- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Coooookkk iyi ders oldu cnmee sız o kadar iş yapar mısınız...alın işte...YA RA NA MAZ SI NIZ....bu gelınlerın zaten boyle kendını kaynanasının evını temzılemek zorunda kalmasına kendını paralamasına ınanamıyroum ben nedense..hadı cok yaslı olur gıdersın yaparsında..46 yasında kadın kendı yapsın
sızede ders olsun
Anlattim cnm bu aksam dun gec geldi esim dedim anneme cok kirildim bole bole yapti diye cahillik etmis aklina gelmemistir dedi bnde allah askina annen mi cahil dedim sonra da annesinin hep ole oldugu usengec kendi evini bile temizlemiyo dedi yok anneci degildir banada karismaz hic bi kere sordum annen mi ben mi diye sen yanimdasin cocugumun annesisin sen demisti bnm kiymetimi bilemedi gercekten bn hep guler yuzlu bu zmna kadar hic incitmedn davrandim cevrede akrabalarida der arasan bole gelin bulamszdin derler nie boyle yapti demek ki bana karsi hep mesafeliymis
Oglum olmadan once her temizligine gidiyodum cnm oglum olunca bu cekilmis halim hamile halimle misafirlerini agirladim mutfagini temizledim bn onun boyle yapmasi bni soguttu zaten cekmeye basliycm elimieşin arkandaysa ,kayınvalidene hakettiği gibi davran bundan sonra,ben okurken yoruldum arefe günü yaptığın işlere ki kim bilir daha neler yapıyordun.kayınvaliden sana karşı mesafeli değil merhametsiz bir kadın,vicdanı olan insan eli yanmış gelinini sevmese de bulaşığını yıkardı.kim ne yaparsa kendine yaparmış,bundan sonra otursun kendi yapsın işini gücünü yaşı da genç,yapamadığında da temizlikçi tutsun yaptırsın.
Oglum olmadan once her temizligine gidiyodum cnm oglum olunca bu cekilmis halim hamile halimle misafirlerini agirladim mutfagini temizledim bn onun boyle yapmasi bni soguttu zaten cekmeye basliycm elimi Eki Görüntüle 1686970 sargiyi actim simdi bole olmus iz kalir mi ki
Saol cnm krem verdi antibiyotik bide agri kesici surekli suruyorum bandajliyorum tekrar bide sezeryan yerim icin almistik izleri kaybeden bi krem var iglesmesine yakin onu surmeye basliycm insallh kalmaz izçok geçmiş olsun ,bayağı yanmış.(kadın buna rağmen arkasını dönüp gidiyor ya pes!)inşallah iz kalmaz,dr krem vermiştir.bir yakınım demişti yanık ta önemli olan kremle sürekli deriyi nemlendirmekmiş.düzenli kreminizi kullanın.
Ayy kıyamam cok kötü ya gecmis olsunOglum olmadan once her temizligine gidiyodum cnm oglum olunca bu cekilmis halim hamile halimle misafirlerini agirladim mutfagini temizledim bn onun boyle yapmasi bni soguttu zaten cekmeye basliycm elimi Eki Görüntüle 1686970 sargiyi actim simdi bole olmus iz kalir mi ki
Ya ben anlamiyorum neden onun ev isini siz yapiyosunuz ben yapmam hicte valla kv mi cok severim iyi kadindir annem kadar sevemem anbe baska bisey ben kv sini annesi gibi gormeyide anlamiyorum yani ben oyle hissedemem anne diyesim bile gelmiyo annemden baska birine ama cok severim kv cok iyi birisidir hic tartismayiz hep sakalasiriz ama ben onun evine gidince hic bi isine karismam cayimi kendim alirim okadar oda benim hic bi isimi gormedi ben hamileyken de hic yardim etmedi belim agridigi halde cay servislerini bile bana yaptirdi kendisi alabilirdi kendi cayini cilunku cok belim agriyodu karnim cok buyuktu hatta bi keresinde ben uyuyodum kp gelmis kizim kalkta kapiyi ac diyo git kendin ac demi hamileyim yoruldum sabahtan beri sizi agirliyorum bi dusun uyuyan insan uyandirilirmi guya kendi beceremiyomus acmayi cok usengec o yuzden gelir 7 saat durur mesela gelir cantasini koyar oturur gidene kadar ordan kalkmaz cunku cok useniyo bende o yuzden onun evindeyken sadece kendime cay doldururum bulasigida yikamam:))Kv annenin yerini tutmaz diyolarmis ya dogruymus anladim sonunda
Ben uc yillik evliyim bir oglum var bu zmna kadar allah var ufak tefek sorunlarim olsada kv severim insan icindr kv demeye utanirim anne derdim hep ama bu aralar sinirlerime dokunmaya basladi
Kv 46 yasinda bu arada bayram oncesi aradi beni ne zmn geliyosun dedi bnde anne ogluma kiyafet aldim netten arife gunune yakin gelir evde beklemem lazim dedim
Eeeeee bende babana gelin gelir isleri yapar bnm hic halim yok diyodum dedi bozuldu
Arifeden bigun once gece gittim islerin birazini yapmis mutfak yag icinde terasin camlarini bana birakmis camlari topla bnm evimin butun camlarindan fazla nese dedim yaparim gece yarisina kadar mutfagi temizledim yattim sabahta oglum erken uyaniyo camlara giristim bnm kv hic biseye elini surmuyo ben geldim yaa
Ogle oldu ben mezarliga gitcm sen terasi temizle oglun uyuyunca yemegide koyarsin dedi cinler tepeme cikti
Ben terasi temizleyene kadar saat 4 oldu zaten o geldi daha dolma da saricaz inananin bi tencere dolmayi o yorgunlugun ustune tek basima sardim
Beni zorlayan yok sevdigimden yaptim
Ama dune kadar
Dun asure yapalim anne sabah gel dedim
Duduklude nohut hasladim ben havasi cikti zannettim cikmamis kapagi acar acmaz sular elime bosaldi sag elim yandi cok acim yandi dayanamadim acile gittim sardilar elimi asure yapcam diye komsularimida cagirdim yedik ictik mutfak yigildi aksam kp filn geldi onlar de yedi yigildi bnm kv bile demeye utandigim annem kizim sen o elinle nasil yikiycan bu bulasiklari demedi koca asure tenceresi tezgahin ustu bana diyo ki bu aksam elin dinlensin yarin yikarsin dedi cikti gitti bu kadarlik degerim var cnm aciyo sizliyo sargi elimde mutfagi topladim anlamis oldum uzun oldu kusura bakmayin doldum kafamda konusmaktan sa yazim rahatlayayim dedim
Benimkide o yasta :)46 yasinda kayinvalide mi?
Ne kadar genc?
Ayip olmazsa.siz kac yasindasiniz?Benimkide o yasta :)
Evde degildi gec geldi evde olsaydi yikatmazdi cnm dun aksam masayi bulasiklari esim halletti saolsun elletmediNeden eş yapmıyor madem direkt kayınvalideyi suçlamışsın. O ev eşinle senin eğer eşin evdeyse ve yanık elinle sana yardım etmedi ise ona üzül çünkü evli olduğun birlikte yaşlanacağın kişi eşin
Kv annenin yerini tutmaz diyolarmis ya dogruymus anladim sonunda
Ben uc yillik evliyim bir oglum var bu zmna kadar allah var ufak tefek sorunlarim olsada kv severim insan icindr kv demeye utanirim anne derdim hep ama bu aralar sinirlerime dokunmaya basladi
Kv 46 yasinda bu arada bayram oncesi aradi beni ne zmn geliyosun dedi bnde anne ogluma kiyafet aldim netten arife gunune yakin gelir evde beklemem lazim dedim
Eeeeee bende babana gelin gelir isleri yapar bnm hic halim yok diyodum dedi bozuldu
Arifeden bigun once gece gittim islerin birazini yapmis mutfak yag icinde terasin camlarini bana birakmis camlari topla bnm evimin butun camlarindan fazla nese dedim yaparim gece yarisina kadar mutfagi temizledim yattim sabahta oglum erken uyaniyo camlara giristim bnm kv hic biseye elini surmuyo ben geldim yaa
Ogle oldu ben mezarliga gitcm sen terasi temizle oglun uyuyunca yemegide koyarsin dedi cinler tepeme cikti
Ben terasi temizleyene kadar saat 4 oldu zaten o geldi daha dolma da saricaz inananin bi tencere dolmayi o yorgunlugun ustune tek basima sardim
Beni zorlayan yok sevdigimden yaptim
Ama dune kadar
Dun asure yapalim anne sabah gel dedim
Duduklude nohut hasladim ben havasi cikti zannettim cikmamis kapagi acar acmaz sular elime bosaldi sag elim yandi cok acim yandi dayanamadim acile gittim sardilar elimi asure yapcam diye komsularimida cagirdim yedik ictik mutfak yigildi aksam kp filn geldi onlar de yedi yigildi bnm kv bile demeye utandigim annem kizim sen o elinle nasil yikiycan bu bulasiklari demedi koca asure tenceresi tezgahin ustu bana diyo ki bu aksam elin dinlensin yarin yikarsin dedi cikti gitti bu kadarlik degerim var cnm aciyo sizliyo sargi elimde mutfagi topladim anlamis oldum uzun oldu kusura bakmayin doldum kafamda konusmaktan sa yazim rahatlayayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?