Kv anne demek...

Evlendiğinde bildiğin kütüğün değişiyor. Resmen öz babanın kütüğünden kp' nin kütüğüne geçiyorsun. Bunun yanında hitap devede kulak bence.

İki evlilik yaptım iki kvye de bi kere olsun anne demedim asla da demem. Denmesine de karşıyım, annemi kaybettim ve canım annemle birlikte dilimden o kelime bıçak gibi kesildi.... Şimdiki kvmi çooookk severim Allah var, ama bir gün bile aklıma ona anne demek gelmedi... Bu benim düşüncem tabi... Demek isteyen demeli, istemeyen buna zorlanmamalı

Söylenmesi için zorlanan bi kelimeyi söyleyince artılarla mı başlayacak kv ile ilişkiler?

Ne diyorsunuz peki?

Anne kelimesine fazla anlam yüklenmemeli diyorsunuz da anne kelimesinin öyle dolu dolu bir anlamı var ki sizin Extra bişe yüklemeniz zaten gerekmiyor.... Ben anne derken yüreğim titrerdi, kalbim sıkışırdı sevgiden, anne demek çok başka bişey....

Ne diyorsunuz peki?
Gerekmedikçe seslenmiyorum, mecbur kalırsam da teyze amca gibi genel kelimeler kullanıyorum... Atıyorum Ayşe teyze Mahmut amca gibi
Bu arada belirteyim kv ve kp ile her gün görüşürüm karşımda otururlar ikisiyle de arkadaş gibiyim...

:) esin ne diyor bu ise yada onlar bu gelin bize neden boyle diyor dememislermi

Evlendiğinde bildiğin kütüğün değişiyor. Resmen öz babanın kütüğünden kp' nin kütüğüne geçiyorsun. Bunun yanında hitap devede kulak bence.
Evet gerçekten çok büyük saçmalık
Evlenen iki kişi ayrı bir kütük oluştursa daha mantıklı

:) esin ne diyor bu ise yada onlar bu gelin bize neden boyle diyor dememislermi
Hayır bizde esas olan saygı, hepimizin karşıdakinin görüşüne, isteklerine saygısı var... Benim anne baba diyip arkalarından atıp tutmamdansa(bu sadece bir misal, Kimse böyledir demiyorum), buz gibi soğuk mesafeli olup bayramda seyranda bi merhaba dememdense kendileriyle bu şekilde arkadaş gibi olmamdan gayet mutlular:)

Şişt pişt diye seslenmedigin sürece sorun yok bence

ben kayınvalıdeme anne dıyordum
ama artık x anne dıyorum
daha munasip oldugunu farkettım
x anne denılebılır

Ben de diyemiyorum x anne diye hitap ediyorum, sizin gibi düşünmüyorum ama anne diyemedim. O da bana kızım evladım yavrum demiyor zaten
Ayy ben de x anne diye hitap ediyorum..
Bazen garip geliyor. çocuk esirgeme kurumlarında çocuklar bakıcılarına xanne yanne diye ediyor ona benziyor sanki..
Tek başına anne demeye başlamak istiyorum ama olmuyor..

O zaman super:)

Sevgili halinizle bunu mu dert ettiniz yani sevgiliniz dert etti doğrusu

Yanî insan sevgili iken bunu konuşur mu ya

Şurada yaşarız vs olur da anama ana diyesin babama baba diyesin sen bizim eve gelin gelesin tarzı olmuş

10 yıllık evliyim Kv anne demedim
Eşim de benimkine demez

Ne dersin diyene de açıklama yapayım ortaya konuşurum sizli bizli konuşurum oğlum var şimdi onunla ilgili bir şeyde de babaannesi derim

Eşimle görüncemle falan konuşurken de annen derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…