Kv annemin tirnagi bile olamassin

Canım inanki yapiyorsun diye kiymetli olmazsin. Yapsan da ayni yapmasan da. Bahane bul ya cok mu zor. Basim agriyo karnim agriyo.. Az yesin de bi hizmetci tutsun. Yasli olsa amenna. Lafa gelince de kizim gibi severim derler. Kendi kizi olsa oyle davranir mi acaba..

Ben de bu gelinlerin kv nin evini temizlemesini anlamıyorum herkes kendi evinden sorumludur hayrına yapan başka. Ama ben olsam tutarım bi kadın varsa görümce elti haber verrim parasını da bölüşürüm bukadar basit. Kimse yorulmaz kırgınlık da olmaz.

Cok gecmis olsun cnm bunlarin modelleri hep ayni o zmn valla onlar yaptiklariyla kaliyo bizi sogutuyolar iyi olsalar her isine kosariz bunun yasliligi var demiyolar bana kim bakicak geline iyi davranim demiyolar

Annem 67 yasinda anneme bile o kadar is tutmam tutturmazda zaten...nasil kendinize bunları yaptiriyorsunuz....sakat olur hasta olur neysede yapsin isini...

Cok bekler zaten artik yapcak die dun hem soylendim hem is yaptim esim erken gelmedi gelseydi onada anlatcaktim bu aksama kismet bundan sonra bayramlarda filan onceden gitme yok esim hep erkn gidelim der de isler de bana kalir tabi aynn lafa gelince evladim dan ayirmiyorum diyo

Ama komşularında elinin yanmış olduğunu görmüşler bu kadın bu eliyle nasıl temizliyscek buraları dememişler bırakıp gitmişler bulaşıkları

eşin halletsin canım üzülme bende yaşadım buna benzer şeyler herkesin oğlu kızı kendine kıymetlıdır baskasına ucuz gelir bunu unutma

Ama komşularında elinin yanmış olduğunu görmüşler bu kadın bu eliyle nasıl temizliyscek buraları dememişler bırakıp gitmişler bulaşıkları
Kv yapar diye dusunup biraktilar heralde onlar varken az is yapti toplamaya kalkti onlar gidince is bana kaldi

Oğluna eş değil kendilerine hizmetçi arıyorlar.
Bu kadar olamaz ya.Zaten ihtiyaç durumunda herkes yardımcı olur ama niyet pis olunca insan hazmedemiyor.

Geçmiş olsun arkadaşım.
Bir daha yapma lutfen. Onun eline mi yapışırdı 2 bulaşık yıkamak sen bu haldeyken. İyilikten bilen biri olsaydı zaten yapardı ama boşuna yapmissin demek.
Boşver. Ne bayram ne seyran yapma daha..

Ya resmen cok taviz vermissiniz, sizi hizmetci gibi goruyor kadin cok zoruma gitti sizin adiniza. Kendi evinin pasagini size temizletiyor birde 46 yasinda yani hani olsa 70-80 diyecegim anlasilir bir nebze, nedir o yuzsuzluk yaa. Kac yillik olursa olsun cekin restinizi, o elle size bulasik yikatan kadin resmen vicdan yoksunu insanlik yoksunudur. Hem evinizde yiyip icip hemde o halde bulasiginiza bile yardim etmeyen birine diyecek sozum yok. Gelini olmasaniz herhangi biri olsaniz bile kabul edilir gibi degil yani. Bunun akrabalikla degil insanlikla alakasi var. 3 yildir gelinisiniz her isini kole gibi size yaptiriyor ama en dar aninizda elden beter davraniyor size. Resmen o yanik elle yoldan gecen insanin ici acir da yardim ederdi size, bu arada komsularinizda yemis icmis gitmis mi yani ? Cok sasirdim eger oyleyse ?

Saol cnm onun eline yapismaz bnm gonlumu almis olurdu kv brni dusunuyo derdim yok bir daha yapmamayi dusunuyorum zaten

Siz bole anlatinca aklim basima geliyo valla
Ben ne kadar taviz vermisim aklimda yeni yeni simsekler cakiyo bn olsam icim gidrdi onun eline olsa gordu iki saat agri crktim yerimde oturamadim acidan zip zip zipladim komsularim gercekten iyidir okul saati gelince apor topar kalktilar kv var yapr zannettiler heralde insan icinde topladi biraz

Eeee yapmicaksın canım benim. Yapıyorsan da konuşmayacaksın. Böyle birşeye aslaa ama asla izin vermem. Canımdan değerli ne olabilir benim ya

Malesef ki Kaynana Kaynana anne de anne üzerimizde hiç bir annelik hakkı olmadıkları halde anne diye hitap ederiz fakat onlar hep çıkarcıdırlar allah hepsini ıslah etsin

Sizizn iyiliğiniz onun işini gördüğünüz sürece
Bir kere ihtiyacınız oldu bırakıp gitmiş
Yapmayın bundan sonra bakalım iyi yüzünü görecek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…