Kv beni asagiladimi simdi 😶

Bu arada içli köfte de ince bulgurdan yapılır çok bilmiş kv ye soyle hem sulu köfte hemde içli köfte ince bulgurdan yapılır
Bunu ciddi ciddi reddedenler var canım
Hatta kısırı dahi pilavlık bulgurdan yapıyorlar
İçli köfte ve sulu köftede aynı şekil
Onlara göre kalın bulgurdan yapılıyor
Ne kadar söylersen söyle onlar bildiğinden şaşmıyor
Bide dalga geçer gibi olmaz diyorlar

Böyleleri mübarek günde birde kalp kırıyorlar ya zıkkım yemeyi hakediyorlar.
Bırak eltin yapsın etsin kendini mecbur hissetme. O öyle diye öyle olmak zorunda değilsin.
Stres olup 9 kişi ağırlamak zorunda değilsin . Tecrübe edinip yavaş yavaş değerler se çağır.

Bu durumdan geri donemeyeceksen eğer sulu köfteyi gorumcene soyle yapsın . Anlamamazlıktan gel kitle bunlar yapsın herseyi .

Bekar görümcenizin işe başlama durumu vardı. Son durum nedir ?
Son durum tabiki baslamadi.
Yine sıkıntılar devam etti tabi.
En son babanin yanina gitmek istersen git demistik. Değişiklik olur kafa dinlersin diye. Tabiki gitmedi. Bir biri basliyor bir digeri. Bu evlilik boyunca neler goregim bilmiyorum. Gecmisi okusaniz ohoo neler neler var.:)

Yanına bi salata da yapıversin madem anne bende gider hazır bi tatlı alırım iftar davetini çıkarırım aradan ohh tertermiz diyip kapatırdım konuyu.
Vallaha canıma minnet hazır yemeğe asla hayır demem. Kafaya takmaya bile değmez kv'nin ne dediğini bu konuda. Kaldı ki ramazanın amacı bütün gün aç kalıp akşam donatılmış sofralara oturmak değil, ısmarlama menü hiç değil. Ama yok ben bildiğimi okucam diyorsanız kendi yemeklerinizi yapın görümcenin getirdiğini ortaya herkese birer kaşıklık garnitür gibi koyun kalanı da porsiyonlayıp dipfrize atın.

BEn yaparim sıkıntı olmaz. Sulu kofte yapmam da firinda tavuk yaparim .kimseyede laf ettirmem.

İşle alakalı bir sıkıntı mı oldu ? İş ne üzerineydi ?

Gelsin, isterse bütün sofrayı o hazırlasın. Canıma sağlık. Niye dert ediyorsunuz ki böyle şeyleri, hiç anlamıyorum.
İlk evlendiğimde ay ben yaparım evime müdahale ettirmem derdim.
Çocuk olduktan sonra "olur anne tamam, tatlı yapacak mısınız alalım mı"ya dönüştü işler

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer be görgüsüz karıkocan ağzının payını vermis salla

Ayy bizde dügürcük derler hatta o yapılan bulgura yani kalın bulgurdan yapıyorlarsa yapsınlar da milletin yaptığına niye laf ediyorlar

Daveti iptal edin.
Boyle saygisiz insanlar icin emek harcamaya dgmez.

iste insanlar ailede boyle huzursuzluk cikariyor. koca kadinin soyledigi seye bak.
siz bence oncelikle iyi bir ev hanimi olmak zorunda degilim, KV ya da esimin gozune girmek zorunda degilim diye dusunun, takmayin. insan kendine sormali ben niye bu kadinin dedigini bu kadar onemsiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…