmesin ama pişman da olsunlar ya.

Baştan sona haklisiniz. Ama yine bayram geliyor ve ben dertleniyorum acaba eşim üzülüyor mu diye.

Cook dedim kiraya çıkalım diye ama işte güvendi babasına manevi olarak.

Zaten hersey iyiyken de (!) Senin çocuğuna kv bakar biz kucugunkine bakarız diye şaka yapılırdı. Benim sözüm de bile hep o ovuldu eşim kotulendi benim babama karşı bile. Küçük çocuk kıymetli olur dendi buyutulmedi o zaman,şimdi göze batıyor.

eşine çok haksızlık yapmışlar. usanmis.

siz karismayin.

elalem ne derse desin.

annesini de ovdukleri oglu baksin artik. evlat ayrimi yapmasalarmis.

bu da size ders olsun. kimseye guvenmeyin. iyice arastirip is yapin.

baristirmak sizin goreviniz degil. elalem diyor diye gorev gibi algilamayin. elalem hep der.

+1

Özellikle detay kısmından sonra..

Benm kv yapmadığnı bırakmadı sağolsun. Ne eşim ne ben görüşmedik tlfnları eşim açtırmadı bana izin vermedi. 1 sene geçti izne gittğmzde yanına gittik ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittik. İkinci bebeğimi de kaybedip gitmiştik. Henüz yeniydi. Geçmiş olsun bile demedi amelıyat yerlerini gösterdi çok acıyo dedi sadece o zoruma gitti onun dışında gittik gördük geldik konusuyomusunuz desen yoo ne arayan var ne soran. Hakkınızda hayırlısı. Ailelerden de fayda yok kardeşim.

Aslında bizimde bundan fazlası olmayacak. Dugunum oldu ğlum oldu hep yalnızdik şimdi ilk düştükleri anda el uzatmak bana da samimi gelmiyor yenemiyorum öfkemi ama. Ama si falan yok aslında ya haklisiniz ben eşime baskı uygulamadigim için vicdanen rahatım aslında. Sadece kendi ailem ne yaparsa yapsın affedince acaba o da affetmez isterse benden cekinmesin tek düşüncem sanırım.

Teşekkürler ♡

sana tek bir şey diyorum ,her anne anne her baba da baba değil ,bize yapılanlar başkasına yapılsa idi aynı şekilde yüztyüze bakmıyor olurlardı ama eşimi öyle bir çektiler ki batağın içine ,eşimde fazla merhametli davrandığı için (şimdi köpek gibi pişman ) bazı şeyleri hala aşamadık birbirimizi yedik eşim dalgın düşünceli bir hal aldı ve bu eve ve bana fazlasıyla yansıdı ,sana tek tek ve tek tavsiyem eşinin arkasında dur ,hiç vijdana girip yanaşmaya çalışma inan uzak durursan sen rahat edersin ,keşke benim eşimde senin eşinin yaptığını yapsaydı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…