Kv ameliyat olmus

Nasıl istiyosaa öyle yapsın fitlemiyosun sonuçta görüşme konusma diye. Kendi haline bırakman en doğrusu.

Aslında yaşayanlar bunu diyor. Haklı olduğunuzu düşünüyorum. Hayırlısı olsun

Maddi sıkıntılar bir şekilde gelir geçer.
Her şey rayına oturur.
Ama sağlık bu.
Yarın kimin kime muhtaç olacağı belli mi?
Eşinizi ikna edin,annesi sonuçta.
Onca yılın emeği ve hatırı var,her ne kadar kötü de olsa...
Yarın bizim evlatlarımız da büyüyecek,bizler yaşlanacağız...
Allah ele ayağa düşürmesin.

Bence sen ortalıkta çok gezinme bu ara ne halleri varsa agorsunler tabi ki annesine üzüldüm bence sen arayıp konuşabilirsiniz tabi ki eşimle konuşup da böyle birşey yap konuşmadan sakın yapma eşim de gitse görse çok iyi olabilir

Sen dertsiz başına dertli arıyorsun bilemedim .Sanki senin annenmis gibi davranıyorsun. Yerinde olmak isteyen çok bayan var burada.Boşver ya.Sana para gitmesin diye oğluna araba alan kadından bekliyorsun.Hiç bulaşma hiç eşine söz söyleme derim ben.Sonra yazarsın buraya haste kv.hayattan bezdirdi diye

Ben hic aramam. Dugunden 1 yıl sonra aramistim,3.kişiye evi satıp borçları kapama teklif etmiştim, eşimin parasini yediğimi iddia etmişti kocam değil mi yerim diyip kapamistim. Sonra o ev icradan sarıldı inadına oğluna vermedi. O sırada bir gelini vardı büyük oglundan, onu da ayırmış çocuğu da vardı. Oysa kendi devamli kaynanam dan çok çektim derdi kendi de aynısı olmaya karar verdi demek.

Bebeğim daha 85 günlük ve benimle bir gecmisleri yok yabancı gibiyiz
Eşinizin teyzesi eşinizi arayıp ben iki çocukla bakamıyorum zor oluyor demiş bunun anlamı annenize bakmak sizin göreviniz siz bakın demektir.

İyi ya işte barışırlarsa bebek + kv olur.

Eşin madem mesafe istiyor zorlama, barışırlarsa ailesi kıymete biner üstüne bir de kötü gelin olursun.

Teyzesi yaşananları bilmiyor. Eğer son yazdığınız gibi olup yuvamda huzur kalmayacaksa Allah uzak etsin.

Sağlık bu ya..
Ne bileyim eşinin davranışı biraz ağır geldi bana..
Oğlum gece acillik oldu bende sonrasında (eve donerken tabi) face e bildirim yaptım, teyzesi ve kuzeniyle konuşmaya başladım şu son 2 gunde,onlar söyler kesin bakalım napicak diye aramadi bile!
Şimdi bu kadın bizim özel mutlu düğün günümüzde yok,biricik evladimizin doğumundan, hastaliginda yok, banane onun hastaligindan...

Sizin için söylemedim zaten siz istemiyorsanız aramayin sormayin. Eşinizin ki garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…