Kv anne demek...

Yaklasik 1 yillik evliyim basta cok on yargiliydim anne diyemem ben diye. Ama belkide aradaki sevgiden kaynaklidir kendi kendime anne demeye başladim. Kaldi ki her konuda esime ve ailesine bisey soylerken oncesinde acaba o benim anneme babama boyle dese, boyle davransa napardim diye dusunuyorum. Insanin kendi annesi tabikide cok baska yeri asla degismez ama kayinvalidelerde anne unutmamak lazim diye dusunuyorum

Yani diyorum ama içiboş o sözün. Sadece kırılmasınlar diye. Ama annem babam hayatta olmasaydı demezdim diyemezdim. Kp baba gibi değil hiçdeğil hemde iyiki öz babam değil yani eşimede üzülüyorum öyle bi babası olduğu için babam hasta eğer babama bişey olursa ben bidaha baba diyemem sanırım bu konuda içim rahatsız açıkçası baştan nasış başlarsa öyle gidiyor

Bende anneme cok duskunum. Ve kv surekli kendini annemle bir tutuyor deli oluyorum. Saygida esitler ayirmam ama sevgide mumkun degil bahsi bile olamaz. Bende cogunlukla x anne diyorum hatta telimde de oyle kayitli. Hic sevemedim kendisini. Ozunde iyi biri ama durmadan bana bakcaksiniz dimi evinizde bi oda ayircaksiniz dimi ya hediye koltuk aldi gelince kalmalik olsun bana diyo ya. Aradiginda tuylerim diken diken oluyo neyseki aramiz nerden baksan 60 km. Hergun bi arada olsam delirirdim heralde. Beni doguran annem bana oyle laflar etmiyo. Bide bu konulari acinca agliyo fln gormeyin yani. Esinin hatrina ici bos da olsa anne demek lazim yine de. Yapacak bişey yok.

Ben de diyemem saniyordum. Hatta dugune kadar hic demedim. Dugunden sonra da zoraki dedim ama ondan sonra hep dedim. Bu ogretmenine 'hocam' demen gibi birsey. Lafin gelisi, dilinin ucuyla da olsa deyiver ne olacak. Kaldi ki o da bir anne yani, soylenmesi hosuna da gider. Simdi bana herhangi bir cocuk anne dese cok hosuma gider. 1,5 yasinda kizim kimi gorurse gorsun anne diyor, tabi beni taniyor sonucta anne olarak ama dili anneye dondugu icin herkese oyle hitap ediyor, herkesin hosuna gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…