- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Her kv veyahut gelin kötü olacak diye bir kaide ,mi var? kaldıki kv, kp hürmet olarak bunlara söylenir
Vvalla ben onu bile diyemiyorum herşekilde arkandan konuşmasını çok iyi biliyorlar ben sıcak kanlıyımdır ama soğuttular kendilerinden çevreme bakıyorum x anne diyor niye anne demiyor x olurmu hiç falan filan ona bile razı değillerBen de x anne demeyi düşünüyorum ilerde ne var ki anne demem mi lazım illa
Allah rahmet etsin canım peki kvne nasıl hitap ediyrosunİki evlilik yaptım iki kvye de bi kere olsun anne demedim asla da demem. Denmesine de karşıyım, annemi kaybettim ve canım annemle birlikte dilimden o kelime bıçak gibi kesildi.... Şimdiki kvmi çooookk severim Allah var, ama bir gün bile aklıma ona anne demek gelmedi... Bu benim düşüncem tabi... Demek isteyen demeli, istemeyen buna zorlanmamalı
x teyze:) ilk zamanlar da yenge diyordumAllah rahmet etsin canım peki kvne nasıl hitap ediyrosun
Kimseye yaranmak zorunda degilim. Dedikleri gibi saygı sevgi kıstası anne demek degil.Vvalla ben onu bile diyemiyorum herşekilde arkandan konuşmasını çok iyi biliyorlar ben sıcak kanlıyımdır ama soğuttular kendilerinden çevreme bakıyorum x anne diyor niye anne demiyor x olurmu hiç falan filan ona bile razı değiller
Annecim desen de gulum balim desen de malesef corap oruyorlar basina insanin.ben de anne denilmesini haketmedigini yasayarak gorenlerdenimVermek zorunda kalacagın tek taviz bu olsa keşke...desen birsey fark etmeyecek...demesen dönup dolaşıp başına çorap örecek bir konu bu..."ayse anne "- de gitsin...daha arkada dağlar var devirecegin...evlilik aşk masalı degil malesefyıpratma ikinizide boşubosuna...
Âlemsin ya , yenge de çok alakasız olmuşx teyze:) ilk zamanlar da yenge diyordumkocasina amca dedigim icin
Her ucu şeyli degnek bu gelin kv işleri...Annecim desen de gulum balim desen de malesef corap oruyorlar basina insanin.ben de anne denilmesini haketmedigini yasayarak gorenlerdenim
amaaaan alakasi hic de umrum degil vallaÂlemsin ya , yenge de çok alakasız olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?