TeyzeNe demeyi düşünüyorsun?
Soyleyememki zaten.Bu konuda baski yapcak gibi ama imkansz soyleyemem5 yıldır evliyim daha bi kere anne demedim
İçten gelmeli böyle şeyler erkek arkadaşının gönlü için dersen yapmacık durur
O zaman sonuç belli.Soyleyememki zaten.Bu konuda baski yapcak gibi ama imkansz soyleyemem
Basiniz saolsun Allah gani gani rahmet eylesinSenin gibi düşünen ben varım, annem öldü ve yeryüzünde başka kimse annem olamaz
Lakin kv ye anne demek, aile olmanın ifadesi gibi görülür hep
Başına ismini ekleyerek falan söyleyebilirsin, X anne gibi, herkesin gönlü olur
Basiniz saolsun Allah gani gani rahmet eylesin
Cok sacma geliyo bana.Ayrica annesinin cok zor bi adi var soyleyemiyomkiTeyze desem ne olcak sanki mis gibi iste
Teyze derim olmaz miNasi hitap ediceksiniz peki? Meraktan soruorum.
Yani olaya sole bakarsaniz belki biraz daha normallestirebikirsiniz durumu
Sonucta ilk kv ye anne dicek kisi siz diilsiniz. Onca insan bunu yapio yapio.
Sanki biraz abartio gbisiniz.
Bilmem bi anne olarak ben gelinim bana teyze desin istemezdim, cok kirilirdim yani. Bi evlat kolay yetismioTeyze derim olmaz miBelkide abartiyo olabilirim kabul fakat istemedigim bir seyi zorla soylemek dogru gelmiyo bana
Merhaba Hanımlar
Hemen konuya giriyorum.Dün gece erkek arkadaşımla havadan sudan konusuyoduk.Konu konuyu açtı evliliğe geldi söz :) Bana evlendigimizde anneme anne demeni istiyorum dedi.Daha öncede konusmustuk bu konuyu ben annemden baska kimseye anne diyemem dedim.Seninde anneme anne diye seslenmeni istemem dedim.O gün böyle konustugumda bişey demedi ama dün gece anne demezsen anneme cok üzülürüm dedi.Neymis efendim yengeleri annesine anne diyomus.Annesi bile kac yasinda kadinmis ama o da kv anne diyormuş.
Ben anneme cok düşkün biriyim.Baska birine anne demek icimden gelmez.Tmm müstakbel kv sevdiğim adami doğurmuş olabilir ama bu onu benim annem yapmazki.Anne farkli bisey degil midir ya?Ben mi abartiyorum hanimlar benim gibi düşünen var mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?