Kv annemin tirnagi bile olamassin

Dünya senin gibi saf temiz insanlar sayesinde dönüyor.
Bırak artık başkaları sayesinde dönsün.
Yardım istediğinde temizlikçi öner.
Oneriyorum cnm temizlik lafi ciktiginda utaniyo temizlik bi yapiyo iki uc ay buyuk temizlik yapmiyo dolaplara elim yapisiyo resmn bn cok yumusagim hayir diyemiyorum galiba

Oneriyorum cnm temizlik lafi ciktiginda utaniyo temizlik bi yapiyo iki uc ay buyuk temizlik yapmiyo dolaplara elim yapisiyo resmn bn cok yumusagim hayir diyemiyorum galiba

Ay evet biz yumuşak huylu insanlar. Biz olmasak bunca insan nasıl "akıllı" ve "kurnaz" geçineceklerdi bilemem. Afedersin b** da aksa temizleme. Yeme evinde yemek tiksiniyosan temizlik konusunda falan. Ama temizleme. Yardım lafını açarsa da bişey uyduruver en güzeli. :)

Tabıkı anneyle aynı olamaz bunun ımkanı bıle yok..
Sen neden temızlıgını yapıyorsun kı ustelık bu kadar genc kadının
ee buda ders olsun sana ıste bırak yapma bı daha
İyi geciniyoruz anne kiz gibi olalim dedim her yardimina kostum iyi yapmamisin beni onemsemeyeni bnde gale almm bundan sonra

Yok eski sadiyeyi zor gorur bn o acimla bulasiklari yikadim bide diyo bugun dursun yarin yikarsin yarin iglescek yanan elim sanki dun hic aramadi nasik oldun diye insan merak etmez mi

ne olursa olsun akşamdan bulaşık bırakılmaz der annem, onunda bunu biliyor olması lazım ertesi güne bırak diyene kadar kendi yıkasaymış ya.Nasıl içi rahat etmiş o halde bırakıp gitmeye.

Kendi suçun caaaaanım, o ișe koștur bu ișe koștur onu yap bunu hallet kime neyi yapıyorsun anlayanmı var değer bilenmi var. HAYIR. Boșver hayır demeyi öğren enerjini oğluna harca kendini BAȘKALARI için yorma, canının kıymetini bil.

ne olursa olsun akşamdan bulaşık bırakılmaz der annem, onunda bunu biliyor olması lazım ertesi güne bırak diyene kadar kendi yıkasaymış ya.Nasıl içi rahat etmiş o halde bırakıp gitmeye.
Kv oyle bi kurali yok cnm bende asla rahat edemem lezgahim bos temiz durcak kv giderim tezgah masa hep bulasik cani istemedi mi kilini kipirdatmaz

Kv oyle bi kurali yok cnm bende asla rahat edemem lezgahim bos temiz durcak kv giderim tezgah masa hep bulasik cani istemedi mi kilini kipird
Ewet cnm kendimde suc degerimde yokmus gozunde hayir demeye bugunden basliyorum

bakın bu cevap sizin:
Aman aşure de yapmayıverin
Ben ne annemi ne kayınvalidemi çağırmam, kendim de tek yapamam diye es geçerim
Biraz da bazı kadınlar hayatı kendilerine zorlaştırıyor bence
Şart değil neticede
Bu ufak bi örnek bunun gibi adet şu bu kadın oturması derken fazla vıcık vıcık ilişkiler kurup sonra da küsüşüyorlar
Kayınvaliden 46 yaşında temizliğini de kendi yapabilir ya da yardımcı çağırabilir bence
Çocuklu kadınsın sen terasa çıkıp yavrunu alt katta tek mi bırakıyorsun
Bende evladım da aşureden de temizlikten de daha önemliyiz, sizi anlayamayacağım

yani bunlar bana itici geldi sadece.. zaten kayınvalideye abartı yardıma hepimiz karşıyız burda fikir ortak.. ama aşure yapma sen de falan bana değişik geldi..

bu konuyu okuduktan sonra kayınvaldemi bir kez daha öpüp başıma koyasım geldi 10 senelik geliniyim bana daha 1 kez bile gel şu işimi yap demedi allah razı olsun kendilerinden

Sadece bayramda mı temizlik istedi sizden yoksa hep mi böyle yani bir bayram için istemiş olabilir Ayrıca eşiniz nerede bu arada.

kesinlikle katılıyorum, hem aşureyi yapmaya karar verdiğinde eliyle ilgili bir problem yokmuş ki aşure yapılırken yanmış arkadaşta o niyete girdiğinden vazgeçmemiş davetini gerçekleştirmiş

Sana değişik geleni ben uyguluyorum
Aşureyi tek yapamıyorum denedim daha doğrusu
Ama aşure dönemi zaten bir yerde denk geliyor insan olmadı dışarda yiyorum
Kayınvalideyi çağıracağıma hiç yapmam diyorum, arkasındayım
E zaten değişik fikirler için konu açılıyor
Aşure bir örnekti ben hiç bi işe kayınvalideyi çağırmam ama evini de temizlemem, bazı şeyler karşılıklı olmalı

ben de kv çağırmam sırf aşure yapıcam diye orası tamam zaten..
ama aşureyi yapınca çocuktan kıymetli olmuyor.. sizin yanıldığınız nokta bu..
en azından benim çocuğumdan kıymetli değil yapmama rağmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…