- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
Belki de herşey bundan kaynaklı.Annenize bakıyorsunuz canını verir sizin için ki kayınvalide canını vermesede olur insan olsun yeter ama maalesef o yüzden o 'Anne 'kelimesini bir çoğu haketmiyorAnne diyemeyen gelinleri , gelinini kızı gibi göremeyen kv anlamakda zorluk çekiyorum.İnsan olmak çokmu zor diye soruyorum kendime ?...
Aah ah zamane gençlik ne yani anne desen ne olur acaba kelimelerinin kotası varda tükenir mi yapmayın allah aşkına yaa bukadar örfümüzden adetimizden uzaklaşmayın eşinin annesine anne diyince annen daha az annen olmucak sonra kv ile aram iyi değil diye dert yanıyosunuz yaklaşın şu kadınlara yaklaşın yaa yemezler sizi bukadar resmi olmayınMerhaba Hanımlar
Hemen konuya giriyorum.Dün gece erkek arkadaşımla havadan sudan konusuyoduk.Konu konuyu açtı evliliğe geldi söz :) Bana evlendigimizde anneme anne demeni istiyorum dedi.Daha öncede konusmustuk bu konuyu ben annemden baska kimseye anne diyemem dedim.Seninde anneme anne diye seslenmeni istemem dedim.O gün böyle konustugumda bişey demedi ama dün gece anne demezsen anneme cok üzülürüm dedi.Neymis efendim yengeleri annesine anne diyomus.Annesi bile kac yasinda kadinmis ama o da kv anne diyormuş.
Ben anneme cok düşkün biriyim.Baska birine anne demek icimden gelmez.Tmm müstakbel kv sevdiğim adami doğurmuş olabilir ama bu onu benim annem yapmazki.Anne farkli bisey degil midir ya?Ben mi abartiyorum hanimlar benim gibi düşünen var mi acaba ?
İyi anne demek zor geliyorsa annelikde bekleme ozaman bana anne demeyecek geline bende herhangi birisi gibi davranabilirim öyle sanıyorum samimiyet yoksa sonuç yapay olur
Anne diyemeyen gelinleri , gelinini kızı gibi göremeyen kv anlamakda zorluk çekiyorum.İnsan olmak çokmu zor diye soruyorum kendime ?...
İnsan olmak derken, kayınvalideme anne demiyorum diye insanlıktan mı çıkmış oluyorum?
Bir diğer yorumuna istinaden anne demedigim için elbette annem gibi olmasını da beklemiyorum, zaten böyle birşeyin mümkün olmayacağını bildiğim için anne demiyorum, anne diyen hatunların hepsi kv lerinden anne sevgisi mi görüyo sanki
Asgari saygı anlayış iyiniyet yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?