- 14 Mart 2019
- 2.004
- 2.537
- 133
Bunu ciddi ciddi reddedenler var canımBu arada içli köfte de ince bulgurdan yapılır çok bilmiş kv ye soyle hem sulu köfte hemde içli köfte ince bulgurdan yapılır
Kalsinlar ama artik eskisi gibi davranmam
Son durum tabiki baslamadi.Bekar görümcenizin işe başlama durumu vardı. Son durum nedir ?
BEn yaparim sıkıntı olmaz. Sulu kofte yapmam da firinda tavuk yaparim .kimseyede laf ettirmem.Böyleleri mübarek günde birde kalp kırıyorlar ya zıkkım yemeyi hakediyorlar.
Bırak eltin yapsın etsin kendini mecbur hissetme. O öyle diye öyle olmak zorunda değilsin.
Stres olup 9 kişi ağırlamak zorunda değilsin . Tecrübe edinip yavaş yavaş değerler se çağır.
Bu durumdan geri donemeyeceksen eğer sulu köfteyi gorumcene soyle yapsın . Anlamamazlıktan gel kitle bunlar yapsın herseyi .
Son durum tabiki baslamadi.
Yine sıkıntılar devam etti tabi.
En son babanin yanina gitmek istersen git demistik. Değişiklik olur kafa dinlersin diye. Tabiki gitmedi. Bir biri basliyor bir digeri. Bu evlilik boyunca neler goregim bilmiyorum. Gecmisi okusaniz ohoo neler neler var.:)
Is yokki . Oyle biktim havasına soylemisti. Yani calismaz. Bizde git o zmn babana bunaldiysan deyince sustuİşle alakalı bir sıkıntı mı oldu ? İş ne üzerineydi ?
Yeni evlisin sanırım. Lafı herturlu ederler zaten. Peki sen bilirsinBEn yaparim sıkıntı olmaz. Sulu kofte yapmam da firinda tavuk yaparim .kimseyede laf ettirmem.
İlk evlendiğimde ay ben yaparım evime müdahale ettirmem derdim.Gelsin, isterse bütün sofrayı o hazırlasın. Canıma sağlık. Niye dert ediyorsunuz ki böyle şeyleri, hiç anlamıyorum.
Sulu köfteyi yapmayın bari Buda bana dert oldu :)Bir daha ki davete boyle yaparim.simdiki gurur meselesi oldu valla
Ayy bizde dügürcük derler hatta o yapılan bulgura yani kalın bulgurdan yapıyorlarsa yapsınlar da milletin yaptığına niye laf ediyorlarBunu ciddi ciddi reddedenler var canım
Hatta kısırı dahi pilavlık bulgurdan yapıyorlar
İçli köfte ve sulu köftede aynı şekil
Onlara göre kalın bulgurdan yapılıyor
Ne kadar söylersen söyle onlar bildiğinden şaşmıyor
Bide dalga geçer gibi olmaz diyorlar
Daveti iptal edin.Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
iste insanlar ailede boyle huzursuzluk cikariyor. koca kadinin soyledigi seye bak.Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?