Kv anne demek...

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Merhaba Hanımlar
Hemen konuya giriyorum.Dün gece erkek arkadaşımla havadan sudan konusuyoduk.Konu konuyu açtı evliliğe geldi söz :) Bana evlendigimizde anneme anne demeni istiyorum dedi.Daha öncede konusmustuk bu konuyu ben annemden baska kimseye anne diyemem dedim.Seninde anneme anne diye seslenmeni istemem dedim.O gün böyle konustugumda bişey demedi ama dün gece anne demezsen anneme cok üzülürüm dedi.Neymis efendim yengeleri annesine anne diyomus.Annesi bile kac yasinda kadinmis ama o da kv anne diyormuş.

Ben anneme cok düşkün biriyim.Baska birine anne demek icimden gelmez.Tmm müstakbel kv sevdiğim adami doğurmuş olabilir ama bu onu benim annem yapmazki.Anne farkli bisey degil midir ya?Ben mi abartiyorum hanimlar benim gibi düşünen var mi acaba ?

Tamam annen değil ama yarim elma gönül alma
Zorlama ile olmaz zamanla içinden gelir gelmese de müstakbel eşinin hatrina soylenebilir

Basiniz saolsun Allah gani gani rahmet eylesin
Cok sacma geliyo bana.Ayrica annesinin cok zor bi adi var soyleyemiyomki Teyze desem ne olcak sanki mis gibi iste

Nasi hitap ediceksiniz peki? Meraktan soruorum.
Yani olaya sole bakarsaniz belki biraz daha normallestirebikirsiniz durumu
Sonucta ilk kv ye anne dicek kisi siz diilsiniz. Onca insan bunu yapio yapio.
Sanki biraz abartio gbisiniz.

Basiniz saolsun Allah gani gani rahmet eylesin
Cok sacma geliyo bana.Ayrica annesinin cok zor bi adi var soyleyemiyomki Teyze desem ne olcak sanki mis gibi iste

Teyzede bence tuhaf, iki ucu b.. lu değnek bu konu =))
Aslında çok da kafaya takmamak lazım, anne deyince anne olmuyor da biz hassasız demek ki
Allah'tan kv dem yok, o da rahmetli olmuş, böyle dertler yaşamadım hiç

Ben de anne demiyorum ama kayınvalidemin benden öyle bir talebi olmadı.

Buna rağmen benim eşim Rus olduğu halde ve ailemin öyle bir talebi olmadığı halde anne, baba diyor anne ve babama. Sanırım erkekler için daha kolay, biz kadınlar abartıyoruz bu anne deme meselesini.
Çok zorlanırsan X Anne diyebilirsin belki daha kolay gelir.

Nasi hitap ediceksiniz peki? Meraktan soruorum.
Yani olaya sole bakarsaniz belki biraz daha normallestirebikirsiniz durumu
Sonucta ilk kv ye anne dicek kisi siz diilsiniz. Onca insan bunu yapio yapio.
Sanki biraz abartio gbisiniz.
Teyze derim olmaz mi Belkide abartiyo olabilirim kabul fakat istemedigim bir seyi zorla soylemek dogru gelmiyo bana

benim bir yakınım kv sine misannem diyor. Evet çok seviyorlar birbirlerini :))

Teyze derim olmaz mi Belkide abartiyo olabilirim kabul fakat istemedigim bir seyi zorla soylemek dogru gelmiyo bana
Bilmem bi anne olarak ben gelinim bana teyze desin istemezdim, cok kirilirdim yani. Bi evlat kolay yetismio
Sonucta esinizle bir olmanin hatirina, onu yetistiren kadinin hatirina bile soylenebilir.

Fazla anlam yüklemezseniz anne kelimesine daha kolay söylersiniz. Mesela kayınvalidenizin adının anne olduğunu düşünün :) ben pek zorlanmadım. Eşinin hatırına,eğer bu konu eşini üzecekse kendini zorlayıp söyleyebilirsin diye düşünüyorum.

bende bu konuyu büyütenleri anne demememekte ısrar edenlerı anlayamıyorum nedense. anne demekle annenız mı olacak snkı??? ne gerek var kalp kırmaya....böyle davranarak bastan eksıyle baslıyacaksınız kv adayınızla.....hem o sızın annenize demezse sızın annenızde kırılacak...ıkı tarfta benı anne gbı görmüyor diyecek ve dırek önyargılarla başlanan bır kv-gelın yada kv-damat ılışkısı ne kadar sağlıklı olabılır kı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…