KV bize kalmaya geliyor :(

Buyutmeyin bu kadar.
Anne babalar hic mi evladinin evine gelmeyecek ?
1 hafta sıkın dişinizi. Bir kaç gün dışardan söylersiniz. Diğer günlerde basit birşeyler yaparsınız.

1 ay sonra oğlan dogurucam korkuyorum vala yaşlanınca bizim icin böyle düşünürler diye sadece 1 hafta ya insan sevmesede saygi duyar yine idare eder yemek dediğin nedir malsak karın doyurmak zaten kayınvalide de yemek yapan biri değilmiş kalkıpta sana niye böyle mi yaptinn diyecek

Tek cocuklular böyle eli kolu baglanıyorsa,
Daha fazla cocugu olanlar ne yapıyor merak ediyorum.
İzin alamıyormusunuz ?

Bazen diyorum acaba uzak olmak mı zor yakın olmak mı sonra böyle konuları görüyorum bir hafta boyunca eşimin ailesini görmek istemezdim ya inşallah çabucak geçer günler...

Aman ne abartmışsınız yani gören de size yerleşiyor sanır. Anasız babasız koca istiyorsan başka bir şey bul derlerdi bize. Kadın sigarayı bile balkonda içiyormuş neymiş bebek mutfakta duruyormuş da koku geliyormuş da. Bir sizinki kıymetli çünkü aman sokağa da çıkarmayın. Gaz maskesi takın hatta eldivenle sevdirin. 2 kahvaltı hazırlamayı da yüksünen insanla evlenen kocaya Allah sabır versin. İşi zor adamın.

Bence gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Ömürlük, senelik ya da 1 aylık kalmayacakmış, 1 haftacık kalacakmış öyle hızlı geçer gider ki... Kötü de olsa iyi de olsa eşinizin annesi ve evladınızın babaannesi... Her sene belli periyotlarla kalacak, gidecek, aile olmak böyle bir şey. 30 sene geçecek, siz bu sefer kızınızın/oğlunuzun evine misafir olarak gideceksiniz. Lütfen gözünüzde bu kadar büyütmeyin lütfen Allah yardımcınız olsun

Neden kalmaya geliyorlar ki !?
Ne saçma..
Stres yapmakta haklısınız.
Ben bu kalmalı misafirlik işini sevmiyorum arkadaş. Hiç gereği yok.
Ne kadar yakın samimi olursan ol; yeni evli, çocuklu ya da çalışan çiftlerin evine kalınmaya gidilmez. Hele ki 1 hafta hiç kalınmaz.
Ne anlıyorlar ki; kalınca..
İnsanlar ne kadar rahat ya..

Böyle konuları gördükçe korkmaya başladım diyelim oğlum başka şehirde yaşayacak belki yılda bi kere göreyim diye torunu seveyim diye evine gitcem gelinim istemeyecek ahh ahh cidden bizim çocukların yaşıtı gençler hiç istemez artık oğlanı evlendirince unutun diyecekler herhalde :110::cry:

Benim ailem gelmişti 1 hafta acaba eşim de bu kadar dertlenmiş midir diye düşündün istemsizce:KK53:

1 hafta yani ne olacak ki sanki çalışıyorsanız çocuğunuz durmuyorsa onların da gözü kör değil ya hepsinin farkındalardır, misafirin evin bereketidir. Ana babamızda gelip kalamayacak mı yani bana çok ilginç geldi.

Siz de heralde bir kayınvalidesiniz habire gelinlere cıkısıyrsunuz bence bi ablayın once insanalrı ole elstirin cpcugu zehrlycek hali yok ne demek ! Tabiki zehrlemez ama bazı ınsanlar tabi cok cahil oldugu icin kusana kadr cocugu yedireblr cocugunun duzenini en iyi annesi bilir sacmalamyın bence !! Kadın burda dusuncesiz davranmıyor aksine nabablrim dye soruyor

Hayır henüz kayınvalide değilim. Aksine bir evin tek çocuğuyla evliyıim gelinim yani. Ama hem kızım hem oğlum var herkes gibi potansiyel kayınvalide adayıyım. Evet annesi bilir doğru ama bu beslenme konusunu devlet meselesi haline de getirmemek gerek. yok bebek sandalyesi otarafta bu tarafta ! Saçmalayan kim bence düşünmemiz gerek

Neden kalmaya geliyorlar ki !?
Ne saçma..
Stres yapmakta haklısınız.
Ben bu kalmalı misafirlik işini sevmiyorum arkadaş. Hiç gereği yok.
Ne kadar yakın samimi olursan ol; yeni evli, çocuklu ya da çalışan çiftlerin evine kalınmaya gidilmez. Hele ki 1 hafta hiç kalınmaz.
Ne anlıyorlar ki; kalınca..
İnsanlar ne kadar rahat ya..
canim sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına
calisan çocuklu bayanim dun kv ve ablasi sehirdisindan geldi okulum yeni acildi bir cok isim.var ustelik
persembe aramis bikac saate sizdeyoz demis bende aradim yemegim yok evim kirli olmaz yarin gelin dedim insan utanor gelmeyelim der

su an bizdeler uyandim kendi evimde geriliyorum
temizlik yemek bir sürü hazirlikla ugrastim ve yaoilmasi gereken okul isim cocugum var dun aksam oturmus eşime uarin bir yere gidelim diyor
eşim calisiyor nasil gitsin

cok sinirliyim bbelkide kollarim ondan agriyor

Oğlum var potansiyel kayınvalide adayıyım
Yarın öbür gün oğlumun evine giderim evet ama
Allah sağlık verdiği sürece çalışan gelinimden yemek beklemem
Aksine ona yardım ederim,hazırlarken toplarken
Tüm gün oturup kadın programı izleyip akşam da hem 1 yaşındaki bebeğiyle ilgilensin hem bana yemek hazırlasın moduna giriyorsam gitmeyeyim zaten
Benim kayınvalide de kaldığı odada kocaman tv olmasına rağöen gelir salonda izler ki çocuğa tv izletmiyorum diye kaç kere söylediğim halde
Yorganını alır salondaki koltukta uyur öğlen odası olmasına rağmen
Bebeğin bakıcısına ben yokken iş emreder,yok bana şunu ısıtsana kızım,meyve getirsene bilmemne ki sırtını keseletmiş bir kere,kadıncağız şok olmuş keselemiş
Neyse dolayısıyla kendisi eve gelince mutsuz oluyorum ve kalmasını istemiyorum
Senede 1-2 kere gelmesi bile var olan düzene uymadığı için beni strese sokuyor
A bir de oğluna hayatta neredeyse hiç yemek yapmamış olup ben hafif birşeyler hazırlayınca doyar mı ki bununla demesi
Biz doyuyoruz diyorum
Ya da oğlu onu gezmeye götürecekken ve orada yeriz derken hasta olduğumu gördüğü halde sen birşeyler hazırla yiyip gideriz demesi
Pazar sabah biz rutin dışarda kahvaltı yaparız,ay boşuna para evde yeriz dedi bir gün.Sabah erken oğlumla kalktım kahvaltı yaptım,ana oğul uyanınca biz yedik dedim.Oğluyla kös kös hazırlayıp yediler.Pazar günü biz evde yemiyoruz dedim.Arif olmaya gerek yok anlasın.Evde istiyorsa kendi yapaın ya da benim düzenime uysun.Böyle olan kişi yılda bir kere dahi de gelmese daha iyi.

Kv pişirsin taşırsın ne kafaya takıyorsunuz sonuçta çalışan insansın hiçte stress yapma

Yorum sahibi kocalar tombaladan çıkmıyor analarıda kardeşleride elbette gelip gidecekler bakarsın bırgün seninde damadın veyahut gelinin aynı seninyaptığın gibi strese girerse sen geldin diye hiç şaşma olurmu bugünleri aklına getir bende hiç istemezdim de gelmesini kv, nın diye sende çocuğunu balkona yakın yerde tutmazsın

Dogum yapacam ikizlerim olacak insallah kayinvalidemle kayinpederimle beraber kalacaz ikizlere bakamam diye napiyim ben kendimimi asiyim ne abartmissiniz 1 haftayi ben en iyisi evlendirmeyim ogullarimi boyle dusunenler varken

Back
X