Kv anne demek...

Her kv veyahut gelin kötü olacak diye bir kaide ,mi var? kaldıki kv, kp hürmet olarak bunlara söylenir

Anne baba denmiyo diye insan olunmuyo mu insan olma kıstası bu mu? Bu soru güncel

İkincisi kötü ya da iyi olmakla alakası yok bence, ben kv kötü diye teyze demiyorum, iyi de olsa kötü de olsa teyze diyecektim

Hürmet anne baba demekle olmaz,geçen hafta kaynanamın babasının yedisi vardı en büyük kardes benim kv m, ne eltim geldi ne de diğer 3 kız kardeşi, lafta abla anne diyorlar ama gerisi yok küfüre varan laflar da ettikleri oldu, saygıya yüzeysel bakmıyorum

X hanim diye seslenmeyi dusunuyorsun galiba?

Bende annemden baskasina anne demeyi sevmem. Hatta nasil diyecegim diye dusinurdum. Zorlandimda anne demeye. Ama bir yerden sonra alisiyor insan. Birde mecbursun yani...
Hadi demekte zorlanman neysede. Adamin annene anne demesini istememen bana cok gereksiz geldi.
Esim anneme anacim dedimi benim çok hosuma gidiyor.

Ben de x anne demeyi düşünüyorum ilerde ne var ki anne demem mi lazım illa

Ben de x anne demeyi düşünüyorum ilerde ne var ki anne demem mi lazım illa
Vvalla ben onu bile diyemiyorum herşekilde arkandan konuşmasını çok iyi biliyorlar ben sıcak kanlıyımdır ama soğuttular kendilerinden çevreme bakıyorum x anne diyor niye anne demiyor x olurmu hiç falan filan ona bile razı değiller

Allah rahmet etsin canım peki kvne nasıl hitap ediyrosun

Saygı annecim babacım demekle olmaz önce bunu bir belirteyim.

Zamanında ben de " benim bir annem var başkasına hayatta anne demem" demiş ve eski kayınvalidesine diyememiş biri olarak görüşlerimi yazayım. Bir kere artık bu düşünce bana çok şımarıkça geliyor oysa o zamanlar çok cool olduğunu düşünürdüm. Tüm hayatınızı birlikte yaşayacağınız adamın annesi sizin de anneniz sayılıyor keza sizin anneniz de onun.

Bu tip kişilik çatışmalarına daha evlenmeden başlamak ne derece doğru tartışılır. Bir evlenin hele belki içiniz ısınacak kadına belki annecim annecim diye dolanacaksınız. Daha fol yumurta yok ama benim bir annem var triplerindesiz. Bence bunu yapmayın. İçinizden gelmezse X Anne diyebilirsiniz. Ama kusura bakmayın da teyze demek çok komik.

En sinir olduğum şey kayınvalideye anne denilmesidir kv zoruyla bende anne diyorum malesef

Kayınvalide ye anne dersin yada demezsin orası mesele degilde,erkek arkadaşının daha şimdiden bunu söylemesi, yok "soylemezsen çok uzulur"falan,klasik anakuzusu koca modelini canlandırdı gozumde.Aman dikkat

Kimseye yaranmak zorunda degilim. Dedikleri gibi saygı sevgi kıstası anne demek degil.

Eşinizin annesine anne, amcasına amca, dayısına dayı hepsi bu.
Çok anlam yuklememek lazım.

Annecim desen de gulum balim desen de malesef corap oruyorlar basina insanin.ben de anne denilmesini haketmedigini yasayarak gorenlerdenim

kediyi bile annem diye seven biri olarak benim için bir sakıncası yok, herkese her şey diyebilirim

Âlemsin ya , yenge de çok alakasız olmuş
amaaaan alakasi hic de umrum degil valla, bana göre insanin kendi cani cigeri bitanecik annesinden baska kimse anne denmesini haketmez... herkesin görüsü farkli tabi:)

Amaaannn anne diyoruz da anne gibi oluyor mu sanki?
Sus payı olsun çene yapmasınlar diye cılız bir anne diyoruz işte.

Bir arkadaş ismini koyup X anne kp e de y baba diyor ama.
Bence çok mantıklı. :)

Baştan bilsem ben de öyle yapardım..

benım kv gecen bana '' niye bana anne demıyorsun'' dedi
-istersen derim agız alıskanlığı dedim. aradan baya zaman geçti hala diyebılmıs degılım

Bence nezaket geregı eşinin gözünde senı yuceltır belki kv anne. Demesen sorun çıkarır dıye eşin ısrar edıyo olabılır şahsen ben genç bı kayınvalıdeyım bana anne deşmede olur demesede benım için çok önemi yok bence sevıyosan üstünde durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…