KV beni annemden daha çok seviyor. Çok kötü hissediyorum. Yardım edin

Dimi KV sonuçta güvenmemek lazım. İtiraf edim bazen kadından gıcık alıyorum. Yeni evliyim ya yaşım 30u geçse de kendimi cahil gibi hissediyorum bazen.

İnşallah :)

aci cekmenize gerek yok. sevgiside gercekci olabilir. ama bir insan öz evladi gibi kimseyi sevemez bence. dediğiniz gibi maddi olaylarında etkisi olabilir. benim size tavsiyem çokta guvenmeyin bu sevgiye ve bu yüzden annenize kinlenmeyin. annenizde kendince sizi seviyordur mutlaka . birde daha cok yeni evlisiniz. ben 5 senelik evliligin sonunda yedim o kazığı düşünün. sozdu nisandi evlilikti hesaplarsak kadin beni 8 senedir seviyormus numarasi yaptı. hemde ne sevmeler ne ilgiler ne yardimlar . ama birgunde hepsi yalan oldu.

Kayınvalideniz iyi sevgi dolu biri gibi gözüküyor ama bu sizin şahsınızla alakası olmayabilir. Oğlunun sevdiği başka bir gelini de bu denli sevebilirdi. Anne öyle değildir sizin şahsınıza sevgi duyar. Tabi bu derece tartışılabilir. Siz hiç kinlenmeyin annenize. Olduğu gibi kabul edin. Belki onu da böyle sevdiler, bu kadar ilgilendiler. Sonuç olarak kayınvalidenize iyi ama mesafeli annenizden de beklentisiz olun. Hayal kırıklığı yaşamazsınız böylece

Çok geçmiş olsun. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Doğru aslında o da O'da sevgisiz büyümüş. Sözleriniz bana iyi geldi. Teşekkür ederim

Buradaki kv ile anlaşamayan bayanların arasında umarım nazar değmez sizin kayinvalidenize. Ben bi maşallah bırakayım da
Diğer bir yandan çok sevgi de insanı boğar anlıyorum sizi. Samimiyetin dozunu kaçırdığınız halde gözünüze daha fazla batmaya başlar. Biraz mesafe biraz sevgi , hep çok iyi anlaşırsınız inşaAllah. :)
Bazı anneler içlerinde yaşıyorlar sevgilerini , benim annem de öyledir. Kv göre çok az söyler sevdiğini. Ama anne farklıdır söylemese de göstermese de onun kadar seven bulmak zordur vesselam..

Bu nasıl birsey ya evlilikten soğudum:S herkesin kendi cocugu kendine kıymetli iste

Bu arada benim kaynanada ikinci gün telde konuşsak sesini ozledim annemmmmm der. Cocuk gibi seviyor bizi nisanlimla. Bizde 30lu yaşlardayız. Ben oğlumu bırakamam ayrılamam diyor. Sanki ben erkegim. Onun oğlunu gelin alıyorum tovbe tovbe

cok sanslisin ins gözünü boyamiyordur ve iliskiniz bu sekilde devam eder iyi insanlara iyi davranmak lazim hic bir sey kaybetmezsiniz.:)

Allahım ne kayınvalideler varmış dünyada .. Annen için çok üzüldüm ... Annenin yerini kimse tutamaz tabi ..

Evlenince içinden bir canavar çıkmaz inşallah .. Bizde öyle olmuştu da

Ne olursa olsun kimseye guvenmeyeceksin bence.. insan kardesleriyle oz ana babasiyla neler yasayabiliyorken kaldiki el yani.. tabiiki esinle aran bozulsa kv ilede bozulur. Ayrica maddi manevi verdiginiz destegin tabiiki payi vardir.. sen istemesen bazi seylerde putuz cikar.. ama genede soyke dusun..

Ya elinde olacak ya dilinde,. Bu kadin tatli dilliymis.. ne kv ler var ogluna gelinine kole muamelesi yapan bundan zevk alan...onca iyilige ragmen..mesafeni koruyarak idare et bence..

Böyle kv her geline lazım lakin psikoloğa gidersen iyi olacak nefreti uc noktada yaşadığın için ilgiden de sıkılmışsin ne yaşadın annenle ki böyle oldunuz bilmiyorum ama herşey den önce de anne nin annelik hakkı var üzerinde affet onu kaynanani da sev bak hayat daha güzel olacak böyle bir kaynana sevilmez sadece elleri öpülür

canım aşırı ilgi de insanı bunaltabiliyor ama çok iyi niyetli bir kadınmış kayınvaliden ne tatlı seni kızı yerinekoymuş. annen konusunda üzülme artık o konuyuaş. herkes bir değildir demek ki annen daha sorumsuz bi insandı...

Bence keyfini çıkarın, burada ne kv ler gördük. çok şanslısınız. anneden yana yüzünüz gülmemiş. kv den yana da gülmese daha mı iyiydi ? bence şükredin

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdaydurumdayim 4 aylık evliyim küçük yaşta annmi kaybettim üvey annemin elinde büyüdüm kendi annmin sevgisine hasret kalmıştım ki kaynanam bna onun acısını unutturmak için melek gibi davranıyor ama annmin sevgisini veremez tabi.sonra evin üst katını yaptıralım hep iç içe olalım dedi ama çok seviyor hissediyorum bende ayrı kalıyorum ve halimden memnunum çok iç içe olmak istemiyorum çıkmazlara girdim kışlık yapıyı bna üvey annem hiç bişey yapmadı bna hep kv yaptı.ama ne olursa olsun kızı yerine koyamazlar bizi tmm yine saygıda kusur etme nede olsa kaynana bı söz vardır ya hangi kaynananla gelinini gerçekten seviyor diye o doğru bence çünkü çevremde çok gördüm.
Aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum 4aylik evliyim küçük yaşta annmi kaybettim üvey annmle kaldım kV bna onun acısını unutmak istiyor çünkü çok kötü ve zor şeyler atlattım kv bna kışlık falan hazırladı uyanarak aldım çünkü annem olsa o yapardı canım yine yandı ama olsun sağ olsun kv çok iyi sonuç da ben kv ise gidiyor diye evine gittim evini temizledim vs busefer eşime gitmeyin diyip duruyor nse kaldım 2 hafta :/ bu sefer evin üstüne oturun diyo yok dedim olmaz ya olabilir seviyo olabilirsin iyisin Allah razı olsun ama bn acaba istoyomuyom iç içe oturmak çünkü annemin acısını kapatmıstim arttırıyor çünkü her dkka annem falan diyor annmin anılarını anlatıyor biz akraba evliliği yaptık ya :) nse ki baktım olmuyor üvey annmle nefret etmek yerine onada iyi davranıyorum kv e de saygiliyim çünkü biz böyle sinaniyoz nefret etmek hoş bir kavram değil bizim nolcamiz belli değil böyle düşündüm esimde yardımcı oldu ve elimde olduğu kadar üvey annme gidiyorum kv gidiyorum ama eşit tuttum arayı üvey annem bana ne yaparsa yapsın onu affettim.sende iyi düşün kardeşim :)

Haklısınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…