- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Evlendiğinde bildiğin kütüğün değişiyor. Resmen öz babanın kütüğünden kp' nin kütüğüne geçiyorsun. Bunun yanında hitap devede kulak bence.
Çok onur kırıcı bence. Devlet düzenleme yapmalı.O da ayrı saçmalık
Söylenmesi için zorlanan bi kelimeyi söyleyince artılarla mı başlayacak kv ile ilişkiler?bende bu konuyu büyütenleri anne demememekte ısrar edenlerı anlayamıyorum nedense. anne demekle annenız mı olacak snkı??? ne gerek var kalp kırmaya....böyle davranarak bastan eksıyle baslıyacaksınız kv adayınızla.....hem o sızın annenize demezse sızın annenızde kırılacak...ıkı tarfta benı anne gbı görmüyor diyecek ve dırek önyargılarla başlanan bır kv-gelın yada kv-damat ılışkısı ne kadar sağlıklı olabılır kı??
Ne diyorsunuz peki?İki evlilik yaptım iki kvye de bi kere olsun anne demedim asla da demem. Denmesine de karşıyım, annemi kaybettim ve canım annemle birlikte dilimden o kelime bıçak gibi kesildi.... Şimdiki kvmi çooookk severim Allah var, ama bir gün bile aklıma ona anne demek gelmedi... Bu benim düşüncem tabi... Demek isteyen demeli, istemeyen buna zorlanmamalı
Gerekmedikçe seslenmiyorum, mecbur kalırsam da teyze amca gibi genel kelimeler kullanıyorum... Atıyorum Ayşe teyze Mahmut amca gibiNe diyorsunuz peki?
:) esin ne diyor bu ise yada onlar bu gelin bize neden boyle diyor dememislermiGerekmedikçe seslenmiyorum, mecbur kalırsam da teyze amca gibi genel kelimeler kullanıyorum... Atıyorum Ayşe teyze Mahmut amca gibi
Bu arada belirteyim kv ve kp ile her gün görüşürüm karşımda otururlar ikisiyle de arkadaş gibiyim...
Evet gerçekten çok büyük saçmalıkEvlendiğinde bildiğin kütüğün değişiyor. Resmen öz babanın kütüğünden kp' nin kütüğüne geçiyorsun. Bunun yanında hitap devede kulak bence.
Hayır bizde esas olan saygı, hepimizin karşıdakinin görüşüne, isteklerine saygısı var... Benim anne baba diyip arkalarından atıp tutmamdansa(bu sadece bir misal, Kimse böyledir demiyorum), buz gibi soğuk mesafeli olup bayramda seyranda bi merhaba dememdense kendileriyle bu şekilde arkadaş gibi olmamdan gayet mutlular:):) esin ne diyor bu ise yada onlar bu gelin bize neden boyle diyor dememislermi
Ayy ben de x anne diye hitap ediyorum..Ben de diyemiyorum x anne diye hitap ediyorum, sizin gibi düşünmüyorum ama anne diyemedim. O da bana kızım evladım yavrum demiyor zaten
O zaman super:)Hayır bizde esas olan saygı, hepimizin karşıdakinin görüşüne, isteklerine saygısı var... Benim anne baba diyip arkalarından atıp tutmamdansa(bu sadece bir misal, Kimse böyledir demiyorum), buz gibi soğuk mesafeli olup bayramda seyranda bi merhaba dememdense kendileriyle bu şekilde arkadaş gibi olmamdan gayet mutlular:)
MeşkureAdı ne ki?
Hayır barışmadı :)))Neler neler oldu bir bilseniz anlatsam roman olur :))))Konu dışı olacak ama abin barıştı mı merak ettim
Anlamı ne kiMeşkure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?