- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
tamamiyle aradaki iliskiye bagli olmakla beraber, ben ne anne demeye karsiyim ne de dememeye...Merhaba Hanımlar
Hemen konuya giriyorum.Dün gece erkek arkadaşımla havadan sudan konusuyoduk.Konu konuyu açtı evliliğe geldi söz :) Bana evlendigimizde anneme anne demeni istiyorum dedi.Daha öncede konusmustuk bu konuyu ben annemden baska kimseye anne diyemem dedim.Seninde anneme anne diye seslenmeni istemem dedim.O gün böyle konustugumda bişey demedi ama dün gece anne demezsen anneme cok üzülürüm dedi.Neymis efendim yengeleri annesine anne diyomus.Annesi bile kac yasinda kadinmis ama o da kv anne diyormuş.
Ben anneme cok düşkün biriyim.Baska birine anne demek icimden gelmez.Tmm müstakbel kv sevdiğim adami doğurmuş olabilir ama bu onu benim annem yapmazki.Anne farkli bisey degil midir ya?Ben mi abartiyorum hanimlar benim gibi düşünen var mi acaba ?
Abartıyosun canım. Nolucak de sanki demeseydi benim eşim demezdi. Eşim annesine ana, babasınada ağa der :) bana nişan olmadan ben şimdi sizinkilere nasıl anne baba diyeceğim diye düşünüyodu. Yani demese bende üzülürdüm. Tabi yinede kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz eğer içinden gelmiyorsaMerhaba Hanımlar
Hemen konuya giriyorum.Dün gece erkek arkadaşımla havadan sudan konusuyoduk.Konu konuyu açtı evliliğe geldi söz :) Bana evlendigimizde anneme anne demeni istiyorum dedi.Daha öncede konusmustuk bu konuyu ben annemden baska kimseye anne diyemem dedim.Seninde anneme anne diye seslenmeni istemem dedim.O gün böyle konustugumda bişey demedi ama dün gece anne demezsen anneme cok üzülürüm dedi.Neymis efendim yengeleri annesine anne diyomus.Annesi bile kac yasinda kadinmis ama o da kv anne diyormuş.
Ben anneme cok düşkün biriyim.Baska birine anne demek icimden gelmez.Tmm müstakbel kv sevdiğim adami doğurmuş olabilir ama bu onu benim annem yapmazki.Anne farkli bisey degil midir ya?Ben mi abartiyorum hanimlar benim gibi düşünen var mi acaba ?
En güzeli ya.Banane ya bende teyze dicemTeyze diyorum ben, 4 senelik evliyim eşim de teyze der anneme
Hah iste ismi cok zor x anne diyememkiAnnen babannene ne diye hitap ediyor?
Desen ne olacak allah aşkına. Bazı şeyleri çok abartıyosunuz. ayşe anne desen ne olacak.
Adı ne ki?Hah iste ismi cok zor x anne diyememki
Başta bende demedim. Ama anne demek yerine başka bişey de demedim. Sonra alışıyo insan ama şunu söyleyebilirim zaten asla kendi annene anne der gibi demiyo insan tonlama çok farklı sanki anne o kişinin adıymış gibi söylüyorumMerhaba Hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?