Kv anne demek...

Anne derken bunu hissetmek zorunda değilsin . Demelisin bence. Alışırsın merak etme. Normal gelir sonra

Anne dediniz diye anneniz olmayacak ki.. kulturel bir ritueli yerine getirmis olacaksiniz hepsi bu. Kelimelere bu kadar anlam yuklemeyin ne siz ne sevgiliz...

İlk basta zor olabiliyor.ortaya konusuyorsun hitaba gelince duraksiyorsun.isimle anne dedim.esimde ayni sekil soyledi..zaman ilerledikce isimler kalkti anneler kaldi
Bence size boyle.bir denmesi saygisizlik..senin kv iliskin.seni.ilgilendirir.ben biraz sekilcilik.gordum.bu boyle.baslar annem.soyle annem.boyle.ister diye gider bence

İmkansız söyleyemem falan diye büyütme bence.herkesin annesi kıymetli kv mize anne yerine koyduğumuz için anne demiyoruz.turkiye de yaşıyoruz ve bu böyle .demeyen aileler da vardır mutlaka azinlikta ama belli ki erkek arkadaşının ailesinde de deniliyor.sen demesen yanlış anlaşılacak bir garip olacak.zor duruma dusuruyorsun erkek arkadaşını ve boşuna bir tartışma oluyor.demek istemiyorsan bu tarz bir aileyle evlenmeyeceksin

Tanistigimiz ilk gunden bana yavrum guzel kizim vs diye hitap etti. Ben de hep .... Teyze dedim nisanliyken bile. Ama ne zaman evlendik kendi annem cekti kenara teyze deme artik kac yasinda kadin bak sana kizim diyor sen anne demezsen ben uzulurum. Bundan sonra o da senin annen dedi. Ben de zor da olsa demeye basladim. Ve konusmalarimiz annecim yavrucum minvalinde gidiyor simdilik:) ama annemin yaninda ondan bahsetceksem ..... Anne diyorum. Kayinvalide diyemiyorum. Cunku ilk gunden beri annelikten baska sey yaptigini gormedim.
Demem o ki anne demem diye kestirip atmayin. Senin annen beni kizi yerine koyar canim yavrum kizim derse ben ona agzim dolu dolu annecim derim
Dersiniz. Oyle bastan kurallar koymayla olmaz o is.

Anne demekle anne olunmaz.
Anne demekle annenize de ihanet etmezsiniz.Ben kv nin yuzune anne gıyabında konusurkende x anne derim ayirt edilmesi icin.
Ona anne demem beni kendi annemin sevgisinin onune asla geciremez...
Zira annelik cok kutsaldır ve kelimelerin ötesindedir.
Bu nedenle bana sacma geliyor bu tür konular.bos yere geriliyor aileler.yok bana anne demedi yok anneme anne demedin...

Sevgilin niye takilmis ki buna genelde erkekler dusunmez annesi soyletiyor bence ki bu tehlikeli bir durum

Anne diyemeyen gelinleri , gelinini kızı gibi göremeyen kv anlamakda zorluk çekiyorum.İnsan olmak çokmu zor diye soruyorum kendime ?...

Demek istemiyorsan deme neden bu kadar ustüne düşüyor ki

Reactions: anu
Annemm kelimesi benim için ayrı birşey sizin gibi düşünüyorum bende evlenmedem eşim biraz annesinin gazına gelerek bozuk attı .İş de bak yengem(eltim)daha ilk tanışmada anne dedi sen evlendin hala diyemedin dedi.Bende açtım kayınvalideme telefonu oğlun böyle böyle diyor beni başkalarıyla karıştırma biraz sabırlı olup bekleyebilirsiniz dedim kapattım.Tabi sonradan baktım eşim üzülüyor x anne diyorum tabi her seferinde odada soğuk hava dalgası yaratıyorum

Anne diyemeyen gelinleri , gelinini kızı gibi göremeyen kv anlamakda zorluk çekiyorum.İnsan olmak çokmu zor diye soruyorum kendime ?...
Belki de herşey bundan kaynaklı.Annenize bakıyorsunuz canını verir sizin için ki kayınvalide canını vermesede olur insan olsun yeter ama maalesef o yüzden o 'Anne 'kelimesini bir çoğu haketmiyor

Vermek zorunda kalacagın tek taviz bu olsa keşke...desen birsey fark etmeyecek...demesen dönup dolaşıp başına çorap örecek bir konu bu..."ayse anne "- de gitsin...daha arkada dağlar var devirecegin...evlilik aşk masalı degil malesef yıpratma ikinizide boşubosuna...

Bende bir anneyim 3 yillik da evliyim anne kelimesi evet cok farklıymış bunu yaklasik 2 yildir daha iyi anladim ama yine de bana abartiyosunuz gibi geldi kv anne derken zorlanan biri olmadim sanki asiri tepki veriyosunuz evlilik kolay bisey degil insan idare etmesi zordur baba evinde nazimiz geciyo da ele karisinca o tavirlar pek sökmüyo biraz ilimli yaklasmak lazim her kayinvalide öcü degil baei ismiyle beraber anne deyiverin gitsin nolur ki sanki acikcasi bana gelinim hanim veya teyze dese ben cok uzulurum

Anne demek zorunda değilsin ister abla ister teyze de önemli olan aranızdaki saygı

İyi anne demek zor geliyorsa annelikde bekleme ozaman bana anne demeyecek geline bende herhangi birisi gibi davranabilirim öyle sanıyorum samimiyet yoksa sonuç yapay olur

Aah ah zamane gençlik ne yani anne desen ne olur acaba kelimelerinin kotası varda tükenir mi yapmayın allah aşkına yaa bukadar örfümüzden adetimizden uzaklaşmayın eşinin annesine anne diyince annen daha az annen olmucak sonra kv ile aram iyi değil diye dert yanıyosunuz yaklaşın şu kadınlara yaklaşın yaa yemezler sizi bukadar resmi olmayın

İnsan olmak derken, kayınvalideme anne demiyorum diye insanlıktan mı çıkmış oluyorum?

Bir diğer yorumuna istinaden anne demedigim için elbette annem gibi olmasını da beklemiyorum, zaten böyle birşeyin mümkün olmayacağını bildiğim için anne demiyorum, anne diyen hatunların hepsi kv lerinden anne sevgisi mi görüyo sanki

Asgari saygı anlayış iyiniyet yeterli

Her kv veyahut gelin kötü olacak diye bir kaide ,mi var? kaldıki kv, kp hürmet olarak bunlara söylenir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…