- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Aynn aklim yeni geliyo basima bundan sonra bahaneler uydurcm insallh cok bekler46 yaşında gencecik kadının işini yaparsan böyle olur tabibi daha işini falan yapma belim tuttu hastayım diye bahaneler uydur
Oneriyorum cnm temizlik lafi ciktiginda utaniyo temizlik bi yapiyo iki uc ay buyuk temizlik yapmiyo dolaplara elim yapisiyo resmn bn cok yumusagim hayir diyemiyorum galibaDünya senin gibi saf temiz insanlar sayesinde dönüyor.
Bırak artık başkaları sayesinde dönsün.
Yardım istediğinde temizlikçi öner.
Oneriyorum cnm temizlik lafi ciktiginda utaniyo temizlik bi yapiyo iki uc ay buyuk temizlik yapmiyo dolaplara elim yapisiyo resmn bn cok yumusagim hayir diyemiyorum galiba
İyi geciniyoruz anne kiz gibi olalim dedim her yardimina kostum iyi yapmamisin beni onemsemeyeni bnde gale almm bundan sonraTabıkı anneyle aynı olamaz bunun ımkanı bıle yok..
Sen neden temızlıgını yapıyorsun kı ustelık bu kadar genc kadının
ee buda ders olsun sana ıste bırak yapma bı daha
Yok eski sadiyeyi zor gorur bn o acimla bulasiklari yikadim bide diyo bugun dursun yarin yikarsin yarin iglescek yanan elim sanki dun hic aramadi nasik oldun diye insan merak etmez miAy evet biz yumuşak huylu insanlar. Biz olmasak bunca insan nasıl "akıllı" ve "kurnaz" geçineceklerdi bilemem. Afedersin b** da aksa temizleme. Yeme evinde yemek tiksiniyosan temizlik konusunda falan. Ama temizleme. Yardım lafını açarsa da bişey uyduruver en güzeli. :)
Yok eski sadiyeyi zor gorur bn o acimla bulasiklari yikadim bide diyo bugun dursun yarin yikarsin yarin iglescek yanan elim sanki dun hic aramadi nasik oldun diye insan merak etmez mi
Yaniii bn hastalandi bi gun aramadim surat yapti kendi cani can bnmki patlican heraldeEtmez niye etsin sen kötülük mü ettin ona?
Yaniii bn hastalandi bi gun aramadim surat yapti kendi cani can bnmki patlican heralde
Kv oyle bi kurali yok cnm bende asla rahat edemem lezgahim bos temiz durcak kv giderim tezgah masa hep bulasik cani istemedi mi kilini kipirdatmazne olursa olsun akşamdan bulaşık bırakılmaz der annem, onunda bunu biliyor olması lazım ertesi güne bırak diyene kadar kendi yıkasaymış ya.Nasıl içi rahat etmiş o halde bırakıp gitmeye.
Kv oyle bi kurali yok cnm bende asla rahat edemem lezgahim bos temiz durcak kv giderim tezgah masa hep bulasik cani istemedi mi kilini kipirdne olursa olsun akşamdan bulaşık bırakılmaz der annem, onunda bunu biliyor olması lazım ertesi güne bırak diyene kadar kendi yıkasaymış ya.Nasıl içi rahat etmiş o halde bırakıp gitmeye.
Ewet cnm kendimde suc degerimde yokmus gozunde hayir demeye bugunden basliyorumKendi suçun caaaaanım, o ișe koștur bu ișe koștur onu yap bunu hallet kime neyi yapıyorsun anlayanmı var değer bilenmi var. HAYIR. Boșver hayır demeyi öğren enerjini oğluna harca kendini BAȘKALARI için yorma, canının kıymetini bil.
Komsularimada dagittim cnm baya pisirdik bnm degerimi bilmiyosa bana uzulmuyosa bn nie ona deger verim ki buraya kadar di artik yapmiycm
Ne alakası var
Ben suç aşurede mi dedim
Sen kendin törensiz yapabiliyorsun ne güzel
Canın aşure çektiyse al ye, kayınvalideden yardım bekleme dedim. Annenle kıyaslama herkes öz annen gibi olamaz vs. dedim. Hatta ona da temizliğe gitme terasa çıkıp çocuğunu tek bırakma sen ve çocuğun daha önemlisiniz dedim.
Sen bu yazdıklarımdan tek aşureyi aldıysan benim diyecek sözüm yok sana.
kesinlikle katılıyorum, hem aşureyi yapmaya karar verdiğinde eliyle ilgili bir problem yokmuş ki aşure yapılırken yanmış arkadaşta o niyete girdiğinden vazgeçmemiş davetini gerçekleştirmişbakın bu cevap sizin:
Aman aşure de yapmayıverin
Ben ne annemi ne kayınvalidemi çağırmam, kendim de tek yapamam diye es geçerim
Biraz da bazı kadınlar hayatı kendilerine zorlaştırıyor bence
Şart değil neticede
Bu ufak bi örnek bunun gibi adet şu bu kadın oturması derken fazla vıcık vıcık ilişkiler kurup sonra da küsüşüyorlar
Kayınvaliden 46 yaşında temizliğini de kendi yapabilir ya da yardımcı çağırabilir bence
Çocuklu kadınsın sen terasa çıkıp yavrunu alt katta tek mi bırakıyorsun
Bende evladım da aşureden de temizlikten de daha önemliyiz, sizi anlayamayacağım
yani bunlar bana itici geldi sadece.. zaten kayınvalideye abartı yardıma hepimiz karşıyız burda fikir ortak.. ama aşure yapma sen de falan bana değişik geldi..
Sana değişik geleni ben uyguluyorumbakın bu cevap sizin:
Aman aşure de yapmayıverin
Ben ne annemi ne kayınvalidemi çağırmam, kendim de tek yapamam diye es geçerim
Biraz da bazı kadınlar hayatı kendilerine zorlaştırıyor bence
Şart değil neticede
Bu ufak bi örnek bunun gibi adet şu bu kadın oturması derken fazla vıcık vıcık ilişkiler kurup sonra da küsüşüyorlar
Kayınvaliden 46 yaşında temizliğini de kendi yapabilir ya da yardımcı çağırabilir bence
Çocuklu kadınsın sen terasa çıkıp yavrunu alt katta tek mi bırakıyorsun
Bende evladım da aşureden de temizlikten de daha önemliyiz, sizi anlayamayacağım
yani bunlar bana itici geldi sadece.. zaten kayınvalideye abartı yardıma hepimiz karşıyız burda fikir ortak.. ama aşure yapma sen de falan bana değişik geldi..
Sana değişik geleni ben uyguluyorum
Aşureyi tek yapamıyorum denedim daha doğrusu
Ama aşure dönemi zaten bir yerde denk geliyor insan olmadı dışarda yiyorum
Kayınvalideyi çağıracağıma hiç yapmam diyorum, arkasındayım
E zaten değişik fikirler için konu açılıyor
Aşure bir örnekti ben hiç bi işe kayınvalideyi çağırmam ama evini de temizlemem, bazı şeyler karşılıklı olmalı
Bayramlarda gunlerinde filn yardima gel der esim isteydi gece gec geldiSadece bayramda mı temizlik istedi sizden yoksa hep mi böyle yani bir bayram için istemiş olabilir Ayrıca eşiniz nerede bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?