Kv annemin tirnagi bile olamassin

Bnmkinin 61 yasini dusunemiyorum cnm wc ye ben gotururum heralde ne guzel masaalh kv ne

Cok gecmis olsun cnm bunlarin modelleri hep ayni o zmn valla onlar yaptiklariyla kaliyo bizi sogutuyolar iyi olsalar her isine kosariz bunun yasliligi var demiyolar bana kim bakicak geline iyi davranim demiyolar

valla büyük konuşmayım ama vakti zamanında kime hizmet ettiyse o baksın. kızı 2 çocuk doğurmuş en az 1 yıl yanında kaldı ( lohusa diye )şimidlerde her gün çocuklar kendinde.
kızı damadı ameliyat oldu aylarca kaldı.

eşimin migreni var gece yarıları sabaha karşı az alıp gitmedim hastane köşelerine tek başıma.
ben defalarca rahatsızlandım bir tabak çorba veren olmadı.

ben hiç yakınlık hissedemedim. kimle yakınsa onunla yesin için giysin gezsin

Nesille alakali belki bilemiyorum ama ben kendi anneme is yapmiyorken kv mumkun degil yapamam. Annem her seferinde beni saygsizlikla suclasada ben buyum derim. Kendi evimde yapmaya useniyorum 50 yasinda kadina niye yapayim? Eli ayagi tutuyo sukur bi zahmet kendi isini gorsun. Ayrica deveye diken diye bi soz vardir acayiiip dogru. Kime ne iyilik yaparsan fazlasini bekler bide nankorlukle suclanirsin kimse kusura bakmasin..

Bundan sonra ole yapicm cnm bu zmna kadar bn onun evine gittigimde mutfagi temizlryip cikiyodum saygimdan bn ole gordum ailemden gittigim yerde asla misafir olamiyorum tanimadik bile olsa yardim ederim
Aynı ben yetiştirme tarzımız. Gittiğim yerde misafir olmam illa dalacam bulaşıklara yada başka iş ne varsa. Kayınvalidenize gelirsek aslında çok geçnçmiş kendi işini kendi yapabilir. Babaannem var 80 yaşında kendi işini kendi yapar. Bulmuş sizin gibi gelini anne gibi olmaz. Etinden sütünden faydalanacak tabiki

siz butun bu isleri yaparken oglunuz ne yapiyor onunla kim ilgileniyor dogrusu merak ettim.
eliniz yanmis hastaneye gidilmis ama yinede o asure yapilmis yenmis.
ne denir bilemedim dogrusu.

Evlenmeyi ya bu kadar genç yaşta evlenmeyi. Kaynanan bile 46 yaşında kocanda sende çocuksun. Kirsin bitarafini işini kendiyapsin hanim efendi.Yazdıklarını okudum benim içim acıdı. Senin annen yok mu kızım. YANLIŞ anlama belkide senin annen yaşındayım ben.Elin yanmış tencereyi bırakmış ya sinir oldum.Ne vicdansizmis.Daha çocuk yaşta evlenmeyin.

yok daha neler yahu
siz kendinizi hizmetçi olarak görüp de oraya giderseniz
onun da size bu muameleyi yapmasına şaşırmadım doğrusu
bana kayınvalide gel evimi temizle diycek saçını başını yolarım valla

kes
kesinlikle olamaz ne kaynanan anne olur ne görümceler kız kardes....

bende dedim ayy kaynanam olsun anne kız gibi olalım gezelim tozalım görümcem olsun caya kahveye gelsin günler yapalım ama nerdeeeee

benim gibi sıcak muhabbetli insana buz dolabı gibi tipler geldi napcan kısmett :))))

60 yaşındaki anneme bile bu kadar iş yapmıyorum kaldı ki kayınvaldeye yapmaya ne gerek var anlayamadım. Bence sorun sizde, ne diye böyle alıştırmışsınız anlayamadım. Her şeyde bir hayır var, tez zamanda görmüşsünüz sonucu. Geçmiş olsun.

Kv evini temizlemek falan ne gerek var ya bunları yapmaya. Bu kadar samimiyete ne gerek var hemde böyle bi kadına. Gelin niye kaynana evini temizler hastalık vs yoksa hiç anlamıyorum. Yardım edilir tamamda görev değil bu

Annem 30 yıl kv kahrı çekmiş.Her haftasonu oraya gidilirdi ve annem her işlerini yapardı.Bayramda seyranda çift mesai zaten.Ama 30 yıl öncesinden bahsediyorum yani eski devir artık.Ve bir de biz senelerce dedemin evinde oturduk babama araba aldı dedem falan vs.Yani bize maddi katkıları çoktu.Annem o yüzden sesini çıkaramazdı bir şey diyemezdi evlerinde oturuyoruz diye.
Ama ben bu devirde şimdiki zamanda bu gelinlerin hizmetçi gibi kullanılmasına anlam veremiyorum.Şu zamanda çocuklu gelinine gel evi temizle diyen kv kötüdür kötü niyetlidir bu kadar basit!
Lütfen kendinizi kullandırtmayın.Annem 30 yılını vermiş ha çok mu değerli babaannemin gözünde inanın değil gelin işte.Hatta işlerine gelmeyen bir şey söyledi mi direk kötü gelin.Yani kısaca yaranamazsınız inanın.Kendi evinizden başka kimsenin işini yapmayın kv azcık işini yapsın da kilo versin boşverin.

Aynn cnm biri is yapip bn oturunca rahat edemiyorum annem ole ogretti ama bu kv karsi tepkimi koymam lazim artik yoksa ezilen ben olicm hep

Evliligimden hic pisman olmadim bu zamana kadar cok iyi anlasiyoruz esimle cok sukur ben 22 yasindayim esim 27 annem var uzak oturuyo dedeme bakiyo bide gelemiyo yanima bnde cok sinir oldum valla ne deseniz haklisiniz ben cok yuz verdim kabulleniyorum

Aynn cnm sorun bende ben cok yumusak yuzlu biriyim kirk kat yabanci isim dustu gel dese giderim ama iyi olmadigini kotu bitsede elim yandi ama kimin ne oldugunu anladim

siz butun bu isleri yaparken oglunuz ne yapiyor onunla kim ilgileniyor dogrusu merak ettim.
eliniz yanmis hastaneye gidilmis ama yinede o asure yapilmis yenmis.
ne denir bilemedim dogrusu.
Oglum elimi yaktigimda oyuncaklariyla oynuyodu sonradan uyudu kv bak ben acile gitcem dayanamiyirum dedim hastane evimin yaninda 10 dk surmedi gidip gelmem geldigimde uyuyadu hala

Aynn cnm sorun bende ben cok yumusak yuzlu biriyim kirk kat yabanci isim dustu gel dese giderim ama iyi olmadigini kotu bitsede elim yandi ama kimin ne oldugunu anladim

eşine söyledin mi ,elinin yandığını annesine bugune kadar kendi annen gibi sevdiğin için hep yardımına koştuğunu ama elin yandığı halde bir tencereyi yıkamaya yardım etmediğini çok incindiğini ,bundan sonra senden ufak tefek şeyler haricinde yardım beklememesini ,mesafeli duracağını.ben çoğu konuda eşlere bir şey yansıtılması taraftarı değilimdir ama bu konuda kayınvalideniz sizi suistimal etmiş hep iyi niyetinizi kullanmış.eşinizin de annesinin merhametsizliğini görmesi gerek ama anneci bir adam mıdır eşiniz ,kayınvalidenize yardımcı olmadığınızda anneme niye yardıma gitmiyosun diye üzerinize gelir mi ,huzursuzluk çıkarır mı,birde insanoğlu nankördür,her gün her gün iyilik edersin bir gün yapamazsın yapılanlar unutulur yapmadığın akılda kalır,sen sen ol dozunda yap yapacağın yardımı .bir de kıymet bilene tabi ki kayınvalideniz kıymet bilmeyen bir kadınmış.

Anlattim cnm bu aksam dun gec geldi esim dedim anneme cok kirildim bole bole yapti diye cahillik etmis aklina gelmemistir dedi bnde allah askina annen mi cahil dedim sonra da annesinin hep ole oldugu usengec kendi evini bile temizlemiyo dedi yok anneci degildir banada karismaz hic bi kere sordum annen mi ben mi diye sen yanimdasin cocugumun annesisin sen demisti bnm kiymetimi bilemedi gercekten bn hep guler yuzlu bu zmna kadar hic incitmedn davrandim cevrede akrabalarida der arasan bole gelin bulamszdin derler nie boyle yapti demek ki bana karsi hep mesafeliymis

ee sız o kadar iş yapar mısınız...alın işte...YA RA NA MAZ SI NIZ....bu gelınlerın zaten boyle kendını kaynanasının evını temzılemek zorunda kalmasına kendını paralamasına ınanamıyroum ben nedense..hadı cok yaslı olur gıdersın yaparsında..46 yasında kadın kendı yapsın
sızede ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…