- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Cok gecmis olsun cnm bunlarin modelleri hep ayni o zmn valla onlar yaptiklariyla kaliyo bizi sogutuyolar iyi olsalar her isine kosariz bunun yasliligi var demiyolar bana kim bakicak geline iyi davranim demiyolarboşver allah havale et tatlım
1.5 yıl önce ev taşıdım evi toparladım yükledim temizledim eve dizdim. 1 hafta izin alarak yaptım bunları ama bu işlemleri 1 ay sürdü tabi neyse 2.5 gün geldi yardıma kv
canım annemle taşıdık dizdik temziledik ne şirket tuttuk ne kadın çünkü cepte para yok buda süs mankeni durdu.
son gün dedim ki yarın cuma iş bitti gelde öğlen yemek yapıp yiyelim tamam kızım dedi.
cuma günü akşama kadar bekledim gelmedi eşimi aradım aa gelmedimi dedi aramış belim ağrıyor ondan gelemedim çok yoruldum demiş. konu mankeni olarak nasıl yoruldu anlamadım .
taşınma esnasında fıtığım ilerledi günde 5 ilaç alıyordum ağrısı dinsin diye neyseee
gelelim geçen haftaya kızı 3,5ay evini sattı yanında oturdu kavga kıyamet gitti bir ev aldı kv yine başrolde çünkü neden onun çocugu var neyse temizliğini taşınmasını düzenini kurdu kızına herşeyi yaptı 2 gün önce aramış eşimi ağlamış ben bir hafta önce merdivenden düştüm gel beni hastaneye götür kimin evinde düştüyse ilginip götürseydi seni ama olur mu kızına kıyar mı
eşim işi gücü bırakıp gitmiş film tahlil çekilmiş bir şey yok eve yollamışlar akşamına görmeye gittik 3 kere sordum nasıl oldu olay diye kıvırdı çünkü kızının evinde oldağunu anlatacak bana bende niye gelmedin ona gittin o yüzden oldu diyeceğim anlatmadı.
ben evimdeyim şuan o bel ağrılarım geçti şükür kendi bana yapmadığını kızına misli misli yaptığı için daha çok zor günler görecek.
elbet onunda sana işi düşecek sende güzel bir bahane bulursun
sap döner hesap döner gün döner hesap döner...
Cok bekler zaten artik yapcak die dun hem soylendim hem is yaptim esim erken gelmedi gelseydi onada anlatcaktim bu aksama kismet bundan sonra bayramlarda filan onceden gitme yok esim hep erkn gidelim der de isler de bana kalir tabi aynn lafa gelince evladim dan ayirmiyorum diyoCanım inanki yapiyorsun diye kiymetli olmazsin. Yapsan da ayni yapmasan da. Bahane bul ya cok mu zor. Basim agriyo karnim agriyo.. Az yesin de bi hizmetci tutsun. Yasli olsa amenna. Lafa gelince de kizim gibi severim derler. Kendi kizi olsa oyle davranir mi acaba..
İki evi var cnm yazin baska yerde kaliyo kisin benim evime yaki. Evi oda dubleks simdi yeni geldi burayi temizliyo soylene soykene bana laf atiyo bende gun gun yaparsin dedimKendi g..üne güvendi terasli ev aldıben olsam asla yapmam
İki evi var cnm yazin baska yerde kaliyo kisin benim evime yaki. Evi oda dubleks simdi yeni geldi burayi temizliyo soylene soykene bana laf atiyo bende gun gun yaparsin dedim
eşin halletsin canım üzülme bende yaşadım buna benzer şeyler herkesin oğlu kızı kendine kıymetlıdır baskasına ucuz gelir bunu unutmaKv annenin yerini tutmaz diyolarmis ya dogruymus anladim sonunda
Ben uc yillik evliyim bir oglum var bu zmna kadar allah var ufak tefek sorunlarim olsada kv severim insan icindr kv demeye utanirim anne derdim hep ama bu aralar sinirlerime dokunmaya basladi
Kv 46 yasinda bu arada bayram oncesi aradi beni ne zmn geliyosun dedi bnde anne ogluma kiyafet aldim netten arife gunune yakin gelir evde beklemem lazim dedim
Eeeeee bende babana gelin gelir isleri yapar bnm hic halim yok diyodum dedi bozuldu
Arifeden bigun once gece gittim islerin birazini yapmis mutfak yag icinde terasin camlarini bana birakmis camlari topla bnm evimin butun camlarindan fazla nese dedim yaparim gece yarisina kadar mutfagi temizledim yattim sabahta oglum erken uyaniyo camlara giristim bnm kv hic biseye elini surmuyo ben geldim yaa
Ogle oldu ben mezarliga gitcm sen terasi temizle oglun uyuyunca yemegide koyarsin dedi cinler tepeme cikti
Ben terasi temizleyene kadar saat 4 oldu zaten o geldi daha dolma da saricaz inananin bi tencere dolmayi o yorgunlugun ustune tek basima sardim
Beni zorlayan yok sevdigimden yaptim
Ama dune kadar
Dun asure yapalim anne sabah gel dedim
Duduklude nohut hasladim ben havasi cikti zannettim cikmamis kapagi acar acmaz sular elime bosaldi sag elim yandi cok acim yandi dayanamadim acile gittim sardilar elimi asure yapcam diye komsularimida cagirdim yedik ictik mutfak yigildi aksam kp filn geldi onlar de yedi yigildi bnm kv bile demeye utandigim annem kizim sen o elinle nasil yikiycan bu bulasiklari demedi koca asure tenceresi tezgahin ustu bana diyo ki bu aksam elin dinlensin yarin yikarsin dedi cikti gitti bu kadarlik degerim var cnm aciyo sizliyo sargi elimde mutfagi topladim anlamis oldum uzun oldu kusura bakmayin doldum kafamda konusmaktan sa yazim rahatlayayim dedim
Kv yapar diye dusunup biraktilar heralde onlar varken az is yapti toplamaya kalkti onlar gidince is bana kaldiAma komşularında elinin yanmış olduğunu görmüşler bu kadın bu eliyle nasıl temizliyscek buraları dememişler bırakıp gitmişler bulaşıkları
Kv annenin yerini tutmaz diyolarmis ya dogruymus anladim sonunda
Ben uc yillik evliyim bir oglum var bu zmna kadar allah var ufak tefek sorunlarim olsada kv severim insan icindr kv demeye utanirim anne derdim hep ama bu aralar sinirlerime dokunmaya basladi
Kv 46 yasinda bu arada bayram oncesi aradi beni ne zmn geliyosun dedi bnde anne ogluma kiyafet aldim netten arife gunune yakin gelir evde beklemem lazim dedim
Eeeeee bende babana gelin gelir isleri yapar bnm hic halim yok diyodum dedi bozuldu
Arifeden bigun once gece gittim islerin birazini yapmis mutfak yag icinde terasin camlarini bana birakmis camlari topla bnm evimin butun camlarindan fazla nese dedim yaparim gece yarisina kadar mutfagi temizledim yattim sabahta oglum erken uyaniyo camlara giristim bnm kv hic biseye elini surmuyo ben geldim yaa
Ogle oldu ben mezarliga gitcm sen terasi temizle oglun uyuyunca yemegide koyarsin dedi cinler tepeme cikti
Ben terasi temizleyene kadar saat 4 oldu zaten o geldi daha dolma da saricaz inananin bi tencere dolmayi o yorgunlugun ustune tek basima sardim
Ama dune kadar
Duduklude nohut hasladim ben havasi cikti zannettim cikmamis kapagi acar acmaz sular elime bosaldi sag elim yandi cok acim yandi dayanamadim acile gittim sardilar elimi asure yapcam diye komsularimida cagirdim yedik ictik mutfak yigildi aksam kp filn geldi onlar de yedi yigildi bnm kv bile demeye utandigim annem kizim sen o elinle nasil yikiycan bu bulasiklari demedi koca asure tenceresi tezgahin ustu bana diyo ki bu aksam elin dinlensin yarin yikarsin dedi cikti gitti bu kadarlik degerim var cnm aciyo sizliyo sargi elimde mutfagi topladim anlamis oldum uzun oldu kusura bakmayin doldum kafamda konusmaktan sa yazim rahatlayayim dedim
Saol cnm onun eline yapismaz bnm gonlumu almis olurdu kv brni dusunuyo derdim yok bir daha yapmamayi dusunuyorum zatenGeçmiş olsun arkadaşım.
Bir daha yapma lutfen. Onun eline mi yapışırdı 2 bulaşık yıkamak sen bu haldeyken. İyilikten bilen biri olsaydı zaten yapardı ama boşuna yapmissin demek.
Boşver. Ne bayram ne seyran yapma daha..
Siz bole anlatinca aklim basima geliyo vallaYa resmen cok taviz vermissiniz, sizi hizmetci gibi goruyor kadin cok zoruma gitti sizin adiniza. Kendi evinin pasagini size temizletiyor birde 46 yasinda yani hani olsa 70-80 diyecegim anlasilir bir nebze, nedir o yuzsuzluk yaa. Kac yillik olursa olsun cekin restinizi, o elle size bulasik yikatan kadin resmen vicdan yoksunu insanlik yoksunudur. Hem evinizde yiyip icip hemde o halde bulasiginiza bile yardim etmeyen birine diyecek sozum yok. Gelini olmasaniz herhangi biri olsaniz bile kabul edilir gibi degil yani. Bunun akrabalikla degil insanlikla alakasi var. 3 yildir gelinisiniz her isini kole gibi size yaptiriyor ama en dar aninizda elden beter davraniyor size. Resmen o yanik elle yoldan gecen insanin ici acir da yardim ederdi size, bu arada komsularinizda yemis icmis gitmis mi yani ? Cok sasirdim eger oyleyse ?
Malesef ki Kaynana Kaynana anne de anne üzerimizde hiç bir annelik hakkı olmadıkları halde anne diye hitap ederiz fakat onlar hep çıkarcıdırlar allah hepsini ıslah etsinKv annenin yerini tutmaz diyolarmis ya dogruymus anladim sonunda
Ama dune kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?