Valla kadın sulu köfte istemişHayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Ohoo geçmiş olsun bacım :/ senin derdin çözümü anca mahkemede. ya da hayatın boyunca idare ediceksin. allah sabır versinO zmn da eşim annesini korur ne dediki derdi. Susmam daha iyi oldu gibi
Bazen bende oyle düşünmüyor degilim. ALLAHIM IYILERLE KARSILASTIRSIN.maalesef direkt twpki verirsem esimle kötü oluyoruz.tepki vermezsem iyiOhoo geçmiş olsun bacım :/ senin derdin çözümü anca mahkemede. ya da hayatın boyunca idare ediceksin. allah sabır versin
Ne münasebet canım. Düpe düz laf soka soka görümcen yapsın demiş, yaptırmayın sakın. Ben davetimi de ederim, ağırlamamı da yaparım siz kendinizi böyle şeylerle meşgul etmeyin diyerek kestrip atın.Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Allaha havale ettim artik. Yapacak birsey yokNe münasebet canım. Düpe düz laf soka soka görümcen yapsın demiş, yaptırmayın sakın. Ben davetimi de ederim, ağırlamamı da yaparım siz kendinizi böyle şeylerle meşgul etmeyin diyerek kestrip atın.
Fesatlıktan dolayı yapmış amaHayirli ramazanlar kizlar.
Evet aynen böyle yapın yormayın kendinizi afiyet olsunOylemi diyorsunuz . Tamam arayim o zmn .sulu kofteyi mercimek koftesini falan sen yapacak missin deyim.:) pilav yapayim . Et doner aldirayim ustune birde corba yeter demi
Allaha havale ettim artik. Yapacak birsey yok
Kendi bilir eski gelininin tavirlarini bulamaz. Yaşlıdır yuzune birsey demem ama fesatlik yaptiysa Rabbim görüyor.Fesatlıktan dolayı yapmış ama
sulu köfte yapacaksan yapma menüyü konuştuysanız tam tersini yap ilk iftar davetimde akrabaları çağırmıştım kv geldi mutfağa girdi ben servis elemanı olarak kalmıştım oda bana çok koydu o gün bugündür özellikle davet yapmıyorum canıma yazık çaya kahveye o kadar.
Aman boşver yaa bi kıyaslama çabası hep olacaktır. yeterki eşin seni desteklesin.Diger gelini yaptigi hazir manti hazir icli kofte patates salatasi . Mercimek çorbası. Zoruma gidende bu .hani gercekten döktürür de ben yeni gelin oldugumdan yaninda ezik kalmayim diye dese anlarim.
Esim cok yaranmak istiyor. Annesi beni sevsin istiyor. Kendide anlam veremiyor. Boyle yaptiginaNe yapayım demişsin de ne yapabilirsin ki? Laf mı sokacaksin misafire?
Anlamazliktan gel,geç.
Bı daha da çağırıp kendini yormazsin.
O aşamaya ne zaman gecerim acabaAman boşver yaa bi kıyaslama çabası hep olacaktır. yeterki eşin seni desteklesin.
bende hamur işinden anlamam. kaynımın sevgilisi pide yapmış yollamış kaynanam da eli yatkın beceriyor falan bu anlıyor dedi. eskiden olsa takardım şimdi aferin ona güzel yapmış yeriz şimdi dedim
Bir daha ki davete boyle yaparim.simdiki gurur meselesi oldu vallaEvet aynen böyle yapın yormayın kendinizi afiyet olsun
O da eşin ve annesinin problemi.Esim cok yaranmak istiyor. Annesi beni sevsin istiyor. Kendide anlam veremiyor. Boyle yaptigina
tahmini olarak huylarına alışınca oda 1-2 seneyi bulurO aşamaya ne zaman gecerim acaba
Aman aman bidaha sorma, bu sefer bilmiyor diye düşünür, yap önüne koy , saygısızlık asla etme, çokta samimi olma değersiz olursun. Bildiğini yap!Yani cok bIlmis davranmam ben. Onun da büyüklüğüne saygi duyup arada sorarim anne bunu boyle yapiyorum. Sen nasil istersin diye danisirim. Ozguvensizlik mi oluyor ki bu tavir.
Yaşlılar daha fena sen olman gereken yeri bil onu da oraya getirtirsin bende yaşlı diye çok acıdım ama bir çeneleri çok sağlam çeneleri yaşlanmamış hiç.Kendi bilir eski gelininin tavirlarini bulamaz. Yaşlıdır yuzune birsey demem ama fesatlik yaptiysa Rabbim görüyor.
2 mi offki offftahmini olarak huylarına alışınca oda 1-2 seneyi bulurcan sıkmaya değmez senin canın sıkılacağına onun sıkılsın
kaynanaya ve sana göre değişir canım bakarsın yıl olmadan düzen oturur .2 mi offki offf
8ay oldu valla. Bu streslerden cocukta olmuyor.cok zordayim.kaynanaya ve sana göre değişir canım bakarsın yıl olmadan düzen oturur .
bu kervanda yenisin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?