Kv annemin tirnagi bile olamassin

Coooookkk iyi ders oldu cnm

eşin arkandaysa ,kayınvalidene hakettiği gibi davran bundan sonra,ben okurken yoruldum arefe günü yaptığın işlere ki kim bilir daha neler yapıyordun.kayınvaliden sana karşı mesafeli değil merhametsiz bir kadın,vicdanı olan insan eli yanmış gelinini sevmese de bulaşığını yıkardı.kim ne yaparsa kendine yaparmış,bundan sonra otursun kendi yapsın işini gücünü yaşı da genç,yapamadığında da temizlikçi tutsun yaptırsın.

Oglum olmadan once her temizligine gidiyodum cnm oglum olunca bu cekilmis halim hamile halimle misafirlerini agirladim mutfagini temizledim bn onun boyle yapmasi bni soguttu zaten cekmeye basliycm elimi sargiyi actim simdi bole olmus iz kalir mi ki

çok geçmiş olsun ,bayağı yanmış.(kadın buna rağmen arkasını dönüp gidiyor ya pes!)inşallah iz kalmaz,dr krem vermiştir.bir yakınım demişti yanık ta önemli olan kremle sürekli deriyi nemlendirmekmiş.düzenli kreminizi kullanın.

Saol cnm krem verdi antibiyotik bide agri kesici surekli suruyorum bandajliyorum tekrar bide sezeryan yerim icin almistik izleri kaybeden bi krem var iglesmesine yakin onu surmeye basliycm insallh kalmaz iz

ya bişey diyecem sizi kendine hizmetçi diye mi almış? hayır severek yaptım diyosunuz birde sizde bi garipsiniz? 46 yaşında kadın genç diri kendi işini kendi görecek hayırdır yav?? ay sinir olurum böyle muhabbetlere. günün sözünü de şuraya iliştireyim;yüz verdik deliye geldi s..tı halıya

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm size karşı davranışına. Siz de ona hak ettiği değeri verin lütfen; fazlasını değil. İnsan olan bu haldeki bi yabancıya bile yardım eder. Merhamet etmeyene merhamet edilmez. Gerçekten üzüldüm elinizin durumuna, Allah şifa versin.

Ayyy rabbim sifa versin kötü yanmis ben daha hafif bir yanik diye dusunmustum.Boyle vicdansiz kayinvalidenin bardagini bile yerinden oynatmayin.Merhametsiz kadin ya...

Neden eş yapmıyor madem direkt kayınvalideyi suçlamışsın. O ev eşinle senin eğer eşin evdeyse ve yanık elinle sana yardım etmedi ise ona üzül çünkü evli olduğun birlikte yaşlanacağın kişi eşin

Ayy kıyamam cok kötü ya gecmis olsun

Bende yeni gelinim kv min hic kizi yok 2 oglu var evin ilk geliniyim onlarin deyisiyle ilk kiziyim kizi gibi davraniyor Allah razi olsun cok yardimi dokunuyor ama ne olursa olsun isin ucunda oglu var oglu geliyor her konuda yani demem su ister kizi gibi gorsunler ister gelin gibi bisi farketmiyo once kendi evladi geliyor .ben bunu yuzune de bu sekil soyledim icimde tutmam hicbirseyi gerekli uslupla soyluylrum . Benim kv asiri titiz bi insan hatta asiri derecede titiz hastalik gibi birsey ama ben oyle degilim esimle vakit gecirmeyi seviyorum temizlik yapiyorum ama gerekli zamanda esim evde yokken ee kv m geliyor diyo ki hadi is yapalim bende olmaz eşim evdeyken yapmiyprum temizlik onla vakit geciriyorum dedim

Ici icini yedi temizlik yapamadi diye ama hak veriyo bana ben kendimi cok bunalttim diyobende yavas yavas o huyunu biraktirmaya calisiyorum baska sehirlerdw yasiyoruz isimiz geregi daha gidip kv mij evinde temizlik yapmadim ama kendimi onun kadar yormqyacagimi acik acik soyledimbana sacma geliyo tamam gelin iz ama gelin illa kvsinin evinde temizlik yapmamali yada gelin diye isleri gormek durumunda olmamali ha yasli olsa tabi ki ama benimde kayinv genc yani kendi isini gorebiliyor illa gelinim eiye kendimi yoramam ama yardim ediyorum o da sagolsun yapar ysrdim eder ama etmese de ben bastan tavrimi koydum ona gore harwket ederdi. Uzun oldu biliyorum kizlar sabah bu saatlerde çenem cok düsük oluuyo

Ya ben anlamiyorum neden onun ev isini siz yapiyosunuz ben yapmam hicte valla kv mi cok severim iyi kadindir annem kadar sevemem anbe baska bisey ben kv sini annesi gibi gormeyide anlamiyorum yani ben oyle hissedemem anne diyesim bile gelmiyo annemden baska birine ama cok severim kv cok iyi birisidir hic tartismayiz hep sakalasiriz ama ben onun evine gidince hic bi isine karismam cayimi kendim alirim okadar oda benim hic bi isimi gormedi ben hamileyken de hic yardim etmedi belim agridigi halde cay servislerini bile bana yaptirdi kendisi alabilirdi kendi cayini cilunku cok belim agriyodu karnim cok buyuktu hatta bi keresinde ben uyuyodum kp gelmis kizim kalkta kapiyi ac diyo git kendin ac demi hamileyim yoruldum sabahtan beri sizi agirliyorum bi dusun uyuyan insan uyandirilirmi guya kendi beceremiyomus acmayi cok usengec o yuzden gelir 7 saat durur mesela gelir cantasini koyar oturur gidene kadar ordan kalkmaz cunku cok useniyo bende o yuzden onun evindeyken sadece kendime cay doldururum bulasigida yikamam:))

Tabıkı anneyle aynı olamaz bunun ımkanı bıle yok..
Sen neden temızlıgını yapıyorsun kı ustelık bu kadar genc kadının
ee buda ders olsun sana ıste bırak yapma bı daha

Evde degildi gec geldi evde olsaydi yikatmazdi cnm dun aksam masayi bulasiklari esim halletti saolsun elletmedi

Dünya senin gibi saf temiz insanlar sayesinde dönüyor.
Bırak artık başkaları sayesinde dönsün.
Yardım istediğinde temizlikçi öner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…